Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 14.09.2016 at 22:27, Axel сказано:

Ітак. Остаточно по полочках (варіант коли на рахунку 1 коп.):

1. перейти на "Smartfon 3G Ukrainskij"
2. поповнити рахунок на 20 грн
3. перейти в Просто Супер Український. Знімає 20 за перехід.
4. Робите пряме поповнення на 40 грн. і ждете смс-ку «Послуга «ПРОСТО СУПЕР» підключена»
5. Докидаєте 20 грн., набираєте*365# и буде відповідь: "Послуга Рік без АП підключена".

80 грн виходить... 20+40+20... Щось я в описі тарифа не бачу опції рік без абонплат, хтось сьогодні-вчора переходив?

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
43 хвилин тому, pashka05 сказано:

. Щось я в описі тарифа не бачу опції рік без абонплат, хтось сьогодні-вчора переходив?

в описі ЯКОГО тарифу? "Просто Супер Український"? А почитати дві попередні сторінки теми?

Показати прихований контент  

111.thumb.jpg.d4a6e7362fc47781f0f40837934636d8.jpg

Hide  

Опубліковано
On 14.09.2016 at 22:27, Axel сказано:

4. Робите пряме поповнення на 40 грн. і ждете смс-ку «Послуга «ПРОСТО СУПЕР» підключена»
5. Докидаєте 20 грн., набираєте*365# и буде відповідь: "Послуга Рік без АП підключена".

Я в п. 4 поповняв відраз на 60 грн., зекономиши комісії за поповнення. 

Відповідно п. 5 набираєте*365# и буде відповідь: "Послуга Рік без АП підключена".

• +1 1
Опубліковано
34 хвилин тому, jack74 сказано:

в описі ЯКОГО тарифу? "Просто Супер Український"? А почитати дві попередні сторінки теми?

Показати прихований контент

111.thumb.jpg.d4a6e7362fc47781f0f40837934636d8.jpg

Hide

На сайті чомусь немає... скрін - це добре, звісно))

Опубліковано
18 хвилин тому, Basil сказано:

Я в п. 4 поповняв відраз на 60 грн., зекономиши комісії за поповнення. 

Собі поповнюю без комісії - https://secure.privatbank.ua/ua/company/#mts

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, pashka05 сказано:

Знайшов... ох і сайт

Опубліковано
On 19.09.2016 at 17:57, pashka05 сказано:

Чесно - я теж в тарифі Просто Супер Український такої умови, як "рік без абонплат" - не знайшов!!!

f5489fd5be6b-V.jpg

Опубліковано
58 хвилин тому, Bambaclay сказано:

Чесно - я теж в тарифі Просто Супер Український такої умови, як "рік без абонплат" - не знайшов!!!

f5489fd5be6b-V.jpg

Далі там нижче на сторінці є випадаючі пункти і перший з них "Подключайте услугу год без абонплат"

Опубліковано

Може хтось мені зможе пояснити. Бо від консультантів в салоні і на сайті толку ніякого.
В мене тариф Смартфон 3G Перший. 
Мені прийшла 22 вересня СМС: Водафон підготував для вас особливі умови переходу на тариф Водафон Ред С 2015, замість 30 грн./міс. - 21 грн. на три місяці... і т.д.
До якого числа я можу скористатися даною пропозицією? 
Питання пов'язане з тим, що я вже чула три версії відповіді на моє запитання (кожний консультант відповідає по-іншому). 
1. До 2 жовтня. 
2. До 16 листопада. 
3. Взагалі не можу, бо я начебто вже скористалася такою пропозицією ще в серпні, відправивши СМС на номер 7700. 
Але ж я не переходила на Водафон Ред С 2015, значить, не скористалася пропозицією. 
Як все-таки правильно? 
І ще питання відносно абонплати 21 грн./міс. замість 30 грн.
Всі кажуть по-різному: і на 1 місяць, і на 2, і на 3 (до речі в СМС теж написано, що на три), ще один консультант в салоні сказав, що взагалі немає такої абонплати 21 грн./міс. ні для кого.
Як правильно?

Опубліковано

1. До 1.10 переходьте на цей тариф, бо у Вашому(як і в мому вже не 25грн.на місяць абонплата стане, а 35 1жовтня!)

