Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Dima4s, шо там пробивати? У Луцьку лише 12 відділень. Отже недописати нулик можна було б лише в 10му.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, шо там пробивати? У Луцьку лише 12 відділень. Отже недописати нулик можна було б лише в 10му.

розумію. та може який працівник) я то звідки знаю?)

це так прозвучало.."в моему випадку"

Змінено користувачем Dima4s
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клиент всегда прав, кроме случаев когда он лев :smile3: и будет стоять за то, чтобы был дешёвый и вменяемый сервис.

Дешёвый сервис - УкрПошта. Пожалуйста, пользуйся. Но ведь сравнивал сам ;)

А клиент - ой далеко не всегда прав. Чаще клиенту прото срать на всё, ибо да защитит его спилка, на защиту которой он уповает :)

Клиенту пофиг, как едет его груз. Пофиг, что он может упасть на другую коробку и помять её. Пофиг, что на его груз может упасть кусок железа при экстренном торможении. Часто клиент вообще думает, что из Луцка в Мухосранск едет специально нанятая пустая фура с его единственной коробочкой, и выезжает она через пять минут после того, как была оформлена накладную.

Клиенту пофиг, что цены на соляру растут... ведь ему зарплату не повышают - так чего вдруг он должен больше платить? :)

Но самое главное - клиент часто не считает работников людьми. Для него персонал - это винтики, муравьи, китайцы, роботы, задроты, уроды... Он же всегда прав, его так научили. А ещё - он же платит деньги :)

Да только вот клиент не пользуется DHL с её тарифами (800 грн за пересылку документов по Украине), а может и не слышал даже о такой службе доставки... :)

а щоб не було "мухлёжу" з "документами" треба просто зробити прозору тарифну сітку, без категорій відправлень. приклад:

об'ємна вага < 0.5кг = 20 гривень

< 2 кг = 25 гривень

> 2 кг = 30 гривень

> 5 кг = 40 гривень

тощо

А сейчас не прозрачно разве?

Документы (до 1 кг) - 20 грн

Груз:

<=1 кг - 25 грн

<=2 кг - 30 грн

<=5 кг - 40 грн

<=10 кг - 50 грн

<=15 кг - 65 грн

<=30 кг - 85 грн

Документы - это документы. Бумаги, счета, накладные, паспорта, ксероксы, инструкции, чеки... Но не флэшки ;) Флэшка - это груз.

Не надо хитрить, ибо левую резьбу всегда можно перенарезать :D

крім того, в вас ще є відсоток від суми страхування й немалий

А где его нет? И как возвращают при проблемах деньги те, у кого его нет (если вина перевозчика)? И не рассказывай, что не возвращают, потому что сам не раз был свидетелем компенсаций.

И это вполне нормальная практика страхования (как в поездах, автобусах...)

так поделись, плиз. а лучше распечатать и повесить в каждом отделении список типа, "да, мы сегодня хамим и загоняем цены потому, что…" и ниже перечисление отмазок.

иначе твоя фраза звучит словно "а знаете, как нас тут пи$#ят??" из анекдота про цирк и летающих крокодильчиков.

Пройди стажировку в компании - узнаешь и про т.н. "отмазки", и про другие вкусности...

И тогда единственным возгласом будет неподдельно-удивлённое "Танунах! Да как же это?!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клиент всегда прав, кроме случаев когда он лев :smile3: и будет стоять за то, чтобы был дешёвый и вменяемый сервис.

Дешёвый сервис - УкрПошта. Пожалуйста, пользуйся. Но ведь сравнивал сам ;)

А клиент - ой далеко не всегда прав. Чаще клиенту прото срать на всё, ибо да защитит его спилка, на защиту которой он уповает

Клиенту пофиг, как едет его груз. Пофиг, что он может упасть на другую коробку и помять её. Пофиг, что на его груз может упасть кусок железа при экстренном торможении. Часто клиент вообще думает, что из Луцка в Мухосранск едет специально нанятая пустая фура с его единственной коробочкой, и выезжает она через пять минут после того, как была оформлена накладную.

Клиенту пофиг, что цены на соляру растут... ведь ему зарплату не повышают - так чего вдруг он должен больше платить?

