Перейти до змісту

Шукаю бізнес партнерів.

Serg20279

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хм,сам з собою говорить.сам собі бізнес-партнер?

Тут знизу пише шо і почом, по ти калякав 11 чоловік були на темі, то що ніхто не пише то нічого не означає взагалі.

Опубліковано

Я не дотримася цього----( Ніколи не сперечайся з дурнем - люди можуть не помітити між вами різниці.)

Результат наглядний.

Опубліковано

Я не дотримася цього

Та ми також...

А ну да , ви ж туточки Царьки, я дуже вам бажаю такими лишитись.

Каждому даем на пробу и каждый, кто попробовал, прежде чем пизpppдеть в инете, уже давно в теме и зарабатывает и экономит.

Евгений Поляков 1 месяц назад

мозгами пораскинь. Как сейчас топливо бадяжат знаешь?? о его качестве можно забыть. А от двух капель проверенного продукта уж точно хуже не станет. Хотя кому я объясняю, ты же и так все лучше всех знаешь, это как стенке доказывать...

Опубліковано

Уфф. Нарешті дочитав. Не буду нічого питати про якість і корисність цього продукту. Маю лише два питання:

1. Чому в ракетах двигуни внутрішнього згоряння? Який ракетобудівник придумав на сьогоднішній день такий двигун?

2. Чому на сайті http://www.myffi.biz/ вказується назва фірми Forever Freedom International, а в інформації про реєстрацію сайту вказана адреса іншої фірми:

Registrant Address1: 650 Douglas Ave

Registrant City: Altamonte Springs

Registrant State/Province: Florida

Registrant Postal Code: 32714

Registrant Country: United States

Гугл мепс за цією адресою (28.673149, -81.390415) показує фірму Fuel freedom.

Опубліковано

Шукаю відповідальних , адекватних, і інергійних людей,

які готові стати патрнерами,

і хочуть розпочати власний дуже прибутковий бізнес.

Суть справи--- це просуваня на світовому ринку продукту який не має конкурентів.

Бізнес без кордонів.

Умови для співпраці.

Наявність мобільного телефону який постійно включени і в мережі з можливістю здійснювати дзвінки.

Наявність компютера , ноутбука , планшета, з доступом до мережі інтернет. (дома, офіс, інтернет кафе,мережа Wi-Fi )

Наявність пластикової карти для розрахунку через інтернет,

як варіант Інтернет карта і система приват 24, або щось схоже.

Стартовий капітал становить --- 63$, ---з таким стартом є парнери які заробляли за 2-ва тижні від 200$ до 800$.

Стартовий капітал в ідеалі це бажано ще + 620$ ---( відбиваюця від 2-х тижнів до 2-х місяців і пертворюються в 1200$ ,залежить тільки від наполегливості самого парнера, превірено на практиці!!!!).

Вік 20 до 60 років.

Графік роботи обираєте самі.

Виплати кровно заробленого відбуваюця що тижня, тільки в Гривні по курсу НБУ.

Всі деталі і запитання за телефонами.

мтс 095 911 200три

лайф 063 321 20 шість 9

Ви готові вложиити за мене бажаний стартовий капітал? А вже коли відібється то віддам? :)

І ще, де ви бачили розрахунок з фіз особами по курсу НБУ? Якщо маєте таку можливість, готовий у вас купити долари по курсу НБУ.

Опубліковано

Andrew_Best

1. Ви готові вложиити за мене бажаний стартовий капітал?

Я нічого не писав, про спонсорство, і нікого не заставляю це робити,

Поки тут мене поливали, я зробив перші 350 уєв за 4ри дні.

2. А от виплати кровних, ідуть строго у гривні, або у валюті країни в якиій ви перебуваєте.

І тут вже як карта ляже, скочить уйожик ви в +++++, понизиця ну що поробиш.

Опубліковано

Уфф. Нарешті дочитав. Не буду нічого питати про якість і корисність цього продукту. Маю лише два питання:

1. Чому в ракетах двигуни внутрішнього згоряння? Який ракетобудівник придумав на сьогоднішній день такий двигун?

2. Чому на сайті http://www.myffi.biz/ вказується назва фірми Forever Freedom International, а в інформації про реєстрацію сайту вказана адреса іншої фірми:

Registrant Address1: 650 Douglas Ave

Registrant City: Altamonte Springs

Registrant State/Province: Florida

Registrant Postal Code: 32714

Registrant Country: United States

Гугл мепс за цією адресою (28.673149, -81.390415) показує фірму Fuel freedom.

1.Вибачаюсь зовнішнього згоряння, суть в тому що процес горіння це основа для таких двигунів,горить значить працює,

а вже як воно там горить ,і який кпд це вже третє питання.

2.Fuel freedom --- це стара назва.

Опубліковано

вложение - уе \ отдача - хуе... :)

зарплата в Лучан которые от звонка до звонка тоже хуе... :),

350 уєв за 4ри дні.

Да ладно, в этой теме тебе больше натолкали...

Вы о партнерах? их натолкали немножко.

Опубліковано

Fuel freedom --- це стара назва.

Зміна назв - класика жанру!

зарплата в Лучан которые от звонка до звонка тоже хуе... ,

За всіх не розписуйтесь. А до теми зароблених вами грошей вернемось через місяць-два.

Опубліковано

Ви вважаєте, що топікстартер -лох? Чи збирається зробити лохами вас?

Якщо на оцей вброс зреагував хоча б один, хто читає борду - топікстартер заробив 60 баксів. Ви заробляєте стільки за публікацію на форумах? Ні? Тоді Ви - лох!

Заробіток на ідіотах - теж бізнес, тому не заважайте людині працювати.

Опубліковано

Якщо на оцей вброс зреагував хоча б один, хто читає борду - топікстартер заробив 60 баксів. Ви заробляєте стільки за публікацію на форумах? Ні? Тоді Ви - лох!

Вибачте , я вас трішки поправлю.

(Якщо на оцей вброс зреагував хоча б один, хто читає борду - топікстартер заробив 60 баксів)-

--не 60 баксів!!!!, а в перспективі з тим хто зреагував ми відберемо у компенії FFi частину прибутку а точніше 20% з першої лінії і 20% з другої лінії від загальоного обороту, аж до 7-мого коліна там всього 2% (але людей уже тисячі) от і рахуйте , хто друшляк, зараз те місце і той час, через два роки на бусті буде ганяти кожен третій в цьому місті,і буде ще дякувати за цей продук.

І в компанії FFi не тільки МПГ буст, але ще є косметика, чаї,засоби по догляду за будинком, іще багато чого цікавого.

Той хто мав справу з грамотним маркетиг планом, і мережевим бізнесом мене зрозуміють.

Назвіть мені хоч одну Компанію, яка платить за просування продукту, і дає заробити 1000 баксів за неділю? Згідний треба цю неділю попотіти , але воно того варте.

А може хтось думажє, нафіг вкладувати 5 000 грн в бізнес якщо можна на новий рік їх пробухати по саунах,--( я так не думаю тому і рву пупка!!!!!)

Опубліковано

В принципі це не Флейм а реалії життя , я був би не проти щоб цю тему повернули на місце, хоча чудес не буває ,(а може бувають подивимось)

Опубліковано

через два роки на бусті буде ганяти кожен третій в цьому місті

А якщо не буде? ;)

Вибачте емоції, може перебрав трішки ,може не їздити ,але знати будуть що за продукт це вже точно.

Опубліковано

Я от до цих пір не знаю, що таке FFI і, тим більше, що таке отой "буст". Я взагалі не розумію, про що йдеться. Але в мене виправдання - я навіть у МММ грошей не ніс, не те, що у подібну хєрню.

Опубліковано

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZM9atbQrzu8

Це щоб багато не писати, краще подивитись.

Опубліковано

Безнаказаність заробітку легких грошей шляхом обману інших - це добре? Ну то їжте даліі замість ковбаси хімію, замість лік їжте крейду, замість керівництва країни майте Азарова з табачниками... Потім коли ваші батьки куплять цей дуст чи вступлять в МММ не кажіть що вашої вини в цьому немає.

Опубліковано

Безнаказаність заробітку легких грошей шляхом обману інших - це добре? Ну то їжте даліі замість ковбаси хімію, замість лік їжте крейду, замість керівництва країни майте Азарова з табачниками... Потім коли ваші батьки куплять цей дуст чи вступлять в МММ не кажіть що вашої вини в цьому немає.

Безнаказаність заробітку легких грошей шляхом обману інших--- А ви споробуйте!!!! заробити легкі гроші .

Ви не в темі FFi і мережевого бізнесу , за то глобальоно всіх, накрили мідним тазіком.

Опубліковано

Безнаказаність заробітку легких грошей шляхом обману інших--- А ви споробуйте!!!! заробити легкі гроші .

Ви не в темі FFi і мережевого бізнесу , за то глобальоно всіх, накрили мідним тазіком.

І не збираюсь пробувати. Брехня то є гріх. Я подивився пару ваших роликів на ютубі. Блондинко інструктує "бізнес партнерів" : "я не знаю шо то за х..ня і вам не раджу розбиратись. Запропонував і продав, а якщо починають допитуватись шо то таке то точно вже не куплять". От вам і відповідь що це лохотрон.

Таку ж як ви піраміду лайфові страховики пропонували. Мені півроку по вухах їздили. Тепер зустрічаю людей які повелись на той розвод то вони за голову хапаються, куди стільки грошей дурно викинули. І різниці абсолютно ніякої в продукті немає. Чи то ваш буст чи то міфічна страховка, чи гербалайф.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...