2. 21грн на 3 місяці абонплата буде. Потім буде 30грн. ( у моєї мами 24грн. зараз знімає у цьому Водафон Ред С 2015 - це для кожного індивідуально!)

Опубліковано
3 часа назад, Bambaclay сказал:

1. До 1.10 переходьте на цей тариф, бо у Вашому(як і в мому вже не 25грн.на місяць абонплата стане, а 35 1жовтня!)

2. 21грн на 3 місяці абонплата буде. Потім буде 30грн. ( у моєї мами 24грн. зараз знімає у цьому Водафон Ред С 2015 - це для кожного індивідуально!)

Та те, що буде 35 грн. - я знаю. Через це й хочу перейти. 
Але це не з 1 жовтня, а в моєму випадку з 19 жовтня, бо в мене 19 знялася абонплата 20 грн. А з 19 жовтня вже буде 35 грн. 
Тільки  я оце з 22 числа намагаюся вияснити оці всі питання, і в мобільному салоні, що на пр. Волі, і на Парковій, в на сайті МТС - мені всі говорять по-різному. 
В мого чоловіка теж 24 грн./міс. Але йому в СМС прийшло, що потрібно підключитися з такого-то по таке число, і буде 24 грн. на три місяці з моменту підключення.
А тут, виходить, що ніхто з консультантів МТС взагалі нічого точно не знає. Говорить так, як йому хочеться.
На пр. Волі мені жіночка взагалі сказала, що такої акції вже давно немає, і мені випадково надіслали СМС. 
Моєму чоловіку вона два тижні тому так само казала, що не можна. Але він підключив цей тариф. 

Опубліковано

А що за постійні відвалювання інтернету? Ніякої закономірності не виявлено, може бути в будь-який момент і в будь-якому місці. Це вічна заміна обладнання чи такий суперовий сервіс? 

Опубліковано
16 минут назад, Yurik сказал:

Це вічна заміна обладнання

з однієї вишки на іншу. 

так можна декілька років перекантуватися))

Опубліковано

Блін, почала якась реклама постійно на телефон приходити... Дістало вже! Причому нічого не вмикав, нічого не змінював, а воно саме на екрані з'являється! 

Шо це за фігня? Якісь пуш-повідомлення, чи яка ще зараза від МТС? Як його відключити?

Напр.: "Милан станет 1-ым итальянским городом с кинорестораном. ВОКРУГ СВЕТА. 1 грн / день"

При чому воно саме розблоковує телефон і на екрані робляться активними кнопки "Добре"

Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

Блін, почала якась реклама постійно на телефон приходити... Дістало вже! Причому нічого не вмикав, нічого не змінював, а воно саме на екрані з'яляється! 

Шо це за фігня? Якісь пуш-повідомлення, чи яка ще зараза від МТС? Як його відключити?

Можливо це МТС-клік?

Опубліковано
17 годин тому, Богдан сказано:

Можливо це МТС-клік?

та ні... я вже раніше перевіряв той "Клік"... І вчора ще раз перевіряв з "МТС-меню", обирав "Відключити", відповідало "Сервіс відключено", а сьогодні далі йде... 

Опубліковано

:) все ж дебільний спам-КЛІК :) от же ш уроди

Чат зі службою підтримки  

Євген:
l1j89m.gifДоброго дня. Мені на телефон весь час приходять якісь незрозумілі рекламні пропозиції від МТСа. При чому не СМС-ками, а просто з'являються на екрані! При цьому розблоковується клавіатура і з'являється імовірність випадкового під'єднання цих рекламованих платних послуг... Що це за неподобство?!

dash.gif
info.gif   Євген, вітаємо Вас в чаті! Залишайтеся онлайн. З'єднання з експертом відбудеться найближчим часом.
dash.gif
dash.gif
info.gif   Вас обслуговує оператор Ігор. Зараз в чаті: Ігор, Євген.
dash.gif

