Перейти до змісту

Ми всі порушуємо правила...

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Взагалі ні разу не бачив, що велосипедист зупинявся( саме зупинявся, а не пригальмовував і обізджав пішоходів) на переході.

Позавчора їхав маршруткою, паралельно рухався велосипедист в повній амуніції, явно вміє читати і знає правила.

На жодному з чотирьох світлофорів від Там тама до Глобуса не зупинився на червоне..

На перехресті з Молоді то авто і коли їм чрвоне вилітають, а що казати коли вони рухаються на зелене, а тут напереріз путо двоколісне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 482
  • Створено
  • Остання відповідь

2madkot

Ты на тех перекрёстках (ЦУМ и Ровенская) часто видишь, как маршрутки едут на красных для них? Мне за много лет как-то не попадались там нарушители-маршрутки ;)

А группы байкеров в городе НИФИГА правильно ездить не умеют. И не нужно их даже пытаться защищать.

Я уже писал раньше про "своих", казалось бы не новичков и адекватов, которые срать хотели на чо-то кроме своего желания поскорее дофигачить в ПЛ... :)

в районі ЦУМа бувало - там світлофори несинхронізовані - з однієї сторони червоне, а з іншої зелене бувало. принаймі ще недавно, може змінилось. а щодо байкерів - так, хватає у нас "королів доріг"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі ні разу не бачив, що велосипедист зупинявся( саме зупинявся, а не пригальмовував і обізджав пішоходів) на переході.

Позавчора їхав маршруткою, паралельно рухався велосипедист в повній амуніції, явно вміє читати і знає правила.

На жодному з чотирьох світлофорів від Там тама до Глобуса не зупинився на червоне..

На перехресті з Молоді то авто і коли їм чрвоне вилітають, а що казати коли вони рухаються на зелене, а тут напереріз путо двоколісне.

Конкретно этот велосипедист подрезал кого-нибудь?

Возможно, если была сложная ситуация, он бы встал. Я часто встаю на светофорах, но еще чаще не встаю, если ситуация ясная.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не бачив, але такі є. Точно кількох знаю (не особисто, але бачу часто їх поведінку на дорозі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я часто встаю на светофорах, но еще чаще не встаю, если ситуация ясная.

ех... а автомобілісти змушені ставати, навіть, якщо ситуація ясна...

мені здається тут і заритий корінь неповаги водіїв до велосипедистів, тому що водії бачать як велосипедисти часто порушують ПДР.

А те, що ситуація ясна ІМХО не виправдання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех... а автомобілісти змушені ставати, навіть, якщо ситуація ясна...

мені здається тут і заритий корінь неповаги водіїв до велосипедистів, тому що водії бачать як велосипедисти часто порушують ПДР.

А те, що ситуація ясна ІМХО не виправдання.

А я и не оправдываюсь. Я говорю, что нарушаю, но никому проблем не создаю. Кроме, конечно, раздражения у водителей. Они стоят, а я еду. Я прям, чувствую затылком, что они думают и говорят, когда использую зеленый для пешеходов, чтобы преодолеть перекресток, стартуя с их ряда(на Дубенской-К-Карого, Шопена-Воли). Но действуя так, я меньше рискую, как это ни противоречиво звучит. Я уже раньше говорила, моя задача, как можно быстрей и безопасней добраться и покинуть "дорожное движение".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, я до того, що потім конфлікт, бо всі для всіх кругом козли...

напевно, це такий менталітет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди не телепати :)
Люди - идоты.
Шедеврально :)
Я слышала, как вслед тетка кричала: "Вони ж не дивляться, куди їдуть!"

Интересно... а она уверена, что смотрит, куда идёт? ;)

Они стоят, а я еду. Я прям, чувствую затылком, что они думают и говорят, когда использую зеленый для пешеходов, чтобы преодолеть перекресток, стартуя с их ряда

А я вот такого не делаю. Стою и чувствую, что они меня не понимают. Ну ладно, я в контактах и не отстёгиваюсь - но удивляются явно не поэтому. Иногда даже машут из окна - вали, мол, чего стоишь... :)

Якшо це нерегульований перехід, то така ситуація цілком можлива :) Хоча деколи зупиняюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди - идоты.

Якщо до переходу підїзжаєш повільно, то люди реагують цілком нормально - переходять дорогу, бо розуміють, що ти гальмуєш, щоб їх пропустити. А якщо ти летиш як дурак на той перехід, то людина ж не знає, чи зумієш її обїхати чи ні. Інша справа, коли люди переходять дорогу незрозуміло де, та ще і по діагоналі - тут без слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди - идоты.

А якщо ти летиш як дурак на той перехід, то людина ж не знає, чи зумієш її обїхати чи ні.

Во-во, так они и думают. А может, я и не лечу вовсе, а это им так видится. При этом я прекрасно владею прекрасным велосипедом с прекрасными тормозами. И я больше, чем они, не хочу на них налететь и даже зацепить, потому что я грохнусь так, что мне мало не покажется, а они, скорее всего останутся стоять и матюкаться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каждый смотрит только из своей калокольни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каждый смотрит только из своей калокольни...
Неправда, велосипедисти коли не на байку такі ж пішоходи.

Серед велосипедистів є багато автомобілістів які також є і пішоходами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, труднее всего быть объективным чистым пешеходам. Насколько, меняется мнение, когда ты смотришь со стороны дороги, даже на велосипеде. Начинаешь понимать водителей и ненавидеть пешеходов. Но тут дебилы со стороны четырехколесных возвращают тебя в реальность :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во, так они и думают. А может, я и не лечу вовсе, а это им так видится. При этом я прекрасно владею прекрасным велосипедом с прекрасными тормозами. И я больше, чем они, не хочу на них налететь и даже зацепить, потому что я грохнусь так, что мне мало не покажется, а они, скорее всего останутся стоять и матюкаться.

Про те, що ви добре володієте велосипедом і в нього хороші гальма знаєте тільки ви (ну і може ті, що катаються з вами).

Це те саме можна сказати і про автомобіль. Ви переходите дорогу на зебрі і на вас несеться крутий джип. Водій знає, що в нього крута тачка і круті гальма, але переходити перед такою машинкою якось не хочеться, правда ж?

Власне я не бачу ніякої проблеми скинути швидкість перед переходом чи майже зовсім зупинитись в махнути людям, щоб переходили. В таких випадках, як правило навіть з педалей ноги не треба забирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне я не бачу ніякої проблеми скинути швидкість перед переходом чи майже зовсім зупинитись в махнути людям, щоб переходили. В таких випадках, як правило навіть з педалей ноги не треба забирати.

Так, в том то и дело, что не помогает, хоть махай, хоть кричи. В большинстве случаев, ему/ей, всеравно, кажется, что я лечу, как демон и ничего перед собой не вижу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся суть в тому, що є люди-ідіоти і люди-адеквати. Тих і інших життя розприділило порівну між пішоходами водіями і велосипедистами, бідними і багатими, політиками пенсіонерами міліціонерами ітд. Тобто всюди хватає ідіотів з якої сторони не глянеш, ходиш по тротуару - бачиш ідіотів велосипедистів і водіїв, їздиш на авто - мудаки пішоходи. Не треба узагальнювати по виду транспорту людей, узагальнювати треба по адекватності тої чи іншої людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В этих темах не идет речи, как правило, о нормальных. Темы поднимаются от обилия... странных людей на дорогах, со всех сторон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут все цілком неоднозначно, будь-яка людина з адекватності може перейти в фазу де її адекватною тяжко назвати, причини банальні - сварки, нервове напруження, негаразди на роботі, загальна виснаженість, і девіантна поведінка полізе звідти звідки і не чекав, основний метод боротьби це власна уважність, якщо будеш уважний та обережний принаймі не зашкодись комусь а це важливо, мене наприклад не напряг скинути швидкість, іноді особливо пуганим головою чи жестом показую мол ідіть, я пропускаю, часто буває що мене свідомо пропускають, така собі взаємна вічливість на дорозі, а вот водій якій тебе підрізає поступає як мінімум жорстоко - в разі його помилки ти втратиш здоров"я, він максимум поцарапає свою цінну тонну металобрухту, дехто так водить що аж зуби сціплює - як у мене-велосипедиста, так і у мене-пішохода, виникає питання - невже їх миттєве відчуття шаленої швидкості варте того щоб наражати всіх на таку небезпеку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В большинстве случаев, ему/ей, всеравно, кажется, что я лечу, как демон и ничего перед собой не вижу.

Не сприймайте особисто, але, можливо, їм не даремно здається? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, в том то и дело, что не помогает, хоть махай, хоть кричи.

В такому разі, то вже дійсно якісь неадеквати, бо нормальні люди, як правило, реагують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю, якщо на переході є якісь люди то будьте ласкаві тра зупинитись. А володієш ти ситуацією, чи не володієш то вже питання друге і його тра лишити для себе, бо в тут може все може вирішити випадок (поломка гальм, колеса, вибігти пішохід, неуважний/неадекватний пішохід, тощо) при якому лише збільшуються шанси до виникненя ДТП, якого могло б не статися. Мені спокійно топаючому додому по переходу, до рідних, жахає думка, що хтось оцінює ситуацію можливого зіткнення зімною.

На думку тих парней на веліках, що описує vampirich ситуація теж була "ясна" ;)

Сам інколи не зупиняюся на червоне світло, але то лише на "Т" подібному перехресті коли рухаюсь по прохідній з правої сторони; в інших випадках навіть за ясної погоди, ясної ситуації стою, або по можливості заїжджаю на тротуар і продовжую рух там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я катаюся о 8:00 з Соборності на Богдана Хмельницького і кожного разу зупиняюсь на червоне. Бачили б ви очі водіїв.

Найприкріше в моєму випадку це те, що ні мені ні водіям маршруток не зручно, якщо ми стартуємо одночасно: вони мають чекати мене, щоб заїхати на зупинку або ж я маю виглядувати у них - з-за дупи корми, щоб об"їхати. (а позаду таке саме стадо рушило з світлофору)

Дякувати Богу ніколи не попадалися проблеми з переходом.

Я вам так скажу: скільки людей стільки і бачень ситуації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, конечно же, на самом деле не считаю, что все люди - идиоты. Но доктрина, что "Все идиоты" помогает быть в форме и начеку. Отношусь к пешеходам, как к несмышленым и беспомощным, объезжаю их с запасом учитывая любую неожиданность, вплоть до скачка в сторону на 1.5 метра старушки с большим грузом в руках. А водители - все пьяные, уставшие психи и наркоманы, потому больше еду по тротуарам. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут по всем вам можно целую дисертацию по психологии людей написать.

В соседней теме крики про автобыдло, в тут крики, что я на веле ездить и так умею, и это нормально, а пешеходы мешают ))))

Народ вы хоть иногда думаете когда пишите, или у вас думать -> написать переросло в написать->подумать ?

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут по всем вам можно целую дисертацию по психологии людей написать.

В соседней теме крики про автобыдло, в тут крики, что я на веле ездить и так умею, и это нормально, а пешеходы мешают ))))

Народ вы хоть иногда думаете когда пишите, или у вас думать -> написать переросло в написать->подумать ?

:)

Классическое проявление аперцепции, или еще каузальной атрибуции ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...