Перейти до змісту

Таксі Луцька

yurgen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Такси Морячок расстроило меня совсем!

В прошлую субботу вызывал около 12 ночи, так дозвонился минут за 20 а приехали минут через 25 после звонка, а в эту пятницу - долго дозвонился, вызвал, сказали минут через 15-20 будет машина, проходит 40 минут (ожидания на холоде angry.gif ), они мне звонят - извините, машины не будет - мля....

Я так понял что Моряк совсем деградировало как СЛУЖБА ТАКСИ у нас в городе.

Если я не прав, то поправьте пожалуйста.

Відносно "машини не буде"

+1 проходила таке ж по такому ж сценарію :angry:

Ще. Маю 7 ювілейних. Переважно їжджу ввечері (вдень і на маршрутці можна). Неможливо отримати хоча б одненьку.

То їм рано вставати (а за гроші не так??? blink.gif ) То на сьогодні вже всі використані іншими замовниками (я то тут до чого?). То з пакетом не можна, лише з дамською сумочкою (то н*х.. мені з дамською сумочкою таксі?)

ЖАХ.

• Відповідей 391
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Такси Морячок расстроило меня совсем!

Щонеділі ввечері є потреба в двох поїздках.

Перший раз викликала досить швидко і достатньо швидко приїхала машина.

АЛЕ. На одному з переходів якісь малолєтки не на своє світло сунули (інакше не скажеш) через дорогу. І тут таксист як видав трьохповерховим з додатковими кометарями - я прозріла. Не те щоб я матюків ніколи не чула, але ж це сфера послуг, за які я плачу. Я зробила зауваження - він вибачився. Через трошки, на переході, який не регулюється світлофором (біля Троянди) дядько з велосипедом був змушений пропустити нас. Водій мені гордо: я стримався!!! - типу я йому ще й за це доплатити маю.

Вдруге на Морячок я так за 15 разів і не додзвонилась. Добре, що хоч їхала маршрутка, якою я змогла добратись в центр, а тоді вже іншою додому.

Такий от сервіс.

Будь ласка підкажіть оператора таксі і моб телефон (бажано МТС), який надає послуги на потрібному рівні.

Опубліковано

Будь ласка підкажіть оператора таксі і моб телефон (бажано МТС), який надає послуги на потрібному рівні.

По старинке пользуюсь 15-85. Хоть машины - колымаги ещё те попадаються и цены с потолка иногда рисуют, но огромный плюс - это много машин, практически в любой точке города вызываешь, 5-7 минут и машина на месте. МТС - 050 339 89 85.

зы. недавно на люкс-такси швагро ехал призовую поездку. От меня до его дома 4 км. Таксист, пользуясь не совсем трезвым состоянием человека, наплёл что призовая поездка - это не больше 10 км, а он проехал одинадцать и надо ещё 2,5 грн доплатить. Тот дал 3 грн и только дома понял, что лоханулся.

Вот такие мудаки работают, за рупь удавяться

Опубліковано

Ще. Маю 7 ювілейних. Переважно їжджу ввечері (вдень і на маршрутці можна). Неможливо отримати хоча б одненьку.

То їм рано вставати (а за гроші не так??? :blink: ) То на сьогодні вже всі використані іншими замовниками (я то тут до чого?). То з пакетом не можна, лише з дамською сумочкою (то н*х.. мені з дамською сумочкою таксі?)

ЖАХ.

О, призова чи то ювілейна поїздка в Морячка - це щось нереальне! В четвер вранці мені була потрібна машина. Я зателефонувала їм в середу ввечері, дізналась, що маю призову поїздку і вирішила одразу замовити на ранок наступного дня. Фіг там - попередніх замовлень у них нема (питається - чому?? !!). Телефоную в четвер о 8:00, кажу, що мені потрібна машина на 8:50 і причому хочу скористатися ювілейкою. Виявляється, що замовлення за 50хв - це теж попереднє замовлення. Тут мене вже понесло.... Коротше кажучи, я телефонувала їм ще о 8:20 і о 8:30, вони мені розказували, що таксі може приїхати через 15хв, а може й через годину (от як після цього можна говорити з людьми???). Обіцяна машина таки приїхала, але не о 8:50, а о 8:35. Я була ще не зовсім зібрана і уявляєте, в якому знервованому стані. Це була моя остання поїздка морячком. Хай самі себе возять (щоб не сказати матом).

