Перейти до змісту

Ми всі порушуємо правила...

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Закрити школу? Чи тренувати тільки 18+? А більшість видів спорту ще й травматичні до ужасу. Го заборонимо дітям ходити на секції, а тренерів, превентивно, в тюрму?

• Відповідей 482
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Закрити школу? Чи тренувати тільки 18+? А більшість видів спорту ще й травматичні до ужасу. Го заборонимо дітям ходити на секції, а тренерів, превентивно, в тюрму?

А учням пустити газ прямо в зал, ага.

Батькам мозок вправляти - ото і вся робота.

Опубліковано

Тема тому й створена, щоб якби пояснити "всім-всім-всім, і дорослим і малим", що не без порушень ходимо/їздимо, і лікувати решту типу, "ви всі казли, а я вот дуже правильний і штани в носкі не заправляю" тут не в тему. Я велосипедист/пішохід/маю ПВ їзджу вночі зі світлом, факуни не показую, подумки матюкаю, і так, я порушував/порушую і напевно буду (в межах розумного, так як і до цього) :)

film_2008-11-27_serial_semja_soprano_kartinka_021.jpg

Опубліковано

Сам катаю по дорогах... Однак дочці (12 років) ні в якому разі не дозволяю цього робити самостійно... Максимум стадіон (МНС-5 школа), і то під наглядом...

Опубліковано

А я перший місяць активного катання середній палець майже не згинав. Тикав направо і наліво. :)

Ты наверно удивишься, но твой палец могут засунуть тебе-же куданибудь даже если ты сто раз прав;)

Опубліковано

На борді вже писали про такого любителя потицяти. Після того, як його один водій догнав і дав п.., думаю, він також став розумніше себе поводити.

Мене терзають смутниє сомнєнь'я..

• 4 тижня потому...
Опубліковано

8:30... по дорозі на роботу...

Синя Дачія АС2575** морячок.. чуть не в"їхала в мене, коли я був на кільці... Я все розумію -велосипедисту не можна виїжати на кілцье, але...

Опубліковано

Вчора 17:05 на Дубнівській якогось .. відключили світло (ліхтарі на дорозі), жах, скільки людей їздять непомітними. Машин багато і всі один одного сліплять що й дорогу на переході страшно перейти, не те що їздити...

Опубліковано

Спорити і чекати, що тобі нададуть перевагу там.. де тебе не має бути взагалі.. і вважати, що ти прав лежачи під машиною.. не наш метод..))

Опубліковано

Спорити і чекати, що тобі нададуть перевагу там.. де тебе не має бути взагалі.. і вважати, що ти прав лежачи під машиною.. не наш метод..))

старый воин - мудрый воин. +1

Опубліковано

Якщо ти себе ведеш адекватно на дорозі, то тебе пропускають без проблем.

Скутери це друга тема, памороки ще ті.

Опубліковано

Ага, скільки бачив велосипедистів - всі пруть по перехрестях, шалено крутячи педалями. Переводять хіба що дідулі або селяни на стареньких здрапках.

Чесно кажучи, прочитавши - поржав, оскільки нагадало як на минулому тижні на перехресті Рівненська - Відродження спостерігав таку картину - рухаючись по вул. Рівненській в сторону Київської площі якийсь "дідуля на здрапку" начхав на світлофор з червоним сигналом, ледь не збив пішохода на "зебрі" і виїхав на перехрестя... а тут як раз почали рух автомобілі з Відродження (світлофор переключився) і цей Ленс Армстронг зупиняється посередині, змушуючи водіїв акуратно його об'їзджати.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вчите тут нас, як правильно кататися, а самі на червоне світло на перехрестях катаєтеся. Стидно, йомайо! :0139:

Це про кого???
Опубліковано

на минулому тижні на перехресті Потебні - Гнідавська десь уже після 17 год (стемніло вже) на червоний сигнал світлофора група велосипедистів (7-10 осіб) виїхала з Потебні (зі сторони Львівської) і поїхала по Гнідавській в сторону центру. Авто на підйомі по Гнідавській (зі сторони центру) стояло на зелений сигнал і чекало поки екстремали проїдуть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...