Перейти до змісту

Ви підете голосувати?

HWman

216 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 218
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Схоже на те, що ці вибори комусь з Борди надовго запямятаються :) Чекаємо фото :)

Відповідно до ч. 5 ст. 158 КК України передбачена відповідальність і за незаконні дії, тобто викрадення, приховування, незаконне знищення і псування.

Навіщо так підставляти телепня? Забаньте його на місяць та й усе.

Опубліковано

внесу свою долю в 100-у для зіпсованого Гетт-ом бюлетеня.

по темі, на вибори піду, щоб мій голос палиці не дістався.інших причин не бачу.

П.С. все серйозно, без іронії.

Опубліковано

да, мой избирательный участок в Киверцах, бери сотню гривнов и приезжай, при тебе испорчу бюлетень :)

Гетто, якщо не хочеш "підводити себе під монастир" просто проголосуй за двох чи більше кандидатів. Таким чином бюлетень буде визнаний недійсним. І тобі спокійніше, і zigorko непотрібно буде гріх на душу брати :)

Опубліковано

Та який гріх??? Я проголосую,совість чиста. Як домовлялися,100 гривень з мене.Але тільки для ГЕТТО!!!! Можливо це стане приводом Борд-здибанку організувати.Поживемо,побачимо.

Опубліковано

Та який гріх???

Якщо просто спортить бюлетень - то формально це стаття ... А сюди ще можна доплюсувати "за попередньою змовою", "організована група". Ну, корочє, при Союзі це вже був би чуть лі не бандітізм :)

Опубліковано

Я Вас умаляю :) Ну не перший же ж день на світі живете...Хоча?

Того хто вкраде пляшку пива,чи жіночі панчохи в сільському гаштеті,засудять на літ 5-ть так.А того,хто "лямами тирить" ,державу грабує регулярно і наші податки в карман собі кладе,оце http://uk.wikipedia.org/wiki/Герой_України чекає.Парадокс.Правда?

Опубліковано

Того хто вкраде пляшку пива,чи жіночі панчохи в сільському гаштеті,засудять на літ 5-ть так.

От якраз в цю категорію Гетто і попадає ...

Опубліковано
Якщо просто спортить бюлетень - то формально це стаття ...

Дурня, немає ніякої статті хоча б тому, що заповнення бюлетня - це таємниця, а от за порушення таємниці - стаття.

Опубліковано

Тим більш варіанту проти всіх нема, нас заставляють за когось проголосувати...

ніхто не заважає дописати від руки і проголосувати проти всіх :)

та ніби ні, стаття якщо цілу скриньку.

і так, теж піду псувати бюлетень голосувати.

Опубліковано

та ніби ні, стаття якщо цілу скриньку.

Ну це вже було б круто зі сторони Гетто ... :0016:

Де я порушую закон? я маю право писати на тому бюлетні все, що забажаю.... хіба нє ?

Та роби, що хочеш. Головне щоб живий-здоровий був. Ну і іншим не шкодив.

Опубліковано

Дурня, немає ніякої статті хоча б тому, що заповнення бюлетня - це таємниця, а от за порушення таємниці - стаття.

Стаття знайдеться (Як це так, людина є, а статті - не має?). Від нашого правосуддя можна всякого очікувати. Для них таємниця голосування - не перепона.

Опубліковано
не піду бо не вірю

заминусовать тебя, что ли ? :D ибо ты не свидомый громадянын.... я от за сто гривнов пойду голосовать....

Опубліковано

Мене завжди дивували люди, які пишуть не піду бо не вірю, за нас все вирішено.....

Частково ви праві звісно, бо багато фальсифікацій і підтасовок, залякувань, кримінальних справ, тим більш зараз.

АЛЕ ЯК ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗРОЗУМІТИ, ЩО КОЛИ НЕ ГОЛОСУЄТЕ, ТО ТИМ САМИМ ЗБІЛЬШУЄТЕ ЦЕЙ ВІДСОТОК ???

Не треба писати, що вони всі продажні, і нічого не роблять, ці всім ясно давно.

Я просто собі поставив питання: краще при теперішніх чи при попередніх.І все,

Не думаю що портити бюлетені, чи не голосувати, комусь щось доведе.....

Опубліковано

Гетто

я от за сто гривнов пойду голосовать....

Ех ти,єхідіна...:) То кричав,що взагалі не піду.А тепер вже за гроші зголосився.Моє предложення в силі.Можливо знайдеться хтось,хто більше запропонує!? Пропонуй себе.

ЗЮ. "Политическая праститутка".Без образ.Ок?

Опубліковано

Ну сколько раз повторять можно : я человек аполитический, то есть мне пофигу, кто там у власти, и кто туда рвётся.. мне предложили уговор : пойти, испортить бюлетень, зафоткать всё это дело, потом вместе пойти и пропить сотню грн за успех ( желающие могут присоединятся, со своими грнами ) ))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...