Перейти до змісту

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я от такое люблю :_04:

Sr5T.jpg

Тело / El cuerpo

Год выпуска: 2012 г.

Производство: Испания

Жанр: триллер

Продолжительность: 01:51:13

Перевод: Авторский (одноголосый, закадровый) А. Карповский

Оригинальный аудиопоток: испанский

Режиссер: Ориол Паоло / Oriol Paulo

В ролях: Хосе Коронадо, Уго Силва, Белен Руэда, Аура Гарридо, Мигель Гелаберт, Хуан Пабло Шук, Ориоль Вила, Карлота Ольсина, Патрисия Баргальо, Миа Эстеве

Описание: Грузовик сбивает человека, убегающего от кого-то или от чего-то в панике. Прибывшие на место полицейские выясняют, что это — ночной сторож из близлежащего морга. Так что так напугало несчастного? И куда делся из отсека N3 недавно привезенный в морг труп?. .

JRG.png sample.png imdb.png cinemahall.png

Качество видео: BDRip-AVC

Контейнер: MKV

Видео кодек: H.264

Аудио кодек: AC3

Видео: MPEG4 Video (H264) 1040x432 24fps 2157 Kbps

Аудио: Dolby AC3 48000Hz 6ch 448 Kbps / А. Карповский

Аудио 2: Dolby AC3 48000Hz 2ch 192 Kbps / испанский

Субтитры: английские (отключаемые)

http://pirat.ca/viewtopic.php?t=122593

Чёт европейцы в последнее время норм кино снимают.

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 528
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора глянув отаке:

612e489268ef8d1b0c58510db6b36176.png

Название: Майор

Год выхода: 2013

Жанр: драма, криминал

Режиссер: Юрий Быков

В ролях: Денис Шведов, Ирина Низина, Илья Исаев, Юрий Быков, Дмитрий Куличков, Борис Невзоров, Кирилл Полухин

О фильме: В день, когда у жены начались роды, майор полиции Сергей Соболев мчался в роддом вне себя от счастья. На скользкой зимней дороге он насмерть сбил мальчика на глазах у несчастной матери. Превышение скорости, неосторожность, пешеходный переход - доказательства его вины очевидны, как очевидно и нежелание молодого отца отправляться за решетку. Соболев решился на сделку с совестью и воспользовался служебным положением, чтобы оправдать себя, тем самым запустив настоящий механизм смерти - череду смертей, остановить которую решился слишком поздно...

tt2594950.png

Выпущено: Россия / Rock Films

Продолжительность: 01:39:21

Озвучивание: Оригинальное [Лицензия]

Від себе: фільм викликає приблизно ті самі відчуття що і перший "Бумер". Тільки сюжет "Бумера" - це щось таке що нас не стосується, ми далекі від цього. У фільмі "Майор" - ситуація така яка може зачепити кожного - ті ж самі мусора що і в нас, той самий "бєспрєдєл", ті ж самі порядки. Не особливо вдумуючись, можу сказати що при перегляді жодного разу в мене не було думки що "так не буває". Раджу глянути навіть тим хто не дивиться російське кіно з принципу - це не рафінована мелодрама про ципочок з айфонами від засилля яких на екрані вже хочеться ригати (ага, чекаємо на ДВД черговий висєр "Одноклассники.ru: НаCLICKай удачу"), це сувора історія яка мало кого залишить байдужим. Підтверджу оцінку ІМДБ, 7/10.

Опубліковано

Название: Грязь

Глянув я цю "Грязь" - так і є - разврат, наркота з гомосятіною в одному флаконі. Хто не бачив - подивіться, таке знімають не часто. Оцінювати не буду ібо затрудняюсь.

098fd7b7a5b69fab511dbf7c19b81802.png

Название: Va-банк

Оригинальное название: Runner Runner

Жанр: триллер, драма, криминал

Режиссер: Брэд Фурман

В ролях: Джастин Тимберлэйк, Бен Аффлек, Джемма Артертон, Энтони Маки, Майкл Эспер, Оливер Купер, Кристиан Джордж, Юл Васкез, Джон Хёрд, Джеймс Молина

О фильме:

Чтобы оплачивать учёбу в колледже, Ричи погружается в мир азартных игр онлайн. Когда удача изменяет ему, он отправляется на Коста-Рику, чтобы помериться силами с настоящим асом игрового бизнеса. Тот видит в Ричи родственную душу и вводит его в свою игру. Но когда степень опасности возрастает, а ставки достигают невероятных высот, Ричи вдруг отчётливо понимает, что его новый босс вот-вот совершит непоправимое, и пытается поменяться с ним ролями.