Но самое главное - клиент часто не считает работников людьми. Для него персонал - это винтики, муравьи, китайцы, роботы, задроты, уроды... Он же всегда прав, его так научили. А ещё - он же платит деньги

Да только вот клиент не пользуется DHL с её тарифами (800 грн за пересылку документов по Украине), а может и не слышал даже о такой службе доставки...

я всё-таки подхожу с точки зрения уважения к любой полезной профессии и в ответ требую уважения к себе со стороны персонала. и да, я же плачу деньги. в месяц гривен 300-500. то есть активный пользователь.

и дело тут не в цене на соляру. у тебя-то зарплата тоже небось не к цене на ГСМ привязана? если снизить тарифы, либо не педалить их настолько активно, то упадёт динамика роста, то есть кто-то в высшем руководстве получит люлей потому, что кто-то из владельцев станет меньше зарабатывать. а ведь этого допустить никак нельзя, верно? )

а щоб не було "мухлёжу" з "документами" треба просто зробити прозору тарифну сітку, без категорій відправлень. приклад:

об'ємна вага < 0.5кг = 20 гривень

< 2 кг = 25 гривень

> 2 кг = 30 гривень

> 5 кг = 40 гривень

тощо

А сейчас не прозрачно разве?

Документы (до 1 кг) - 20 грн

Груз:

<=1 кг - 25 грн

<=2 кг - 30 грн

<=5 кг - 40 грн

<=10 кг - 50 грн

<=15 кг - 65 грн

<=30 кг - 85 грн

тариф несколько несправедливый в отношении небольших пакетов, но это политика компании и с этим можно смириться. я уже говорил, что речь не о том. в ходу некие выдуманные тарифы, из-за которых сегодня у меня случился конфликт, который и побудил написать сообщение выше.

Документы - это документы. Бумаги, счета, накладные, паспорта, ксероксы, инструкции, чеки... Но не флэшки ;) Флэшка - это груз.

Не надо хитрить, ибо левую резьбу всегда можно перенарезать :D

флешка в конверте. на флешке документы. такое отправление – это груз или документы? если груз, то в чём отличие, скажем, от биометрического паспорта? :smile3:

крім того, в вас ще є відсоток від суми страхування й немалий

А где его нет? И как возвращают при проблемах деньги те, у кого его нет (если вина перевозчика)? И не рассказывай, что не возвращают, потому что сам не раз был свидетелем компенсаций.

И это вполне нормальная практика страхования (как в поездах, автобусах...)

завышенная страховая комиссия о чём говорит? о том, что при перевозке существуют высокие риски и лучше с такой компанией дела не иметь, если речь о каких-то серьёзных грузах. либо о том, что клиента просто "кидают", зарабатывая ещё и на ровном месте страховке.

лично я страховым возмещением пользовался дважды. один раз с твоей помощью, вроде. всё вернули как положено. а до этого как-то сам пробовал – сослались на то, что груз был плохо запакован и вообще дурак штоле коллекционный самогон новой поштой отправлять? ну и результат немного предсказуем.

так поделись, плиз. а лучше распечатать и повесить в каждом отделении список типа, "да, мы сегодня хамим и загоняем цены потому, что…" и ниже перечисление отмазок.

иначе твоя фраза звучит словно "а знаете, как нас тут пи$#ят??" из анекдота про цирк и летающих крокодильчиков.

Пройди стажировку в компании - узнаешь и про т.н. "отмазки", и про другие вкусности...

И тогда единственным возгласом будет неподдельно-удивлённое "Танунах! Да как же это?!" :)

не, я лучше сначала в цирк, к крокодильчикам :smile3: понимаю, что ты не хочешь делиться какой-то негативной инсайдерской информацией, а может быть даже что-то подписывал на предмет неразглашения. в конце концов, есть же статьи про "кишочки" макдональдса, несмотря на негласный запрет о "выносе сора из избы". значит и про НП что-то будет. и моё любопытство будет удовлетворено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені прислали на інше відділення в протилежний кінець міста бо "оператор" забув написати нулик))

оператор не комп'ютер - це звичайні дівчата, які по багато годин на день сидять і роблять рутинну роботу причому дуже швидко ібо наступний клієнт ждьот, іноді увага дає збій. Такі випадки - один на тисячу. Тому зважай на людський фактор - errare humanum est

p.s.у компів теж баги трапляються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам доволі часто користуюсь послугами НП.

Вони одні з небагатьох, хто приймав акваріуми з страхуванням їх саме як акваріум. Правда з умовами їх пакування в дерев'яне риштування.

І тут такий казус - поїхав акваріум в Миколаїв, поїхав цілий, а приїхав битий. Все оформлено згідно вимог НП - упаковка, страховка, їх упаковка в дерево, вантаж зазначений як акваріум... і відмова у відшкодуванні по причині «посилка не була оглянута, а може його таким запакували». Феєричний п**дець.

Чекаємо письмового повідомлення про відмову, а далі спілка захисту прав споживачів ну і суд, якщо треба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам доволі часто користуюсь послугами НП.

Вони одні з небагатьох, хто приймав акваріуми з страхуванням їх саме як акваріум. Правда з умовами їх пакування в дерев'яне риштування.

І тут такий казус - поїхав акваріум в Миколаїв, поїхав цілий, а приїхав битий. Все оформлено згідно вимог НП - упаковка, страховка, їх упаковка в дерево, вантаж зазначений як акваріум... і відмова у відшкодуванні по причині «посилка не була оглянута, а може його таким запакували». Феєричний п**дець.

Чекаємо письмового повідомлення про відмову, а далі спілка захисту прав споживачів ну і суд, якщо треба...

Ситуація дійсно фігова, але інші перевізники акуратністю та дбайливістю не виділяються. Перевірте документацію, накладні, все що стосується огляду і т.д. можливо зацепку знайдете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если снизить тарифы, либо не педалить их настолько активно

За рекламу потрібно чимось платити :_07:

А от на навантажувача нового нормального на першому складі грошиків нема, нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

cGsjF.jpg

На відділенні кажуть, що вантаж на терміналі...і забрати можна буде тільки 19 числа...

Навіщо тоді сайт мене запрошує отримати? і чому так довго?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешева доставка. у мене Луцьк - Івано-Франківськ

Вес отправления: 1 кг. Стоимость доставки: 39 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

cGsjF.jpg

На відділенні кажуть, що вантаж на терміналі...і забрати можна буде тільки 19 числа...

Навіщо тоді сайт мене запрошує отримати? і чому так довго?

Шось ти ліпиш. Не може такого бути, якщо вантаж на терміналі ( термінал в тому самому приміщенні щой 1ше відділення) то його видадуть за 5 хв. Але всі вантажі які приїжають на термінал зранку, відразу попадають на 1ше відділення. На інші відділення в луцьку біля обіду вже.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вантаж на терміналі ( термінал в тому самому приміщенні щой 1ше відділення) то його видадуть за 5 хв. Але всі вантажі які приїжають на термінал зранку, відразу попадають на 1ше відділення. На інші відділення в луцьку біля обіду вже.

Все це я знаю, тому і пишу, що якась фігня....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вантаж на терміналі ( термінал в тому самому приміщенні щой 1ше відділення) то його видадуть за 5 хв. Але всі вантажі які приїжають на термінал зранку, відразу попадають на 1ше відділення. На інші відділення в луцьку біля обіду вже.

Все це я знаю, тому і пишу, що якась фігня....

йдеш до начальника відділення він все вирішує. Якщо відмовляється при ньому дістаєш мобілу і телефонуєш на гарячу лінію 0 800 **** І вантаж швидко видадуть, повір.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його видадуть за 5 хв.

не факт

інколи приїжджаєш в 09:00 і дівчатка гарними очима кліпають і кажуть, вантаж буде доступний після 11:00

але після підключення особистого менеджера ситуація вирішується позитивно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 0 800 сказали, що розрахункова дата прибуття 19.03, порекомендували завтра передзвонити на відділення і дізнатись чи є вантаж

і ще подав заявку (скаргу) на некоректне відображення даних на сайті, обіцяли розібратись....

