Volyniaka Опубліковано 27 Вересня, 2016 в 17:24 #3451 Опубліковано 27 Вересня, 2016 в 17:24 - Меньше знаешь крепче спишь! - Тогда ты вообще не должен просыпаться! 1
foma144 Опубліковано 28 Вересня, 2016 в 09:38 #3452 Опубліковано 28 Вересня, 2016 в 09:38 Арабский шейх путешествовал по Европе и влюбился в европейку. Ее папа рассказывает своим приятелям: — Короче, он мне говорит — если вы ее за меня замуж отдадите — я заплачу за нее столько золота, сколько она весит. Ну, я ему отвечаю, что в таком вопросе спешить не надо, поговорим через месяц… — Да, ты прав, эти шейхи с их странными законами… тут надо подумать… Папа: — Тут думать не надо. Тут девочку кормить надо! 4
yura-patriot Опубліковано 30 Вересня, 2016 в 07:32 #3453 Опубліковано 30 Вересня, 2016 в 07:32 Осень... Двое пьяных... Один лежит в луже, другой еле-еле стоит, опираясь на забор. Тот, который стоит у забора, спрашивает: — Ты меня уважаешь? Лежащий в луже, приподнимая голову: — Я горжусь тобой ! 3
Vikvik Mawr Опубліковано 30 Вересня, 2016 в 11:14 #3455 Опубліковано 30 Вересня, 2016 в 11:14 Живешь-живешь себе, а потом БАЦ!!! И шЫшнадцать уже не тебе, а детям!...))) Сегодня на перекрестке меня остановила женщина-инспектор ГАИ, и вопреки логике, доказала, что и среди женщин тоже встречаются пи*арасы. - Дорогая выходи за меня замуж! - А ты мне купишь кольцо с огромным бриллиантом? - Да, ловко ты меня на хрен послала... - Я слышал ты опять женился ? - Да, на Таньке. - Так это же сестра твоей первой жены! - Да, просто я к тёще уже привык. Мужская логика: - Ну и что, что в ушанке, телогрейке и валенках. Зато тепло! Женская логика: - Подумаешь - мозги и попу отморозила. Зато красиво! 6
Volyniaka Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 11:53 #3456 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 11:53 Молодой человек с айфоном остановился, чтобы прикурить у дворника. — А что, отец, — спросил он, затянувшись, — покемоны у вас в городе есть?... 5
yura-patriot Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 06:53 #3457 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 06:53 У Путина по пути сломалась машина возле психушки, пока машину ремонтировали он вышел подышать свежим воздухом. И тут ему псих с окна кулак показывает. Ну и Путин ему кулак. Псих ему два кулака. Путин покрутил пальцем у виска, мол дурак и уехал. Рассказывает Медведеву, вот такой дурак был, он мне кулак ну и я ему, он мне два, я у виска покрутил, мол дурак. А псих у себя там рассказывает: Путина видел. Показываю ему, держи крепче Россию. Он показывает , держу. Я ему двумя руками держи, а он мне "мозгов не хватает". 1
Гість rl72 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 05:04 #3458 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 05:04 - А почему русский язык — "великий и могучий"?- Тому що вони його постійно тренують — лижуть дупу своєму цареві
MrDm Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 13:05 #3459 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 13:05 Іду вулицею, посміхаюсь, настрій гарний, думаю: “Господи, зроби так, щоби всі люди навколо дістали добрий настрій!” Посковзаюсь, падаю в калабаню, лежу, дивлюся, навколо люди посміхаються, настрій у них, бачте, гарний! 4
Nokian Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 05:50 #3460 Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 05:50 Коротко про себе Зранку я сама не в собі Вдень сама не своя Ну а ввечері вся з себе.
Nokian Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 05:50 #3461 Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 05:50 Коротко про себе Зранку я сама не в собі Вдень сама не своя Ну а ввечері вся з себе.
Юріч Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 06:26 #3462 Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 06:26 35 минут назад, Nokian сказал: Коротко про себе Зранку я сама не в собі Вдень сама не своя Ну а ввечері вся з себе. @Nokian , автобіографія? 1
Zheny@ Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 09:13 #3463 Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 09:13 трошки побаяню @bublik007-у повинно сподобатися 2
Volyniaka Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 08:42 #3464 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 08:42 "Роскосмос": доставка святых на небеса!
sss381 Опубліковано 22 Жовтня, 2016 в 21:25 #3465 Опубліковано 22 Жовтня, 2016 в 21:25 - У тебя с ней что-нибудь было? - Да. - И как? - Все, что у нас с ней было, мы выпили и разошлись по домам.