Опубліковано

Дивись ПМ

скинь и мне

Опубліковано

По старинке пользуюсь 15-85. Хоть машины - колымаги ещё те попадаються и цены с потолка иногда рисуют, но огромный плюс - это много машин, практически в любой точке города вызываешь, 5-7 минут и машина на месте. МТС - 050 339 89 85.

сам цим таксі користуюсь, і попереднє замовлення приймають, і стоять під будинком.

Опубліковано

сам цим таксі користуюсь, і попереднє замовлення приймають, і стоять під будинком.

підтримую.. користуюсь вже років з 2.. претензій не було + кожна 8 - призова поїздка.

ще київстар є - 067 763 13 85

Опубліковано

зы. недавно на люкс-такси швагро ехал призовую поездку. От меня до его дома 4 км. Таксист, пользуясь не совсем трезвым состоянием человека, наплёл что призовая поездка - это не больше 10 км, а он проехал одинадцать и надо ещё 2,5 грн доплатить. Тот дал 3 грн и только дома понял, что лоханулся.

Вот такие мудаки работают, за рупь удавяться

Ага і ще є такі що рахують посадку 10 грн замість 6, і 3 грн по місту замість 2.5, отакий вот бізнес, звичайно не всі такі, але не без такого.

Опубліковано

Незнаю яка служба стоїть на ковельській біля ПАККО, але їхав з весілля 3 чол на Чехова, взяв 20 грн, гадаю абсолютно нормальна ціна.

Опубліковано

Народ, Люкс таксі рекомендую. Сам "піднімав" цю службу з початку, тому вболіваю за репутацію, а відповідно намагаюсь надавати послуги найвищої якості.

Мої робочі часи в основному 11.00 - 03.00. тел.067 12 43 422 / 093 140 52 97.

Даю поради; наші машини обладнані лічильниками - платіть по них, на деяких дають чеки.

Тариф - посадка 8.00грн. 2,50 /1км.; за містом - 3 грн./1 км., восьма - ювілейна (машина прибуває за 10 - 15 хв.) По великих святах - типу Новий рік - ювілейок немає.

Людський фактор ніхто не відміняв. Буває зі сторони водія, і буває зі сторони пасажира, в останньому випадку матюками не обходиться - бувають і погрози і застосування зброї !

Якщо ви в чомусь підозрюєте водія - дзвоніть на службу! 

Дисципліна залізна - знімають з ефіру - і іди тусуйся....

МТС 095 155 36 42 /  095 901 46 12

Київстар 098 450 44 22 

Лайф 093 800 89 89

28- 14- 28

Гарної поїздки!!!!

Опубліковано

Ну якщо рахувати по такому тарифу то від Пакко на ковельській до Чехова я б попав в трицятку? А обійшось в 20.

До Чехова 4 км максимум, если, конечно, не через Киверцы ехать. 2,5*4=10, +8 за посадку. Итого 18 грн должно быть

Опубліковано

Ну якщо рахувати по такому тарифу то від Пакко на ковельській до Чехова я б попав в трицятку? А обійшось в 20.

До Чехова 4 км максимум, если, конечно, не через Киверцы ехать. 2,5*4=10, +8 за посадку. Итого 18 грн должно быть

не спорю, чомусь оцінив в більшу відстань :)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Пів ціни - теж варіант. Завжди користувався 15-61 і максимум очікування 8хв. , з ювілейкою ніразу проблем не виникло, одного разу повіз навіть з вантажем. Єдиний мінус- автомобілі в основному колимаги.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

У Максім таксі було саме дешево, але 6 а потім і 8 січня десь біля 2-3 години ночі ніхто трубки не брав на київстарі тупо збивали визов, а на лайфі і МТС номер чи то виключений був , чи то ще щось, телефони взяті з їхньої візитки, то добирався Морячком від "Променя" на 40-й по ціні майже одинаково в районі 20грн проте нада дивитися як вони лічильник включають перший раз він вже був ключений але не багато набігло, а другий раз при мені включив і хто що чув про Максім можливо номера поміняли?

Опубліковано

Незнаю яка служба стоїть на ковельській біля ПАККО, але їхав з весілля 3 чол на Чехова, взяв 20 грн, гадаю абсолютно нормальна ціна.

Це Еліти, в них реально ціни класні

посадка 6 грн, 2,50/км

кожна 8-ма поїздка - безкоштовна

часто користуюсь їх послугами, проблем з ювілейними поїздками не було

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...