Перейти до змісту

Ми всі порушуємо правила...

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

SysR, я в цій ситуації не хочу бути альтруїстом (бюджет в мене не резиновий :_37:)

от, наприклад, залишки виробництва таких наклейок (разом із візиткою Діфото ;)) ліпив би залюбки!

• Відповідей 482
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ага, едешь ты ночью, видишь "стелс", лепишь ему наклейку, а он тебе от радости в лоб. и где справедливость? :smile3:

Опубліковано

SysR, я в цій ситуації не хочу бути альтруїстом (бюджет в мене не резиновий :_37:)

от, наприклад, залишки виробництва таких наклейок (разом із візиткою Діфото ;)) ліпив би залюбки!

а шо там великий бюджет получається?

Опубліковано

а шо там великий бюджет получається?

а шо хочеш виступити спонсором кампанії?

а серйозно, то це все іронія, справа зовсім не в бюджеті...

Опубліковано

Справа у дорожній вихованості. Якшо ти чмошнік неотесаний - катаєшся всліпу і тобі на всіх наплєвать. Якшо нормальна вихована людина - хоч катафоти, але полюбому вцепиш. Скільки знаю бордівчан - всі з маяками\ліхтариками\катафотами. Так шо давайте знову не починати про тих недалеких людей, які цього форуму не читають

Опубліковано

но есть и нюанс. по-умолчанию, машина - это средство повышенной опасности, а велик - нет. при любых раскладах водитель тоже получит наказание, именно потому, что был за рулём потенциально опасного механизма.

Опубліковано

Shkoder, твои слова сегодняшнемму утру лишнее подтверждение.... Не пропустят, подрезают - как дуреют в пятницу

Как кто-то говорил в етой теме - "В пятницу трафик особо опасный"

Опубліковано

Накипіло. Вже не раз був свідком порушення правил дорожнього руху велосипедистами школи "Динамо", от і сьогодні наблюдав таку картину, єдине зі спини не міг зрозуміти хто їхав. Отже, виїзджаючи з вул. Винниченка на Перемоги на кільці пропустив двох велосипедистів та рухався за ними. Пропустити пішоходів на пішоході біля Проміня хлопці забули. Біля п'ятої школи на перехресті Перемоги-К.Савури пронеслися на червоне світло, при цьому водію буса, який виїзджав з К.Савури довелося екстренно гальмувати. Пішохідний перехід на Соборності (Там-Там) продерлися між пішоходами. Виникає питання - чого їх вчать в "Динамо". Я сам катаю на велосипеді кілька років, але ще жодного разу на дорозі не нехтував правилами. Невже ті 30 секунд на світлофорі щось вирішать???

Опубліковано

В Динамо вчать перемагати на гонках міжнародного рівня.. я поведінка дорозі.. це швидше сімейне виховання і загальний розвиток УЧАСНИКА РУХУ... а саме ними вони є за межами гоночної траси.

Звичайно.. тренери мають звертати увагу гонців на ПДР.. ОДНОЗНАЧНО..!!!

З.І. 30 сек на світлофорі вирішить чи ти повернув/проїхав нікому не заважаючи і сам не напрягся, чи ти валиш майже по бардюру протискаючись між машинами.. бо якесь мурло на маршрутці вже рубля побачило, а ти хоч на тротуар випригуй.)

Опубліковано

Ця проблема не тільки з "Динамо", а й з бордівчанами. Коли ви їдете в групі, часто порушуєте ПДР - світлофори, ненадання переваги в русі... Принаймні, коли пару років тому мені доводилось декілька раз їздити в таких групах - було саме так.

Опубліковано

Ця проблема не тільки з "Динамо", а й з бордівчанами. Коли ви їдете в групі, часто порушуєте ПДР - світлофори, ненадання переваги в русі... Принаймні, коли пару років тому мені доводилось декілька раз їздити в таких групах - було саме так.

Так, между прочим, тема так и называется.

Не начинайте нашу песню снова,... пожалуйста...

Опубліковано

Накипіло. Вже не раз був свідком порушення правил дорожнього руху велосипедистами школи "Динамо", от і сьогодні наблюдав таку картину, єдине зі спини не міг зрозуміти хто їхав. Отже, виїзджаючи з вул. Винниченка на Перемоги на кільці пропустив двох велосипедистів та рухався за ними. Пропустити пішоходів на пішоході біля Проміня хлопці забули. Біля п'ятої школи на перехресті Перемоги-К.Савури пронеслися на червоне світло, при цьому водію буса, який виїзджав з К.Савури довелося екстренно гальмувати. Пішохідний перехід на Соборності (Там-Там) продерлися між пішоходами. Виникає питання - чого їх вчать в "Динамо"

Мала розмову з тренером... Вчать їх правил і наголошують не порушувати. Але це ж діти та підлітки. Максималізм їм присутній. Згадайте себе у такому віці - море було по коліна

Опубліковано
Але це ж діти та підлітки. Максималізм їм присутній.