tt2364841.png

Выпущено: США / Appian Way, Double Feature Films, New Regency Pictures

Продолжительность: 01:31:39

Озвучивание: Дублированное [Чистый звук AC3, 384 Kb/s (6 ch)]

Теж непаганий фільм, у Джастіна Тімберлейка вдало виходить виконувати ролі (чи вибирати), однозначно має талант. Він все менше в мене асоціюється як "бувший Брітні Спірс", співак чи танцор, а все більше як актор. У фільмі сподобалась музична складова яка додає своєї атмосфери, Бен Афлек як і Тімберлейк "тащить" половину акторської гри фільму, сюжет динамічний, хоч і передбачуваний але не дає відволікатись. Поставлю 6,5/10.

Опубліковано

Название: Грязь

Глянув я цю "Грязь" - так і є - разврат, наркота з гомосятіною в одному флаконі. Хто не бачив - подивіться, таке знімають не часто. Оцінювати не буду ібо затрудняюсь.

Да уж, оценить "Грязь" оооочень затруднительно, но насчет моих соображений, то интрига была весь фильм, он досмотрен до конца, ну и МакЭвой неподражаем, он просто непревзойденный актер и с ролью, очень сложной ролью, справился достойно. Еще нюанс это то, что все таки фильм - это экранизация книги, а это всегда определенная специфика, но по отзывам тех, кто читал книгу, фильм удался. Название говорит само за себя, и в данном случае это кинотворение нужно"встречать по одежке" т.е. название полностью отражает суть, ну и то, что сейчас творится в обществе тоже...ИМХО.

Опубліковано

Кажуть що дивитись треба в гобліні, простий дубляж - повне лайно.

Опубліковано

"Грязь" - надумано, не сподобалось

Va-банк- надумано, але якось до кінця додививсь, не сподобалось.

Якщо "надумано" - це типу "сюжет висмоктано з пальця", то це надто універсальний епітет. З радістю переглянув би список художніх фільмів by lerov, сюжет яких "не надумано". Нічого особистого, мая просто ніпанімай.

P. S.

якось до кінця додививсь

То ти ще "Каньйони" з Ліндсей Лохан не дивився. Я здивувася як це спромігся додивитись - виявилося що качав його не я. Добре що хоч тема сісєг-пісєк розкрита... Насправді ніякі сіськи цей фільм не тащать... Навіть не витрачайте свій безлімітний трафік на цей шлак.

Опубліковано

В загальному - Це фільми, які хочеться переглянути знову. З отих двох - жоден цього не вартий( та навіть і одного перегляду до кінця).

Таких є безліч, тож не хочеться їх тут "баянити". Наприклад, переглянь мої (тай не тільки мої) пости в сусідній темі.

З новинок "на вскидку" важко щось згадати достойне :0161: .

Можливо "Майор" (як для свого жанру, тай "ближче" по менталітету за туж "Грязь").

Опубліковано

lerov, не сприймай як дой_бку, але "надумано" і "хочеться переглянути знову" це 2 великі ризниці :) Загалом тепер тебе зрозумів. З іншої сторони, фільмів які хочеться переглянути вдруге/втретє/вчетверте не так вже й багато, я такі фільми вважаю якщо не шедеврами (суб'єктивно), то хоча б напівшедеврами. Тому ярлики "надумано" можна щедро розвішувати направо і наліво :).

Опубліковано

"Погнали"(2013)

38494b319ee70a4523bc42e79071426c.jpg

Информация о фильме

Название: Погнали!

Оригинальное название: Getaway

Жанр: боевик, криминал

Режиссер: Кортни Соломон

В ролях: Итан Хоук, Селена Гомес, Джон Войт, Ребекка Бьюдиг, Пол Фримен, Брюс Пэйн, Димо Алексиев, Велислав Павлов, Деян Ангелов

О фильме: Бывшему гонщику Бренту приходится сесть за руль и следовать указаниям таинственного человека, чтобы спасти свою похищенную жену.

Выпущено: США, Болгария

Продолжительность: 01:30:04

Озвучивание: Профессиональное (многоголосое) [iTunes]

Файл

Качество: HDRip

Формат: AVI (XviD)

Видео: 1779 kb/s, 720x304

Аудио: AC3, 384 kb/s (6 ch)

1.37 GB (1467283456 Bytes)

Как по мне, карьера Итана Хоука похожа на американские гонки, фильмы с его участием, то действительно хороши, то совсем никудышние...За этот год вышло 2 хороших...потому этот ооочень настораживает. Оценим...

Опубліковано

1388620999_about-time-blu-1.jpg

Название: Бойфренд из будущего

Оригинальное название: About Time

Жанр: фантастика, драма, комедия

Режиссер: Ричард Кёртис

В ролях: Рэйчел МакАдамс, Донал Глисон, Билл Найи, Том Холландер, Марго Робби, Лидия Уилсон, Линдси Дункан, Ричард Кордери, Джош МакГуайр, Уилл Меррик

Описание:

Бойфренд из будущего (About Time) - новая фантастическая история от британских кинематографистов. Тим наверное везунчик, ведь он молод, довольно симпатичен, у него складывается блестящая карьера адвоката, но самое интересное в нём то... что ему под силу совершать перемещения сквозь время! И до чего же настойчивый парень, ведь ради покорения девушки своей мечты, он каждый день готов повторять их первое свидание, чтобы добиться нужного исхода. Очевидно это и есть настоящая любовь с первого взгляда, хотя и получается она не совсем с первого раза...

Опубліковано

Глянув рейтинг ІМДБ - і вирішив поки не качати, навіть рецензії з Кінопоіску вказують переважно що цей фільм - фтопку.

Название: Бойфренд из будущего

А цей фільм глянув вчора - ніби нічого так, але жанр не мій - це все-таки швидше драма а не фантастика чи комедія, де головний ухил режисер робить на "рекламу" сімейних ціностей. Загалом - дивитись можна, треба і все таке, але тільки тим хто любить драми. Оцінювати не буду.

Опубліковано

12 років рабства / 12 лет рабства / 12 Years a Slave (2013) DVDScr | Укр. Дубляж

Мені в нормальній якості знайти не вдалось. Звук лише з TS, а це для мене неприйнятно.

Опубліковано

Глянув рейтинг ІМДБ - і вирішив поки не качати, навіть рецензії з Кінопоіску вказують переважно що цей фільм - фтопку.

І правильно зробив. На мене фільм враження не справив. Одноденка котра забувається одразу після перегляду.

Опубліковано

12 років рабства / 12 лет рабства / 12 Years a Slave (2013) DVDScr | Укр. Дубляж

Мені в нормальній якості знайти не вдалось. Звук лише з TS, а це для мене неприйнятно.

Завдяки MaestroA вдалось таки знайти даний фільм в нормальній якості. Фільм дуже сподобався і не залишив байдужим. Але мені здається я вже його бачив. Можливо читав

книгу, а можливо це був інший фільм з подібною історією. Моя оцінка твердих 9 балів.

Опубліковано

Завдяки MaestroA вдалось таки знайти даний фільм в нормальній якості. Фільм дуже сподобався і не залишив байдужим. Але мені здається я вже його бачив. Можливо читав

книгу, а можливо це був інший фільм з подібною історією. Моя оцінка твердих 9 балів.

І я тільки що закінчив перегляд. Сильний і важкий фільм. В його атмосфері я просто розчинився, і зараз намаюся вийти з того світу. Потужно. Зачепило!

Мені це кіно чомусь нагадало славнозвісну стрічку "Час вбивати".

Опубліковано

Ходив сьогодні з дитиною на "Крижане серце". Один з кращих мультів, що я бачив. А український дубляж просто фантастичний. Відмінно проведений час. Рекомендую!

P.S. Цікаво, що тизер не увійшов в сам мульт. Але веселих і смішних епізодів там достатньо. Дорослі дивилися з не меншою цікавістю, ніж діти.

Опубліковано

Ходив сьогодні з дитиною на "Крижане серце". Один з кращих мультів, що я бачив. А український дубляж просто фантастичний. Відмінно проведений час. Рекомендую!

мої діти і дружина теж у захваті, кажуть найкращий мульт за весь рік (2013)

Опубліковано

Ходив сьогодні з дитиною на "Крижане серце". Один з кращих мультів, що я бачив. А український дубляж просто фантастичний. Відмінно проведений час. Рекомендую! P.S. Цікаво, що тизер не увійшов в сам мульт. Але веселих і смішних епізодів там достатньо. Дорослі дивилися з не меншою цікавістю, ніж діти.

Ми тут обговорюємо новинки які вийшли на ДВД, тому із "рекламою" "Крижаного серця" ви трошки поспішили.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...