MrDm Опубліковано 23 Жовтня, 2016 в 11:57 #3467 Опубліковано 23 Жовтня, 2016 в 11:57 Женская фраза "Дорогой, подай мне, пожалуйста, цветные невидимки" идёт абсолютно вразрез с мужской логикой. Очень сложно объяснить мужчине, что он не прав, когда он прав. Но я справляюсь.
sss381 Опубліковано 23 Жовтня, 2016 в 15:48 #3468 Опубліковано 23 Жовтня, 2016 в 15:48 Милый, ну ты просто половой гигант!!! Встречаемся всего две недели, а я уже на третьем месяце беременности! 2
MrDm Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 21:47 #3470 Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 21:47 Монархія — форма правління, за якої верховна державна влада передається статевим шляхом. і трохи про котів: Знайомий якось із нагоди купив пухнастий писклявий клубочок, який із часом перетворився на розкішного британського гладкошерстого красеня. В зв’язку з тим, що мешкав у позаміському домі, кіт користувався всіма правами й свободами, дарованими йому Конституцією. Зрання, прокинувшись, позіхнувши й статечно потягнувшися, вмившись і цупко поснідавши, звір поважно вбирався за своїми, лише йому відомими справами й цілого дня вештався незрозуміло де. З’являвся він допіру ввечері, щоби здійснити свої права на пожерти, полежати на хазяйському дивані й великодушно дозволити почухати себе за вухом. Одного чудового дня знайомий загадав таки вистежити домашнього любленика, щоби дізнатись, як той пробавляє свій робітній день, користаючись правом на свободу пересувань. І ось що, в решті решт, з’ясувалось: цей нащадок підданих Її Величности подавався до сусідів, де він мав свою миску, свої ночовки й будиночок із матрацом. Його там годували, розчісували, грали з ним і, понад те, там він уже дістав свою кличку, на яку він, як був у доброму гуморі, навіть иноді відгукувався. Але найцікавіше полягало в тому, що ці милі люди планували найближчими вихідними відвезти котика до ветеринара на кастрацію, щоби він не вештався казна-де ночами. 2
MrDm Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 22:02 #3471 Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 22:02 Жінка чоловікові: — Піди до магазину й купи яєць. Чоловіку ліньки відірватися від телевізора й він жартує: — В мене є два яйця. Вистачить? Вона також жартома: — А що, їх можна з’їсти? Він: — З’їсти неможна, але полизати — можна! Вона: — Ну й чудово! Завтра зранку полижеш собі на сніданок. Совєтські часи. Лектор розповідає про успіхи п’ятирічки: — В місті А збудовано нову електростанцію… Репліка з зали: — А я щойно звідти. Ніякої електростанції там нема! Лектор провадить: — В місті Б став до ладу хімічний завод… Той таки голос: — Та я тиждень тому там був. Ніякого заводу там нема! Лектор (обурено): — А вам, товаришу, треба поменше вештатись і побільше телевізор дивитись! 3
MrDm Опубліковано 26 Жовтня, 2016 в 06:03 #3472 Опубліковано 26 Жовтня, 2016 в 06:03 Телефонує програміст: — Доброго дня, Катю можна? — Вона в архіві. — Розархівуйте її, будьласка. Вона мені терміново потрібна. Син — батькові: — Звідки беруться діти? — Всередині мами міститься компілятор дитини, а всередині батька — її вихідний код: батька передає матері вихідний код дитини, починається процес компіляції й наступні 9 місяців компілюється сама дитина. — Чому білявки завжди й усюди ходять стайками? Навіть у туялет ідуть щонайменше вдвох? — Тому, що обчислювальної потужности однієї замало для забезпечення життєдіяльности в довкіллі, й через те вони поєднуються в кластер. Із комбінації лінощів і логіки виходять програмісти. 6
MaestroA Опубліковано 27 Жовтня, 2016 в 21:33 #3473 Опубліковано 27 Жовтня, 2016 в 21:33 Збив гуцул автівкою даішника-москаля. Завіз тіло на цвинтар, дає старому гробареві пляшку оковитої, каже: - Поховайте вуйку, бо воно вистрибнуло саме на дорогу, я їй-богу, не винний. - Та чо ж не поховаю,синку. Так і домовились. Їде далі гуцул. Ше одного такого збив, приїжджає з тілом на цвинтар, дивиться, гробар за столиком сидить, вже фляжку допиває. Гуцул кладе трупа на землю, каже: - Слава Йсу. Дід обертається. - Слава навіки! - А шо, діду, закопали того? - Та закопав.. - Та як закопали, як во він лежит. - Йой, синку, забув видно. Старий вже я. Зара закопаю. Гуцул подякував і пішов. В ДАІ б'ють тривогу: - Шо ета такоє! Гдє наши люді? Паєхать, правєріть! І послали одного. Приїжджає, дивиться, всюди тихо, темно, тільки на цвинтарі лямпа хитається і чути як гробар лопатою цьвьокає. Приходить на цвинтар, дивиться, а старий лопатою землю прихлопує на свіжій могилі. Підходить до гробаря і каже: - Ізвінітє, а што ета ви так позна тут дєлаєтє? Старий гуцул обертається, замахується лопатою і б'є що є сили: - ТА ТИ ЗАРАЗА ВЛЯЖЕШСЯ НИНІ ЧИ НЄ???!! 4
Volyniaka Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 09:03 #3474 Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 09:03 - Я Виктор, и я алкоголик, пью водку. - Я Анатолий, алкоголик, пью виски. - Я Сергей, алкоголик, пью текилу. - Я Роман, бармен. Заказы принял. * * * Трое неизвестных забрали у прохожего паспорт и порвали. Теперь неизвестных четверо. 5
Volyniaka Опубліковано 31 Жовтня, 2016 в 07:29 #3475 Опубліковано 31 Жовтня, 2016 в 07:29 - А кто это, Панин? - Пёс его знает! (с) 2
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти