Гетто Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 17:48 #1 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 17:48 "Вы можете отправить еще 5 сообщений сегодня. Данное ограничение будет действовать пока у вас не будет 46379 одобренных сообщений." ... жесть, да ещё и павэрюзера лишили... мне то вшистко едно, но иногда лимит в 5 постов в сутки будет мешать разговору.накиньте хотя бы ещё пятёрку...
Andruha_gpz28 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 17:50 #2 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 17:50 Не знаю, хто саме це зробив, але хочу висловити цій хорошій людині велику подяку. )
Dream Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:24 #4 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:24 Ще такого на борді не було.Гетто - ти піонєр! БУДЬ ГОТОВ!... )))
vityozza Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:31 #5 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:31 Чого ви пристали дло нього! Якшо у вас немає що йому сказати у відповідь, то проблему шукайте не в ньому а в собі!!!!!!!
reg Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:35 #6 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:35 Можливо Гетто таким чином дають можливість відірватися від монітора та проводити більше часу в реальному світі, а не у віртуальному ...
Zheny@ Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:43 #7 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:43 Ідея з групою "троллі" мені сподобалася. Тут таких кандидатів - вагон Ех, ще б БАН-хаммер правильний!
Гетто Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:51 Автор #8 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:51 так они ещё и по часам ограничили. после отправки этого сообщения я смогу опубликовать ещё три штуки, и до 19.48. завтрашнего дня, я курю за углом. ладно,если шо, разберёмся, что и к чему.
Адміністратори t0rik Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:54 Адміністратори #9 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:54 Да, это был я
Andruha_gpz28 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 19:03 #10 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 19:03 Торік, якщо це ти, то подяка буде мати 5 зірочок. )))
Dream Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:17 #11 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:17 так они ещё и по часам ограничили. после отправки этого сообщения я смогу опубликовать ещё три штуки, и до 19.48. завтрашнего дня, я курю за углом. ладно,если шо, разберёмся, что и к чему. а ви зверніть увагу, якими витриманими і продуманими стали репліки... які повні речення... і так, я не здивуюся, якщо через тиждень гетто почне писати короткими оповіданнями у стилі о'генрі і нарешті заведе твіттер
Deemon Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:21 #12 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:21 Халва Аллаху і t0rik його пророк
Dream Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:28 #13 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:28 а ви зверніть увагу, якими витриманими і продуманими стали репліки... які повні речення... і так, я не здивуюся, якщо через тиждень гетто почне писати короткими оповіданнями у стилі о'генрі і нарешті заведе твіттер ну, взагалі то огенрі не настільки короткі оповідання писав ну так о'генрі і не гетто
Oksana04 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:31 #14 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:31 а ви зверніть увагуКоли Гетто мовчить - його репутація росте.Таки правду кажуть: мовчання - золото)))А взагалі-то ви всі - зануди.Без Гетто на Борді буде сумно і всі лиш будуть чекати коли то вже він напише 5 сьогоднішніх повідомлень)Ніхто ж ніколи нікого не заставляв відповідати на його безглузді пости. Але ж ні - так не цікаво))) Кожен його дЬОрне, а потім: Гетто - мудак... Сумно це все.
Гетто Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:32 Автор #15 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:32 в даному випадку Гетто пишеться з великої літери.існують інші поняття цього слова. дякую за увагу.
Oksana04 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:33 #16 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:33 ну так о'генрі і не гетто По старшинству має бути: ну так Гетто і не О'Генрі
Yarchik Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:40 #17 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:40 Після одного випадку, коли Гетто вчергово був забанений, я в закритому модераторському обговоренні піддав сумніву правомірність бану. І напевно я надто настирно тошнив, бо Гетто амністували. Буквально в той же день, коли він вийшов на волю - з його боку почалася така хвиля пурги і троллінгу, що я попросив у модерів вибачення за свою роль advocatus diaboli та допущену недалекоглядність. Тому схвалюю те, що зробив Торік. Манера, в якій Гетто троллить народ, є дуже специфічною. На перший погляд може здатися, що його пости - просто набір примітивних і малодоречних суджень. Але Вова недурний і не примітивний. Він реально тролить народ. Іноді, як в нього є настрій, чимсь добрим. Іноді чимсь не дуже добрим. Але народ однаково ведеться як на добре, так і на недобре - і заставляє себе втягувати в флейм. Борда періодами стає скучною, такою, що на неї тижнями нецікаво заходити. Гетто її оживляє, але одноманітність, з якою це робиться, приїлася. Вова, знаєш, розкажу тобі історію. Колись я поїхав в Крим з взятим у знайомих цифровим фотиком. Це був якийсь Олімпус на 3 мегапікселя, і в ньому була карта пам'яті на 32 мегабайти. Вона вміщала пару десятків фоток, секунд 15 відео - і доводилося йти в комп'ютерний клуб, і за 10 грн. (себто 2 долари) зливати фотки на болванку. Але грошей було небагато... Тому картка економилася, і залишалися тільки ті фотографії, які були достойні. Всього з Криму я привіз менше сотні фоток, і половина з них - дуже вдалі, як для перших кроків освоєння фотоапарата. Наприклад, мені дуже подобається ця: А от коли я купив свій фотоапарат, і до нього картку пам'яті на 16 гігабайт, та поїхав в Туреччину - то привіз звідти майже 600 фоток, не рахуючи відео. Але жодної фотографії, яка б мені дуже подобалася, там не було. 95% - відверте сміття. І деякі фотографи також кажуть, що великі обсяги пам'яті розбещують фотографа, і він перестає думати, мислити, "бачити". Тому вжиті "заходи безпеки" у вигляді 5 повідомлень на добу має заставити топікстартера навчитися мислити креативно, і збурювати народ не постійним "твіттінгом", а чимось яскравим і неординарним. Уперед, per aspera ad astra!
