Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

SΩLΩMΩN, а там справа є магазинчик "Равлик" не знав ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Декілька хвилин тому напроти Юванта:

Патрульна машина перекрила одну з смуг руху в місці де й так рух утруднений.

Влаштували засідку і бабло косять :(

ЗІ час треба перевести на реєстраторі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SΩLΩMΩN,там зовсім різні ситуації, сподіваюся ти це розумієш.

якщо треба поясню в пп, щоб не флудити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декілька хвилин тому напроти Юванта:

...

Патрульна машина перекрила одну з смуг руху в місці де й так рух утруднений.

Влаштували засідку і бабло косять :(

ЗІ час треба перевести на реєстраторі :(

Нема ''Дорожнього Контрлю'' на них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера, когда ехал на веле, чуть не встретился головой с открывающейся дверью рейсового автобуса. Ехал по Перемоги от кольца около стадиона то обгоняя то отставая от какого-то рейсового автобуса, после моста повернул на Карпенка-Карого в сторону автовокзала. На светофоре меня обогнал тот самый автобус, остановился на остановке под пешеходным мостом, и в тот момент когда я практически с ним поровнялся водитель решил выйти. Если-бы я не сманеврировал и не сдвинул корпус влево, отпустив правую руку, влупился-бы в дверь с 99%й вероятностью. Водитель почему-то не додумался посмотреть назад открывая дверь, может вареный был и затупил, с кем не бывает, но приятного мало, типнуло меня конкретно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2013 рік. Сфоткано на тапок, але це 100% той самий Корвєт. Переднього номеру не було.

post-11127-0-60874400-1437034509_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І воно думає що воно круте? Ех, знав би він що в Дубаї на корветах їздять самі звичайні пожежні , ну а поліцейській зі званням, як мінімум на Bugatti катає.

vette-dubai-2_653.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причьому тут дубаї? ми помоєму в україні живемо.

і да мати корвет, круто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та скільки там того чевоного

дата відео 21.07.2015

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та скільки там того чевоного

дата відео 21.07.2015

Ну і як його переглянути, це відео? :sm128:

fcPQt.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як це назвати...

vgN69.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як це назвати...

Підвид автобидла звичайного - автобидло базарне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як це назвати...

готуються до завтрашнього базару... це ше квіточки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як це назвати...

vgN69.jpg

А чим воно тобі сопстно заважає ? На Варшавському/старому та і північному ринках - аналогічно-гірше.

Чому фото звідти нема ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заважає тим, що я там проживаю. Чи ти це вважаєш нормою? Переберусь мешкати до ринків- і ті фото запощу!

Зіі, тобто ти вважаєш, що там все згідно правил? Чи пост, або щось ляпнути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заважає тим, що я там проживаю. Чи ти це вважаєш нормою? Переберусь мешкати до ринків- і ті фото запощу!

Я про те, що в Луцьку багато що не згідно правил, але якщо це не під "моєю хатою" - той не заважає )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про те, що в Луцьку багато що не згідно правил, але якщо це не під "моєю хатою" - той не заважає )

Тобто я невірно запостив фото? Уважно прислухаюсь до твоїх рекомендацій- що і як робити у цьому розділі.

P.S. ще раз приношу вибачення для Davids, це моє перше фото тут.

P.S.2 чи шановний "перекуп", сам "сопстно" так паркує свої авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто я невірно запостив фото? Уважно прислухаюсь до твоїх рекомендацій- що і як робити у цьому розділі.

P.S. ще раз приношу вибачення для Davids, це моє перше фото тут.

P.S.2 чи шановний "перекуп", сам так паркує свої авто?

Вибачення прийняті.

Мої авто стоять на спеціально обладнаних для цього оплачених місцях, не хвилюйся)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авторинком має бути теріторія, яка для цього відведена, тобто площадка бувшого автопарку. Все, що "по-за" має штрафуватися без всякого жалю за порушення правил паркування.

Тільки хто ж буде штрафувати? Наші мусора? Це навіть не смішно... Їм платять - вони не бачать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тада

і місця поза ринком теж успішно продаються )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авторинком має бути теріторія, яка для цього відведена, тобто площадка бувшого автопарку. Все, що "по-за" має штрафуватися без всякого жалю за порушення правил паркування.

Тільки хто ж буде штрафувати? Наші мусора? Це навіть не смішно... Їм платять - вони не бачать.

у нас багато, що "має бути", але ж мер активізується лише перед виборами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається що якби вночі якийсь, умовно кажучи, 20-ти тонний бульдозер на "великій" швидкості не "впорався з керуванням" і допустив зіткнення з 10-ма 15-ма автівками які припарковані згідно "правил" власники цих автівок і їм подібні наступного разу більш дбайливо дотримувались правил паркування авто. Ну але це так - просто думки, так сказать, в голос, нічиїх інтересів не хотів образити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається що якби вночі якийсь, умовно кажучи, 20-ти тонний бульдозер на "великій" швидкості не "впорався з керуванням" і допустив зіткнення з 10-ма 15-ма автівками які припарковані згідно "правил" власники цих автівок і їм подібні наступного разу більш дбайливо дотримувались правил паркування авто. Ну але це так - просто думки, так сказать, в голос, нічиїх інтересів не хотів образити.

Для чого так жорстко? один невеличкий американський буксировщик за 1 ніч на штраф-майданчик перетяг би і до сотні отак припаркованих авто. ну а шоб забрати звідти--плати. Хоча б 500 грн з машини поставити, то уявіть який профіт був би. І бюджет міста одразу піднявся б теж. А тепер уявіть скільки автівок неправильно припарковані по місту. Ех, беріть комерційну ідею, поки ніхто не додумався. Машина tow-truck коштує близько $30 000, жре бензину як ленд крузер (5 літровий мотор). Є два види-один з платформою довгою (більше підходить для ДТП і решти), а другий суто для "заробітків"-з підйомником під передні або задні колеса (буксированої машини) буквою Т, яка складається і розкладається безпосередньо під авто і його піднімає. Останнім витягнути можна з найменшої дірки-простору не треба взагалі. тихенько піддів і потягнув. Головне водіям дозвіл на носіння зброї дати, бо наш народ на буксировщиків точно зуб матиме.

Єдина проблема цієї комерційної ідеї-це відсутність законодавчих актів, або хоча б постанов міста, району чи області. Ну і загроза реальної розправи з боку порушників парковочних норм))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо машина стоїть на передачі і ручніку? То будуть сунути поки скати не лопнуть? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо машина стоїть на передачі і ручніку? То будуть сунути поки скати не лопнуть?

а якщо так?

http://www.youtube.com/watch?v=UdCVt313Hgg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...