Змінено користувачем pura
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 0 800 сказали, що розрахункова дата прибуття 19.03, порекомендували завтра передзвонити на відділення і дізнатись чи є вантаж

і ще подав заявку (скаргу) на некоректне відображення даних на сайті, обіцяли розібратись....

Точно вантаж в Луцьку на терміналі? Чи можливо десь в Києві, жмеинці на терміналі? дай номер декларації в пп, я виясню тобі за 2 хв, в робочий час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешева доставка. у мене Луцьк - Івано-Франківськ

Вес отправления: 1 кг. Стоимость доставки: 39 грн.

1. Если груз был оценён на 2800 грн - то такая сумма и будет (комиссия за оценочную стоимость).

2. Груз мог быть оценён на меньшую сумму, но дополнительно упакован в коробку, картон или стрейч-плёнку (что тоже влияет на стоимость доставки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але всі вантажі які приїжають на термінал зранку, відразу попадають на 1ше відділення.

О, великий знаток разгрузки автомобиля :)

Да, груз телепортируется. Мгновенно. Прямо из фуры. Из каждой 20-титонной, которых там 6-8-... :)

йдеш до начальника відділення він все вирішує. Якщо відмовляється при ньому дістаєш мобілу і телефонуєш на гарячу лінію 0 800 **** І вантаж швидко видадуть, повір.

Для шибко умных Горячая Линия скажет, что выдача не раньше 10:00. Поверь ;)

Кроме того, если машина в дороге задержалась, перед тобой извинятся и попросят ожидать СМС-сообщение о прибытии груза.

А вот с таким отношением к работникам отделений ("А ну бегом мне выдавай или звоню на ГЛ") догадайся с каким уважением будут относиться к тебе, самоутверждающемуся таким способом...

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 9:30 прийшло смс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитаю тут.

Хто відправляв гроші через НП?

Які умови, яка вартість, чи треба пакувати як документи, чи вимагають запаковувати при них?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здається там працює електронний обіг грошей - Global Money

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Global Money не имеет отношения к переводам денег. Это по сути та же "наложка", только чуть удобнее.

Конкретно для перевода денег будет использоваться ForPost. Но его пока не внедрили у нас.

Физически деньги не отправляются. НП потихоньку превращается в придаток банка - кредиты, переводы....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НП потихоньку превращается в придаток банка - кредиты, переводы....

мені як "споживачу" даних послуг - абсолютно пофіг, якщо влаштовує ціна та якість сервісу, то яка різниця за якою схемою воно працює?

Т.е, якщо можна отримати більше послуг в одному офісі за ті самі гроші - то це тільки в плюс, не так?

Змінено користувачем BkSeo
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Сам доволі часто користуюсь послугами НП. Вони одні з небагатьох, хто приймав акваріуми з страхуванням їх саме як акваріум. Правда з умовами їх пакування в дерев'яне риштування. І тут такий казус - поїхав акваріум в Миколаїв, поїхав цілий, а приїхав битий. Все оформлено згідно вимог НП - упаковка, страховка, їх упаковка в дерево, вантаж зазначений як акваріум... і відмова у відшкодуванні по причині «посилка не була оглянута, а може його таким запакували». Феєричний п**дець. Чекаємо письмового повідомлення про відмову, а далі спілка захисту прав споживачів ну і суд, якщо треба...

всетаки добились справедливості

прийшла письмо відмова від НП отримувачу, в якій НП знімала з себе відповідальність за пошкоджений вантаж.

я, як відправник, написав заяву-апеляцію до цієї відмови, аргументуючи вимогу відшкодування тим, що виконав усі умови НП до пакування вантажу і цей вантаж було прийнято без будь-яких претензій.

мою заяву задовільнили, людині повернули кошти

на що тисне НП:

- вантаж не перевірявся (хоча вимоги про огляд вантажу, як наприклад на Ін-Таймі, не було)

- відмова отримувачу посилки без зворотньої оплати (вартість товару 1900грн) і сподівання на мій "мороз", як відправника (гроші типу я вже отримав, то і допомагати отримувачу не буду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что ж, поздравляю с удачным в итоге исходом :)

Жаль того, кто принимал. Компенсацию вычтут из его зарплаты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...