Barugan Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:42 #18 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:42 ого, яке наказанІє....записати в групу тролі....
Dream Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:52 #19 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:52 Без Гетто на Борді буде сумно і всі лиш будуть чекати коли то вже він напише 5 сьогоднішніх повідомлень) Ніхто ж ніколи нікого не заставляв відповідати на його безглузді пости. Але ж ні - так не цікаво))) Кожен його дЬОрне, а потім: Гетто - мудак... Сумно це все. я за собою тут теж почав зауважувати прояви стокгольмського синдрому...
la20 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:53 #20 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:53 Тепер пости будуть писатись за правилом: "Перед тим як щось сказати краще подумай два рази, а після того як подумав, краще промовчи."
Dream Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:54 #21 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:54 в даному випадку Гетто пишеться з великої літери.існують інші поняття цього слова. дякую за увагу. ну так о'генрі і не гетто По старшинству має бути: ну так Гетто і не О'Генрі всьо я правильно написав: і о'генрі, і гетто з маленької - щоб нікому обідно не було; ну й само собою - о'генрі ж не гетто. =)
Ko3bMa Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:58 #22 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:58 Ото буде відриватись чувак в тих п'яти повідомленнях
Гетто Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:59 Автор #23 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:59 предпоследний патрон, до завтрашнего вечера. Я не троль,я актёр, который знает, когда и что играть.я не фастаюсь, Я не понтую, может быть в этом моя "популярность"? я не искуственный.
Ko3bMa Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:03 #24 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:03 Я не троль,я актёр, который знает, когда и что играть.я не фастаюсь, Я не понтую, может быть в этом моя "популярность"? я не искуственный...а еще я очень сильно себя люблю
nickel Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:26 #25 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:26 Після одного випадку, коли Гетто вчергово був забанений, я в закритому модераторському обговоренні піддав сумніву правомірність бану. І напевно я надто настирно тошнив, бо Гетто амністували. Буквально в той же день, коли він вийшов на волю - з його боку почалася така хвиля пурги і троллінгу, що я попросив у модерів вибачення за свою роль advocatus diaboli та допущену недалекоглядність. Тому схвалюю те, що зробив Торік. Манера, в якій Гетто троллить народ, є дуже специфічною. На перший погляд може здатися, що його пости - просто набір примітивних і малодоречних суджень. Але Вова недурний і не примітивний. Він реально тролить народ. Іноді, як в нього є настрій, чимсь добрим. Іноді чимсь не дуже добрим. Але народ однаково ведеться як на добре, так і на недобре - і заставляє себе втягувати в флейм. Борда періодами стає скучною, такою, що на неї тижнями нецікаво заходити. Гетто її оживляє, але одноманітність, з якою це робиться, приїлася. Вова, знаєш, розкажу тобі історію. Колись я поїхав в Крим з взятим у знайомих цифровим фотиком. Це був якийсь Олімпус на 3 мегапікселя, і в ньому була карта пам'яті на 32 мегабайти. Вона вміщала пару десятків фоток, секунд 15 відео - і доводилося йти в комп'ютерний клуб, і за 10 грн. (себто 2 долари) зливати фотки на болванку. Але грошей було небагато... Тому картка економилася, і залишалися тільки ті фотографії, які були достойні. Всього з Криму я привіз менше сотні фоток, і половина з них - дуже вдалі, як для перших кроків освоєння фотоапарата. Наприклад, мені дуже подобається ця: А от коли я купив свій фотоапарат, і до нього картку пам'яті на 16 гігабайт, та поїхав в Туреччину - то привіз звідти майже 600 фоток, не ра[censored]чи відео. Але жодної фотографії, яка б мені дуже подобалася, там не було. 95% - відверте сміття. І деякі фотографи також кажуть, що великі обсяги пам'яті розбещують фотографа, і він перестає думати, мислити, "бачити". Тому вжиті "заходи безпеки" у вигляді 5 повідомлень на добу має заставити топікстартера навчитися мислити креативно, і збурювати народ не постійним "твіттінгом", а чимось яскравим і неординарним. Уперед, per aspera ad astra! Та сама мулька стала сюжетом для фільму. Гетто, рекомендую для перегляду "1000 слів"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.