Перейти до змісту

Куди поїхати на рибалку

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а як щодо Окорську (за смт Торчин ліворуч, за заводиком Нестле сісок, а там один поворот наліво), там щось ловиться зараз? раніше їздили на нічну рибалочку (донка, різінка, пружина наніч, поплавок вдень) і карпіків і лящів, линків навіть можна було допівсотні натягати вагою до 700 гр (+/-). Кілька років небув там, може хто їздив та поділиться? Доречі там безкоштовно було за моєї пам'яті і недалеко зовсім, а озеро (чи то ставок) огогошеньки який великий та глибокий.

Я то "любітєль" а сусід, профі, там карпів тягав таких що в дит.ванночку не влазили фізично (20-30 кг.) на донку висовував, ппц.

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Десь,я колись,вже інфу викладував за цей став. І хтось з юзерів Борди писав,що лапає там зимою окуня. Здається,20 чи 30 грн..Згадаю хто,відпишуся. Чи тему перелопатити "Гаразджа",там має бути.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Горохівський район село Мирне, середній ставок в народі другий зараз немає власника тому безкоштовно

Опубліковано

Був позаминулої суботи --сиділи пів дня один карась грам на 200.в сусідів теж не солодко...але влітали і бонуси-карпікі від пів до кілограма. бачив багато притупленої (і дохлої)риби... немовби елекровудкою хтось прошов... ловили на прижини з куками....месні то суто на червяк..карп не прошаний там

Опубліковано

Хто може порадити куди поїхати на карася? Супер-пупер розмірів не треба, на ладошку саме то. Якщо платні то до 50 грн.

Якщо на лодоню то їдьте в Радомишль на перший ставок. Задобетесь махати вудкою, фідером чи резинкою.

Опубліковано

Горохівський район село Мирне, середній ставок в народі другий зараз немає власника тому безкоштовно

Вже є власник.

Їхати не раджу.

Опубліковано
Їхати не раджу.

Чому?

Ви запитали, де можна половити карася на долонь до 50-ти гривень, я вам дав інформацію.

http://board.lutsk.ua/topic/22654-radomishl/page__st__45#entry1053058541

Опубліковано

arimantaras

мав трохи вільного часу вчора,зробив рибацький рейд.

Не знаю,чи за ті ставки мова в Гаразджі.Та все ж таки.

Керує тим господарством пан на ймення Леонід (номер телєпона має бути). Має на господарюванні два става. Той що лівіше на фото,рибалка 70 грн..Бесідка,відпочити - теж 70-ть. Там файно.Мангали є,та й людей завжди купа.

Інший,що по правій стороні теж платний.Правда там 150 грн. Але риби там нємєрянно.Карпікі по пів кіля лапаються,і карАсі по грм. 300-400. Коли під"їхав роздивитися водойму,сидів один рибацюга. Зійшов,побалакали.(Аж потім призналися :) .Кум мій! Так добре хрестили хлопа,що аж ледь згадали одне одного.Але то таке :) ) То при мені злапав 3 карася,таких толкових .Рибачив на тому,що за 150 грн.Був я пізно,десь об 20.00. Леонід дозволив,бо бесідку знімали на сусідньому на купу людей. Побалакали.Дав наводку на Лище. А що там було,відпишуся в іншій темі. :)

ЗЮ. Баня є на березі.Точно не скажу,але здається 150 грн. з тіла.Вроді 6 чоловік можна.

Вчора їздив з швагром на цей ставоу. що за 70грн.(так як кльову хорошого не було, платили по 35грн) рибаків тут було мало, а ось на тому що за 150грн., яблуку не було де впасти. На двох ми зловили 20 карасв, на ладошку. питив в рибаків як тут, то один казав що риби тут хватає і карпікі покльовують тільки не сьогодні. А ось на тому що ща 150 то там каже, що це Клондайк, вчора там клювало краще і карасі хвайні, + карпікі, каже що 1 чи 2травня там кльов був гогогого! якийсь рибак злапав 38кг риби...

Опубліковано

заплатив 150грн за рибалку, а заробив на тисячу...

хоча є і такі що самі вдома коптять, і продають-впихають у пивні точки.

Опубліковано

заплатив 150грн за рибалку, а заробив на тисячу...

хоча є і такі що самі вдома коптять, і продають-впихають у пивні точки.

Таки да, про це не подумав, реально можна заробити.

Опубліковано

я би на час нересту взагалі заборонив вилов риби. Потім на осінь буду плакати та піднімати ціни бо нема риби, і розказувати як з їхніх ставів машинами вивозили рибу...

зараз трохи "продавців" поменшало, тижнів два тому варшавський, північний був всипаний рибою що продавали з рук.

Опубліковано

я би на час нересту взагалі заборонив вилов риби. Потім на осінь буду плакати та піднімати ціни бо нема риби, і розказувати як з їхніх ставів машинами вивозили рибу...

Ну ось, а я про що94d983eb65d60bd86cbe5cb198e880e5.gif"]94d983eb65d60bd86cbe5cb198e880e5.gif, про заробіток навіть і "задніх мислєй" не було"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...