На дорозі це не виправдання

А хто каже що це виправдання!?

За правилами до 14 років не можна їздити по дорогах. По тротуарах теж не можна. А де тоді їздити?!

Опубліковано
А де тоді їздити?!

Це теж не виправдання. Парки і стадіони ніхто не відміняв. Не випускайте дітей до 14 на проїжджу частину.

Якщо виїхав на дорогу - будь добрий дотримуватись правил. Ні? Зіб'ють раз-другий - більше не буде їхати на червоний.

Опубліковано
А де тоді їздити?!

Це теж не виправдання. Парки і стадіони ніхто не відміняв. Не випускайте дітей до 14 на проїжджу частину.

Якщо виїхав на дорогу - будь добрий дотримуватись правил. Ні? Зіб'ють раз-другий - більше не буде їхати на червоний.

А як добратись до парку чи стадіону?

Будуть у тебе діти, тоді і скажеш де їм кататись і як їздити!

Опубліковано

Не треба пересмикувати - ми і не про твоїх говоримо.

А якщо вже зачепили цю тему, то мої принаймні будуть знати правила ДР.
А як добратись до парку чи стадіону?

Нозями

Опубліковано

То-то і оно - краще зараніє зробити профілактіку "ата-та" по попі - і мене не гребе як ти доїдеш до стадіону, хоч пішки, або будеш їздити по правилах. Попав в аварію - вєліка до старості поки сам собі не заробиш і не купиш - нє відать.

Якби в lilechka були свої діти - впевнений, риторика в останніх постах була б дещо іншою.

І да, я до 14 їздив по тротуарах - по дорозі було сцикотно.

Опубліковано

То-то і оно - краще зараніє зробити профілактіку "ата-та" по попі - і мене не гребе як ти доїдеш до стадіону, хоч пішки, або будеш їздити по правилах. Попав в аварію - вєліка до старості поки сам собі не заробиш і не купиш - нє відать.

Якби в lilechka були свої діти - впевнений, риторика в останніх постах була б дещо іншою.

І да, я до 14 їздив по тротуарах - по дорозі було сцикотно.

я працюю з дітьми і бачу, що дядя/тьотя їм не указ. І веду до того, що батькам треба вчити і виховувати дітей

Опубліковано
батькам треба вчити і виховувати дітей

Кеп, ти? До цього хіба ще треба вести? Це і так зрозуміло.

Питання в іншому. Для чого вам садити некерованих дітей на 15кг заліза, яке може неслабо розігнатись, і випускати на дорогу?

Нахолєри вам така відповідальність? Думаєте, якщо їх наступного разу не пропустять на переході, то винні будуть батьки?

Стикаючись з "шкільними приколами" - ой наврядчи.

Опубліковано

я працюю з дітьми і бачу, що дядя/тьотя їм не указ. І веду до того, що батькам треба вчити і виховувати дітей

мало того, деяким батькам ще треба чарівний пєндоль - матимеш "+" карму (справжню, не бордівську) якщо загостриш увагу батьків на даній проблемі.

Опубліковано

Кеп, ти? До цього хіба ще треба вести? Це і так зрозуміло.

Питання в іншому. Для чого вам садити некерованих дітей на 15кг заліза, яке може неслабо розігнатись, і випускати на дорогу?

Нахолєри вам така відповідальність? Думаєте, якщо їх наступного разу не пропустять на переході, то винні будуть батьки?

Стикаючись з "шкільними приколами" - ой наврядчи.

Так Динамо і не "садить", а тренує. і зауваж, ніхто ніде не згадав, що з ними тоді був тренер. Розумієш, до чого веду? Тут "лікувати" на кшталт "некерованих", "на залізі", ітп. батьків треба, вони ж необачні, своїх дітей на дорогу вигнали.

П.С. Логічно ж, що автошкола не винна коли автомобіліст порушує правила?

Опубліковано

Тут "лікувати" на кшталт "некерованих", "на залізі", ітп. батьків треба, вони ж необачні, своїх дітей на дорогу вигнали.

П.С. Логічно ж, що автошкола не винна коли автомобіліст порушує правила?

Їх не тільки з питань "велосипедів на дорозі" лікувати треба, а ще й з багатьох інших.

Автошкола отримає втик тільки тоді, коли біля порушника збоку сидів вчитель. З "Динамо" може бути трошка не так

Якщо дитятко погне комусь крило (в кращому випадку), то на кому будуть зриватись тато-мама?

"Ой, то вони там так навчились ганяти! То все вони винні бла бла бла" і понеслись листи і скарги.

Батьківська логіка <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...