Перейти до змісту

Анекдот №9

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незамужняя 42-летняя библиотекарша Люда мечтает, чтобы пришёл читатель, взял её на 10 дней и вернул потрёпанной.

• Ха-ха 1
  • Відповідей 4,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Тля, ну чому я не здивований, що на попередній пост, який відомий БАЯН, мінус поставив лише ДУПАЛ ? Мабуть окрім ЗЕ він вболіває за "Піщєвік"  (Москва), котрий потім став "Спартачом"....

• Ха-ха 3
  • -1 2
Опубліковано
11 годин тому, Volyniaka сказано:

мінус поставив лише ДУПАЛ

Я особисто з цим чоловіком не знайомий, напевно, він по-своєму розумний, але оці мінуси ознака якоїсь дитячої травми, мінусує усіх підряд, напевно у дитинстві його не любили, якщо він так озлоблений на весь світ.

• Ха-ха 1
  • +1 4
  • -1 1
Опубліковано

Просто хоче привернути до себе увагу,

Соломон зі штанів вистрибує і пише та лізе у всі щілини,аби хоч хтось йому відповів,процитував,ЗВЕРНУВ УВАГУ.

А той тупо мінусить ,бо інакше ніхто не оцінює і не звертає увагу на  його,як він вважає за потрібне.

Тому просто НЕ ЗВЕРТАЙТЕ УВАГИ І ДАЛІ ..

Це взагалі дуже легко.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано
7 хвилин тому, Nokian сказано:

Просто хоче привернути до себе увагу

Ніт. Він не тільки тут так себе веде.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.in.citybus.lutsk&hl=uk&gl=US&showAllReviews=true

Я думаю, що це не нормальна поведінка. Чоловік відповідає агресією на будь яку критику - я би не хотів до нього спиною повертатись.

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, Alex S сказано:

Дуала не чіпай. Ти його не знаєш.  Між, іншим, якщо цікаво, цікавий співрозмовник і дійсно розумна людина.

Ти, певно, з Сірожою переплутав.:D

Все, не чіпаю.

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 хвилин тому, Alex S сказано:

Ти не зрозумів. Це цитата модєратора Геника, тринедільної давнини, він так комусь відповідав і заступився за ту сцикливу хламідію ,що називає себе жопельом. Мені взагалі здається ,що ще трошки і тут залишаться одні задроти ,які будуть ходити павлінчіками ,один перед одним ,а їм такі самі пиздачки, будуть плюсіки ставити. І задротів тих якщо 10 залишиться то добре. А взагалі Вейвер був ,десь роки півтора тому, правий… ,правий в тому ,що на ФБ чи в інсті тролякам, де немає профіля ,фоток чи друзів ,не відповідають ,бо це троляки, немає сенсу, а тут вольная ,пиши що хочеш, і такі самі анонімні підарки, які ще й між собою знайомі ,будуть підпижджувати в їх сторону. Все рівно будь яка модерація відсутня. А … може й дійсно треба обмежити перебування на цему ресурсі, конкретно тебе питаю ?

Я зрозумів кого ти цитуєш - читав теж.

Корисної інформації тут все менше і менше - так само як і користувачів. Тут вже навіть засновників не чути. Форум невідворотно вмирає - хоч міг би активно існувати як локальний, незалежний інформаційний ресурс. Але то якби була розумна інформаційна політика. Я ще по звичці заглядаю сюди - бачу, що не втрачу нічого якщо не буду заглядати.

• +1 4
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Alex S сказано:

Дуала  не чіпай. Ти його не знаєш.

Ти, певно, з Сірожою переплутав. 

Що ми з ним такі схожі?

І цікаво, як Дуал я в реальному житті реагує на те, що йому не подобається? Крутить Дулі?

На Борді мовчить і ставить мінуси. Так, цікавий співрозмовник.:D

Хоча кожному є щось своє цікаве.

Вам теж подобаються мовчазні співрозмовники з конячими очима?

Спойлер

Змінено користувачем Zelensky
  • Ха-ха 3
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

Форум невідворотно вмирає - хоч міг би активно існувати як локальний, незалежний інформаційний ресурс.

а як він може вижити, якщо порядку нема?

якщо не помітили, розвели срач навіть в темі про анекдоти. Ще кілька років тому, можна було отримати по рукам, за те що запостив картинку без тексту в рубрику "картинки з уматними текстами". За флуд в торговій темі - РО зразу і т.д.

Я ще по звичці заглядаю сюди - бачу, що не втрачу нічого якщо не буду заглядати.

Майже місяць поки був у відпустці - не заглядав на борду, нічого не втратив. Зараз навіть шльомі перестав відписувати )))) Є питання повз які не можу пройти, але, це просто звичка, будь-якої звички можна позбутись.

• +1 5
Опубліковано

Тут вже навіть засновників не чути. Форум невідворотно вмирає - хоч міг би активно існувати як локальний, незалежний інформаційний ресурс.

форум зараз більш відіграє роль якоїсь історичної пам'яті   

Опубліковано
3 hours ago, Alex S said:

Мені взагалі здається ,що ще трошки і тут залишаться одні задроти ,які будуть ходити павлінчіками ,один перед одним ,а їм такі самі пиздачки, будуть плюсіки ставити. І задротів тих якщо 10 залишиться то добре.

Дивись ти, Сашко, нікуди не пропади, бо без тебе залишиться лише дев’ять))

• Ха-ха 5
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

а як він може вижити, якщо порядку нема?

Так, особливо тут любили тролити свіжозареєстрованих. Корупція на форумі процвітала. Навіть десь таке правило було: Справделивості немає і не буде, тут тобі ніхто і нічого не винен.

А ще Дуал багатьох морально задавив.

Ну з таким відношенням до юзерів вони і розбіглися.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Як один зі старожилів Борди, як першопричина цього "срачу" пропоную тему ДУпАЛа завершити і вернутись до анекдотів.

- Вчора сніговик Д. покінчив життя самогубством стрибнувши на теплотрасу.

- Психологи вважають, що винні комплекси, які мучили сніговика в зв'язку з маленької морквиною.

• Ха-ха 4
  • -1 1
Опубліковано
Одна жінка на базарі продавала яйця. Інші продавали по 4, а вона за 8.
Всі їй радять:
- Жінко! Та спусти ціну, бо так ніґди їх не продаси...
А вона відповідає:
- Я почекаю. Ніде ся не спішу.
Під вечір прийшов один чоловік і каже їй:
- Треба ми 100 яєць, ціна мене не цікавить, але принеси ми їх аж додому.
Вона спокійно відповіла:
- Я їх принесу, бо ніде ся не спішу...
Як принесла йому яйця, він питає, чи може вона трохи затриматися, аби разом повечеряти?
- Маю час, бо ніде ся не спішу ...
Після вечері чоловік запропонував їй каву і вино.
- Чого би ні, - відповіла жінка. - Ніде ся не спішу.
Так опинилися в ліжку. Після палкого кохання жінка засміялась і каже:
- Коли розповім коліжанкам на базарі, що продалам яйця по 8, наїлася, напилася і ще три рази покохалася...
Чоловік засміявся і каже:
- Та не три рази, а лише один раз!
А жінка йому:
- Так я почекаю. Ніде ся не спішу ...
  • Ха-ха 6
  • Збентежений 1
Опубліковано
4 годин тому, toj_tu сказано:

sisters.jpg

В Д.У.п А.Л.А й тут проблеми....

Боюсь навіть вгадувати: чи його з сестрою переплутали, чи в нього є брат-близнюк, якму дякує його жінка... ))

• Ха-ха 6
  • -1 2
Опубліковано

Мужик приходить на роботу з годинним запізненням, весь перебинтований.

Начальник:

- Ти чому запізнився?

- Я впав з п'ятого поверху.

- І що, цілу годину падав?

....................................................................................................................................

Лікар запитує медсестру:

- Ти наркоз дала хворому?

Медсестра:

- А навіщо? Він же глухонімий!

........................................................

Опубліковано
On 02.08.2021 at 22:46, Volyniaka сказано:

чи в нього є брат-близнюк, якму дякує його жінка... ))

а як вона розрізняє кому дякувати? 

Опубліковано
On 13.08.2021 at 15:02, alexvvv сказано:

а як вона розрізняє кому дякувати? 

Може по розміру? ;)

То в Д.У.А.Л.-а питай, він там мінусував...

• Ха-ха 2
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...