Перейти до змісту

Ви підете голосувати?

HWman

216 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я зробив свій вибір,Ви-свій.В чомусь Вас переконувати, і з піною біля рота доводити свою позицію не збираюся.

Ви праві,вони всі однакові.Ту владу,що є зараз я не сприймаю до нудоти.Але я зробив свій маленький вклад в те,що може змінитися.

Я - ОФФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 218
  • Створено
  • Остання відповідь
Я зробив свій вибір,Ви-свій.В чомусь Вас переконувати

ви праві на рахунок того, що у кожного свій вибір... але чомусь одразу засуджуєте мій))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович Вам здалося. :) Чесслово,не хочу розвивати тему.

Я просто не розумію не голосування взагалі.Не віриш,не голосуєш,нігіліст-піди намалюй щось на б"юлетні.Це ж не займе багато часу.Просто заради того,щоб твій голос не використали.Ні за круглих,ні за квадратних.От це я хотів довести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович Вам здалося

можливо))

Просто заради того,щоб твій голос не використали

мені однаково куди піде мій голос, ось й все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто заради того,щоб твій голос не використали

Не бойся врагов - в худшем случае они могут тебя убить. Не бойся друзей - в худшем случае они могут тебя предать. Бойся равнодушных - они не убивают и не предают, но только с их молчаливого согласия существует на земле предательство и убийство.
(с) Эберхард
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, гарна цитата, тільки за вуха притягнута))

мені однаково на голос, бо я не бачу кандидата чи партію, за яку б дійно хотів би голосувати.

й поки не з'явиться достойний, на мою думку вибір, інші розклади у цьому болоті під назвою українська політика мене не хвилює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на улице дождь, ну н*х те выборы. крапка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто,наша домовленість????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля.ладно.собираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай,давай! Хочу побачити "деяния мужа,а не пацана"! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если шо, шукайте меня в Киверцовском горотделе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если шо, шукайте меня в Киверцовском горотделе

"Пошли дурного Богу молитися,на голові двері принесе" (мудрість народна) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Амінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто - трощи урни ламай систему :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, такі як Андрій Віталієвич, не мають власного вибору, це не вибір а нав'язана думка. Вони як слабенька тростинка що гнуться під сильним вітром. А потім видумують що вони самі створили той вітер, щоб не визнавати що самі дуже слабкі, так званий стокгольмський синдром. Я зараз багато спілкують з дуже різними людьми, і так скажу що дуже багато противсіхів, або тих хто не ходять на вибори, не можуть ясно пояснити свою позицію, і ти бачиш по очам що людині думка просто нав'язана.

Але навіть з такими людьми можна і треба працювати, тим більше що як будуть зміни в суспільстві, вони дуже швидко перемітнуться (т.з флюгери).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я непіду голосувати щось нехочу 600км проїхати і кучу грошей потратити для того щоб бюлетень спортити і так ні...рна не зміниться в нашому "чарівному царстві".....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дощ перестав лити, виспався...можна рулити на вибори

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось через таких як Ви, ми в такій жопі... хохляцька натура, пох на все, аби у мене в хаті все було і мене ніхто не бив...

а наче ж розумна людина..

cemiynick влучно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, такі як Андрій Віталієвич, не мають власного вибору, це не вибір а нав'язана думка. Вони як слабенька тростинка що гнуться під сильним вітром. А потім видумують що вони самі створили той вітер, щоб не визнавати що самі дуже слабкі, так званий стокгольмський синдром. Я зараз багато спілкують з дуже різними людьми, і так скажу що дуже багато противсіхів, або тих хто не ходять на вибори, не можуть ясно пояснити свою позицію, і ти бачиш по очам що людині думка просто нав'язана.

Але навіть з такими людьми можна і треба працювати, тим більше що як будуть зміни в суспільстві, вони дуже швидко перемітнуться (т.з флюгери).

чітал,улибалсо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Громадянський обов'язок виконано! Совість чиста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я непіду голосувати щось нехочу 600км проїхати і кучу грошей потратити для того щоб бюлетень спортити і так ні...рна не зміниться в нашому "чарівному царстві".....

а я знаю людей, які на заробітках не жаліли по 50 євро в один бік, плюс день на дорогу, щоб добратись до посольства і таки проголосувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зробив це!!! фоты будут завтра (шнурка на работе оставил)

готовте денежку. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

готовте денежку.

Не журися! Все буде чотко.Фото давай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vybory2012.gov.ua

можна дивитись онлайн трансляцію з будь якої дільниці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, такі як Андрій Віталієвич, не мають власного вибору, це не вибір а нав'язана думка.

:0016:

Ось через таких як Ви, ми в такій жопі...

:_36:

добре, що такі як ви знайшли винуватого)) по іншому у вас не вийде.

все правильно, якщо не янукович винуватий, то андрій віталійович...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...