Ігор:
l1j89m.gifДобрий день, Євген!
Ігор:
l1j89m.gifЦе послуга МТС Клік. Для відмови від рекламних та інформаційних розсилок послуги МТС Клік Ви може відправити SMS з текстом OFF на номер 20255 (безкоштовно).
Ігор:
l1j89m.gifЦя послуга підключається автоматично після активації карти.
Євген:
l1j89m.gifа чому вона не вимикається через МТС-меню??? Вірніше вона начеб-то вимикається!, мені пише відповідь "Сервіс ВІДКЛЮЧЕНО"! Що це за обман???
Ігор:
l1j89m.gifЦе не обман, а послуга МТС Клік. Інформація про послугу є на нашому сайті.
Ігор:
l1j89m.gifДостатньо відправити SMS з текстом OFF на номер 20255. Послуга буде відключена.
Євген:
l1j89m.gifІ Сімка в мене активована вже давно, а ці рекламки почали йти недавно!
Євген:
l1j89m.gifЯ вас запитую не про сайт, а про відповідь ВАШОЇ ж системи на запит через ВАШЕ ж меню, вшите в ВАШУ ж СІМкарту
Ігор:
l1j89m.gifЄвген, якщо через меню не можете відключити, то можна через SMS. Якщо так Вам не зручно, то я її замісить Вас можу заблокувати.
Ігор:
l1j89m.gifЗаблокувати зараз?
Євген:
l1j89m.gifЯ захожу в меню телефону, в якому, звісно ж, з'явилось "МТС-меню", так як вставлена сім-картка МТСа. Далі в цьому меню в мене є можливість зайти в пункт "МТС клік", там я обираю "Активація" і в ньому "ВИМКНУТИ", на що отримую відповідь системи "СЕрвіс ВІДключено" - то як це трактувати - не обман???
Євген:
l1j89m.gifТак, заблокуйте. НАЗАВЖДИ бажано
Ігор:
l1j89m.gifОК.
Ігор:
l1j89m.gifТа к і зробимо.
Ігор:
l1j89m.gifТелефон зараз знаходиться біля Вас?
Євген:
l1j89m.gifтак
Ігор:
l1j89m.gifЗараз допоможу вирішити це питання. Треба тільки підтвердити, що Ви власник номеру. Зараз на телефон буде відправлений код. Він з 5 цифр. Код треба написати в чаті. SMS надійде від Vodafone.  
l1j89m.gifНапишіть код в чаті, і я перевірю інформацію за номером.

Євген:
l1j89m.gif00245
Ігор:
l1j89m.gifЧудово.
Ігор:
l1j89m.gifДякую.
Ігор:
l1j89m.gifПослуга заблокована. Тепер непотрібні Вам SMS приходити більше не будуть.
Євген:
l1j89m.gifДуже дякую і сподіваюсь, що Ви не обманюєте, як Ваша система Smiley: Wink
Ігор:
l1j89m.gifНе обманюю. Послуга заблокована. Smiley: Smile
Євген:
l1j89m.gifдякую Smiley: Smile
Євген:
l1j89m.gifдопобачення

Hide  
Опубліковано

Я здогадуюсь, що той Клік мені ввімкнули після того, як я ту сімку втикнув тимчасово в смарт... А так вона в мене в "дєдушці" Нокіа 1650

Опубліковано
3 годин тому, jack74 сказано:

Я здогадуюсь, що той Клік мені ввімкнули після того, як я ту сімку втикнув тимчасово в смарт...

Саме так. Після втикання сімки в будь який інший телефон довбаний "клік" (в більшості випадків) активується автоматично, без згоди абонента.

Опубліковано
В 28.09.2016 at 17:47, Allis сказал:

Мне МТС в одностороннем порядке увеличил на половину абонплату и добавил функций, которые мне не к чему.

А який у вас тариф?

Опубліковано

Народ підкажіть хто в темі який оптимальний тариф обрати для бабусі/мамусі?

Тобто безлім в мережі, просто, без інету і тд... вигідний по ціні... 

Наразі "супер мтс 3д0 35+"

Опубліковано
1 година тому, Pavelix сказано:

Народ підкажіть хто в темі який оптимальний тариф обрати для бабусі/мамусі?

Тобто безлім в мережі, просто, без інету і тд... вигідний по ціні... 

Наразі "супер мтс 3д0 35+"

100 хвилин в день вистачить?

тоді читати звідси і допоки не стане зрозуміло.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...