Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто з так сказати "старих воїнів" може допомогти з замовленням на aliexpress.com, або можливо хтось з тих то тягає звіти телефони відгукнеться. Найшов цікавий телефончик з акційною ціною ще діє 20 год, хочу замовити.

leagoo lead 5

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

в тому що ніколи цього не робив . трохи почитавши тему і попитавши в тих хто купував, зрозумів як можна оплатити, тепер цікавить якщо я сьогодні замовлю, а заказ оброблять там через 2 дні чи буде ще тоді дійсна та акція?

Опубліковано (змінено)

Тра читати умови акції, бувають обмеження по строку оплати, вчора на zte наприклад було 3 години після переміщення в кошик. А якщо є карта привата можна відкрити віртуальну доларову, питання пару хвилин.

Або попросити когось купити, та передати йому гроші готівкою.

Змінено користувачем leonon
Опубліковано
  В 24.09.2015 в 23:45, Shkoder сказав:

останній рік з'явилось на алі багато кідал по цікавій схемі : популярний товар та ціна з знижкою 50% чи більше, але відправка на протязі 2-3 тижнів. ніби ж нічого, є захист? відправляють деколи в останній день, буває навіть в останні години статус ставлять shipped та надають трек. трек, який ніде не "трекається" навіть через тиждень чи два. якщо спитати в продавця, може надати інший, який так само "мертвий" чи взагалі чужий. час на доставку – 60 днів. розрахунок на те, що покупець раптом забуде й гроші автоматично зарахуються. довести щось після цього досить складно – особливо стосується новачків з левелами A1 та A2. з A3 вже пред'яви після зарахування грошей у більшості випадків вирішуються на користь покупця, але продавець може дуже довго мізки полоскати, вмовляючи почекати ще тиждень-другий чи доводячи, що посилка вже поїхала до UKRAINE, то йому далі справи немає до неї. звичайно, коли це чехольчик до Nokia 340, то можна забити та почекати, а ось коли "зависає" значна сума, то вже неприємно. будьте уважні, дивіться відгуки та репутацію.

Серйозно? А чого тоді відкрити суперечку про не отримання товару можна навіть 15 днів після закриття замовлення (пруф)?

Опубліковано
  Цитата

Найшов цікавий телефончик з акційною ціною ще діє 20 год, хочу замовити. leagoo lead 5

це якась фуфлова акція

70 баксів це для нього стандартна ціна, більше він і не вартий

Опубліковано (змінено)

Вчора, вперше після зниження безмитного ліміту з 300 до 150 євро замовив телефон.

http://www.aliexpres...278854.html :_30:

Вчора оплатив, вже сьогодні відправили :_25:

Змінено користувачем butaha
Опубліковано (змінено)
  В 25.09.2015 в 09:50, nikolas сказав:

в тому що ніколи цього не робив . трохи почитавши тему і попитавши в тих хто купував, зрозумів як можна оплатити, тепер цікавить якщо я сьогодні замовлю, а заказ оброблять там через 2 дні чи буде ще тоді дійсна та акція?

Замовлю, означає оплатити, так? Чи добавлю в корзину?

Якщо перше, проблем ніяких і хай вони там обробляють хоч 20 днів.

PS: до попереднього повідомлення ( не відкривається посилання), гаджет замовив Xiaomi Redmi Note 2

• +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

замовив тел. за 60баксів

продавець пише

Цитата
dear friend.thank you for your order,we had already built a shipping list.

Usually we will write 25$/pcs as mp4 player in the package try to avoid the custom tax, is that ok? if you don't agree with our declare , pls reply within 12hours.

погоджуватись, чи хай вказує реальну дані та ціну?

Опубліковано

зараз не оподатковуються посилки, вартість яких менша ніж 150 євро.

так що може писати і реальну вартість. але йому доставка буде дешевша, якшо вкаже меншу вартість.

з цим проблем немає.

колись сам просив продавця вписати в CN22 набагато меншу вартість, щоб не нарахували мито випадково

Опубліковано (змінено)

Фактична вартість, а в декларації я не знаю, що вказав китаєць.

З розмитненням таких помилок знайомий, вже розмитнював наднорму понад 300євро.

Опубліковано

Я не пам'ятаю суму, що попала під розмитнення, але загальна сума 800 грн. З них 400 послуги брокера, яка не залежить від суми мита.

Опубліковано (змінено)
  В 14.10.2015 в 08:27, St@S_ сказав:

ага, він.

був вчора у іншого продавця зі знижкою в 3 бакси

ще є по такій же ціні 56.99.

+ плющки у вигляді чохла за 5 баксів

Змінено користувачем rl72
Опубліковано
  В 14.10.2015 в 08:59, butaha сказав:

Доволі популярна, бюджетна модель в даний час.

ще є версія на 2 гіга опери і 16 памяті

Опубліковано
  В 14.10.2015 в 08:57, rl72 сказав:
  В 14.10.2015 в 08:27, St@S_ сказав:

ага, він.

був вчора у іншого продавця зі знижкою в 3 бакси

ще є по такій же ціні 56.99.

+ плющки у вигляді чохла за 5 баксів

як прийде дасте знати? :_08:

хочу замовити, але бажано пощупати :0155:

Опубліковано

З 6 жовтня не відслідковується посилка, пише В пути - Прибыла в промежуточный пункт Europe Distribution Center , це нормально чи ні? Захист ще маю 12 днів

Опубліковано
  В 15.10.2015 в 15:36, Oli сказав:

butaha,

Warehouse Options:

EU $74.10

при чому немає у виборі країни доставки "Україна"

а промокодом: EDMX100 - інвалід

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...