Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  • Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
  В 17.10.2018 в 18:51, NeoN сказав:

Поділіться, будь ласка, досвідом, хто де купує товари крім Алі і на які проблеми, переваги  і недоліки наткнувся в міру використання сервісу?  Сам купував лиш на Алі, от і задумуюсь, може є ще вигідніші магазини, а я щось на одному зациклився ... 

Показати  

моніторь ціни паралельно на бенгуд і гербест,

якщо вдруг розкуриш як купувати з таобао відписуй, там дешевше, бо таобао це як наш типу пром.юа

хоча практично в більшості на аліку дешевше, хоча соноф на бенгуді взяв дешевше ніж на аліку...

Змінено користувачем Voronin10
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

привіт.

замовив деякий дріб'язок, продавець відправив через Bpost International - раніше я не стикався з таким перевізником.

трек такого формату - 985200000001808ххх.  відповідно на укрпошті не трекається.

з 29.11 статус -  Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

хтось отримував посилки такого перевізника? що означає даний статус?

Опубліковано
  В 10.12.2018 в 20:02, Saddy сказав:

привіт.

замовив деякий дріб'язок, продавець відправив через Bpost International - раніше я не стикався з таким перевізником.

трек такого формату - 985200000001808ххх.  відповідно на укрпошті не трекається.

з 29.11 статус -  Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

хтось отримував посилки такого перевізника? що означає даний статус?

Показати  

Давай повний трек

Якщо на Укрпошті не трекається то в Україні ще немає.

Доставлятиме Укрпошта.

Опубліковано (змінено)
  В 10.12.2018 в 20:35, Oli сказав:

Якщо на Укрпошті не трекається то в Україні ще немає.

Доставлятиме Укрпошта.

Показати  

Змінено користувачем Saddy
Опубліковано

@Saddy

29.11.2018
10:32:00
16 день
Вылет в страну назначения

Показати контент

Опубліковано (змінено)

Хочеться вірити, але не факт. Дуже часто такі посилки губляться, чи "губляться". Проходили таке вже. Особисто в мене 50/50. На майбутнє - краще дорожче, але з номером що можна перевірити.

Он мені теж продавець парить мозок посилкою. Я по необачності вибрав селєр шипінг метод. А він трекався лише до кордону. Ніби після перемовин вислав нову, але взагалі без треку (типу "дарагойдрухтрекномєрдєнєхстоитамихотимсєкономитьваширасходи")

Чекай закінчення захисту і подавай на повернення коштів.

ПС Особисто мені пошта або присилала повідомлення. або телефонували завжди.

Змінено користувачем S30
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

хочу спитати поради:

придбав товар у чорну п'ятницю, продавець одразу дав невірний трек, потім я випросив вірний, наче

він трекався до кордону, починаючи 3 25 листопада більше не трекається

відкрив спор, продавець написав:

Цитувати

Привіт друже! Мені дуже шкода, що ви так довго чекали, і я знаю, що ви турбуєтеся про продукт, так і я. Завдяки вашим звичаям, таким строгим термінам і терміном доставки, ми можемо чекати більше днів, і будь ласка, закрийте. спір? Якщо ви не можете отримати протягом 20 днів, ми хотіли б дати вам відшкодування або відправити, це добре? 

Показати  

що порадите ? прийняти чи відмовити ?

у продавана, трапляються відгуки, що він не вислав товар

Опубліковано

Хоча було, що купував на ebay в китайця і термін захисту покупця минув, то продавець відправив ще раз вже з нормальним трекінгом по Україні і все дійшло.

Опубліковано (змінено)
  В 11.01.2019 в 13:58, alexvvv сказав:

Аналогічно, продавець відправив через SF eParcel     959773171736 , в Україну зайшло і на тому все.

Показати  
2018-12-19 19:00

Ukraine, 【Ukraine】 Delivered. Thank you for using SF Express. Looking forward to serving you again

2018-12-16 11:27

Ukraine, 【Ukraine】 Arrived at the destination country

2018-12-04 01:08

Ukraine, 【Oversea Distribution Center】 Shipment transiting to destination country

2018-12-03 17:08

Ukraine, 【Oversea Distribution Center】 Shipment transiting to destination country

https://t.17track.net/en#nums=959773171736

треба мдьоргати продавця, хоча SF eParcel  -  выдправляэ на Нову Пошту - можливо у них запитати

спробуй подивитись через https://my.novaposhta.international/ 

Змінено користувачем madkot
  • +1 2
Опубліковано

мені ще одна посилка, йде через міст експрес, 27 грудня виїхала з Львову в сторону мого міста, і тишина

писав у зворотню форму на сайті - відповіді немає((

Опубліковано (змінено)
  В 11.01.2019 в 17:32, flashmax сказав:

мені ще одна посилка, йде через міст експрес, 27 грудня виїхала з Львову в сторону мого міста, і тишина

писав у зворотню форму на сайті - відповіді немає((

Показати  

а що говорять у міст експресі? вже давно  має бути у вас. 

що каже трек номер? можна його у студію?

Змінено користувачем madkot
Опубліковано
  В 11.01.2019 в 16:15, madkot сказав:
2018-12-19 19:00

Ukraine, 【Ukraine】 Delivered. Thank you for using SF Express. Looking forward to serving you again

2018-12-16 11:27

Ukraine, 【Ukraine】 Arrived at the destination country

2018-12-04 01:08

2018-12-03 17:08

https://t.17track.net/en#nums=959773171736

треба мдьоргати продавця, хоча SF eParcel  -  выдправляэ на Нову Пошту - можливо у них запитати

спробуй подивитись через https://my.novaposhta.international/ 

Показати  

Видали сьогодні на укрпошті разом із ще однією, що відслідковувалась, пише, що на відділення прийшла ще 25.12, то вони її маринували до сьогодні, хоч я у них був раніше і забирав китайські посилки.

Опубліковано
  В 11.01.2019 в 16:15, madkot сказав:

Показати  

Мені колись СФ іПарсел приходив через НП, а крайні пару разів таки через Укрпошту

17трек показує мені взагалі цікавий маршрут :))))

Показати контент

А на сайті СФ трішки по іншому:

Показати контент

На укрпошті на цьому тижні був/питав, нічого немає :( 

Опубліковано (змінено)
  В 11.01.2019 в 18:05, madkot сказав:

а що говорять у міст експресі? вже давно  має бути у вас. 

що каже трек номер? можна його у студію?

Показати  

у відділення не ходив, другу дзвонили коли прийшло, думаю і мені повинні подзвонити

прийшла смс що уже у відділенні

совпадения ?

1.JPG

Змінено користувачем flashmax
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

Ще в когось є проблеми з Аліекспрес? Не можу залогінитись, постійно вискакує таке вікно. Пробував на різних компах, в різних браузерах, в різних провайдерів, чистив кукі і кеш, відключав антивірус. Часом на Опері пускає залогінитись, але в Опері кешбек не працює, а в Хромі чи Мозілі не дає логінитися навіть коли в Опері дає.

image.thumb.png.36cd7de063aaff38d418344c47b8af66.png

Опубліковано
  В 11.02.2019 в 21:30, nickel сказав:

Ще в когось є проблеми з Аліекспрес? Не можу залогінитись, постійно вискакує таке вікно.

Показати  

Щойно залогінився без проблем. А загалом таку помилку теж помічав кілька разів, досить рідко але буває. Можливо дійсно якісь проблеми на сервері, мо адміни Новий Рік ще досі святкують.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...