Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

З'явився новий серіал "Лучше звоните Солу" рейтинг дуже великий...

Вчора переглянув 3 серії, серіал і дійсно крутий, для всіх шанувальників Braking Bad справжній подарунок. На Толоці є в якісному укр перекладі

Змінено користувачем vic4ever
Опубліковано

продовження "во все тяжкие"

http://www.ex.ua/86699970

Я вибачаюся це дійсно продовження "Во все тяжкие"( чи це лише ваша думка?, чи по сюжету)бо поки є 4 серії,я не рискую дивитися, щоб не спортити собі кайф(можливо то якась приблизна,жалка пародія підмазатися до рейтингу) ну я не знаю, може і в цьому фішка!

• -1 1
Опубліковано

ну чуть не продовження,

це відгалуження але на пристойному рівні, хто дивився те тому і це більш всього сподобається.

Опубліковано

продовження "во все тяжкие"

http://www.ex.ua/86699970

Я вибачаюся це дійсно продовження "Во все тяжкие"( чи це лише ваша думка?, чи по сюжету)бо поки є 4 серії,я не рискую дивитися, щоб не спортити собі кайф(можливо то якась приблизна,жалка пародія підмазатися до рейтингу) ну я не знаю, може і в цьому фішка!

це не продовження, це історія про адвоката Соло Гудмана, де буде показуватись як він став тим, ким він є у серіалі "Во все тяжкие"

З.І. сам ще не дивився, але буду

Опубліковано (змінено)

Мені радять ось цей ,думаю почну дивитися.http://www.kinopoisk.ru/film/661210/

Почитав анотацію...Британский сыщик Шерлок Холмс — бывший наркоман))))Покійний Конан Дойл, напевне, вже разів 10 в труні перевернувся, від безмежної фантазії "талановитих сценаристів))) Змінено користувачем bublik007
Опубліковано

Мені радять ось цей ,думаю почну дивитися.http://www.kinopoisk.ru/film/661210/

Почитав анотацію...Британский сыщик Шерлок Холмс — бывший наркоман))))Покійний Конан Дойл, напевне, вже разів 10 в труні перевернувся, від безмежної фантазії "талановитих сценаристів)))

Прикольний серіальчик якщо абстрагуватися від імен "Шерлок Холмс і доктор Ватсон"

Можливо... Але є в такому випадку, треба було не задіювати цих імен. Я розумію, сучасність, шоу-абигроші, і інші дурнуваті проекти. Але цілі покоління росли на цих книжках, і, думаю, робити подібні екранізації - дурість, не повага до самого автора. Вибачаюсь перед цінувальниками подібних "шадеврів", це ІМХО ))))
Опубліковано (змінено)

для цінителей:на ехі виклали повний 3-й сезон "Карточный домик", правда переклад поки тільки субтитри

Змінено користувачем Yava
Опубліковано

Почитав анотацію...Британский сыщик Шерлок Холмс — бывший наркоман))))Покійний Конан Дойл, напевне, вже разів 10 в труні перевернувся, від безмежної фантазії "талановитих сценаристів)))

А що вам, власне, не сподобалось? Слово "бывший"? Бо, якщо ви раптом не знаєте, то Холмс з книг Конана Дойла балувався опіумом.

Мені, власне, не сподобався "черговий шедевр" екранізації книги Конан Дойла. Ви знаєте, якщо раптом знаю, бо виріс на цих творах. На скільки я знаю, робити в цій темі відгуки, не заборонено правилами?))) Попереджу Ваше можливе запитання - переглянув першу серію сьогодні , не сподобалось.))) На смак і колір........
Опубліковано

poster_constantine.jpeg

Страна: США

Год выхода: 2014

Жанр: ужасы, фэнтези

Количество сезонов: 1

Статус: снимается

Сюжет:

Джон Константин (Мэтт Райан), опытный охотник на потусторонних тварей, экзорцист и оккультист, наделен способностью видеть нечисть, скрытую от человеческого глаза, в нашем мире. Он изгнал в ад сотни демонов и, устав от каждодневных сражений, решил оставаться в стороне от дальнейших разборок добра и зла. Так бы он и отсиживался в своей добровольной ссылке, пытаясь забыть трагический инцидент из прошлого, если бы не Лив (Люси Гриффитс) — дочь его покойного друга. Девушка внезапно открыла в себе те же способности, которыми обладал ее отец, и теперь за ней охотится демоническое существо. Наивной испуганной Лив ни за что не справиться в одиночку, и Константин неохотно соглашается помочь ей одолеть сверхъестественного недоброжелателя. Это дело возвращает Джона в строй. Колдуну еще предстоит сыграть важную роль в противостоянии сил Небес и Преисподней, а пока обе стороны имеют на него свои виды.

Опубліковано (змінено)

Нових серіалів майже не дивлюсь, але от нещодавно по тв натрапив на Banshee 2013-, по суті суто чоловічий серіал. Два сезони мені сподобались, третій можливо пішов на спад, але я дивився залпом, і мені здався досить непоганим бойовиком-детективом з декількох серій. Сподобались образи різних "bad ass" boys та і взагалі підбір акторів непоганий. А, ну і українців тут зачепили. Укр мафія говорила саме українською, а не російською. Я дивився мовою оригіналу, не відразу зрозумів, думав почулося :D

Видно що бюджет невеликий порівняно з іншими серіалами, але особисто оцінюю 8/10. Закінчується 3 сезон , сподіваюсь 4-й буде останній, бо дуже не люблю, коли починають висмоктувати з пальців сюжет.

Змінено користувачем charlie
Опубліковано (змінено)

Остання людина на Землі

1425555796_posledniychelovek.jpg

Напевно кожен подумки мріяв опинитися в трішки аналогічній ситуації.

Деякі моменти не продумані, але то простимо. Його чоловіча компанія - це просто щось із чим)))

Змінено користувачем Holy
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

дивлюся зараз два серіали:

Стрела / Arrow (вже є три сезони)

Жанр: фантастика, детектив, приключения

163ab6bf38326595d3910120a99fa4cc.png

та серіал який вийшов з нього:

Флэш / The Flash

Жанр: фантастика, фэнтези, боевик, драма, приключения

0c0cf375acaa2a84abd883532fc05c3e.jpg

Змінено користувачем VaLeRa
Опубліковано

Український серіал (правда, знятий в расєї уже доволі давно) - Нюхач. Клас! Збірний образ Хауса і Шерлока. Непогано, як для України!

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Український серіал (правда, знятий в расєї уже доволі давно) - Нюхач. Клас! Збірний образ Хауса і Шерлока. Непогано, як для України!

Серіал цікавий ,образ , як ти писав, дійсно збірний, але дивиться на одному подиху)))) Обіцяють другий сезон. Змінено користувачем bublik007
Опубліковано

Я дивлюся

661210.jpg

Супер серіал!!!!!!! просто, незвичайні стандарти Дойла.А сам сюжет і історії ого-го!! (хто такий Моріарті? як я взнав то був у шоці!)Глянув перших 3 серії, і все затянуло! дивлюся 2 сезон 12серія, дуже-дуже цікаво!!

Опубліковано

потім стає нудно і передбачувано. Поки є Моріарті - цікаво , далі - шаблон.

Мені, власне, не сподобався "черговий шедевр" екранізації книги Конан Дойла

Доречі, цікаве кіно. Перших 2 сезони. Дійсно цікаво. Навіть місс (міссіс) Хадсон є ;)

Опубліковано (змінено)
Игра Престолов 5 сезон

вже 4-ри серії в інтернет злили. ті хто його дивляться вже і переглянули швиденько, щоб не мучити себе :D

Змінено користувачем charlie

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...