Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так нема йому шо скріншотити... тож бачиш, покаже в нього лише рік. А про той "+місяць" з доказів лише "в мене так було "

8 годин тому, flashmax сказано:

на двох номерах,  які переходили на лайт+, у них знімалось за місяць, потім відразу підключалось РБА

через рік, коли закінчувалось РБА, ще місяць давало говорити безкоштовно  (смс і нет - не перевірявся)

я теж два номери переводив того року на Лайт+ і цього року шось не пам'ятаю, щоб було "+місяць"...

• +1 1
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• 1 місяць потому...
Опубліковано
6 годин тому, Selbeor сказано:

Підкажіть чи є зараз в водафоні якийсь feedback, щоб написати туди листа. Старе просилання не працює http://company.mts.ua/ru/company/coverage/feedback-form

на сайті водафон.юа пробували шукати ?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Мені водафон сам  знизив плату на 20%,  з 65 до 52 грн.  Можливо тому, що  я ніколи не використовував гігабайти інтернету в тарифі.

Опубліковано (змінено)
В 14.05.2019 в 22:34, Nokian сказал:

Ватафон відключив РБА в моєму тарифі (Red S). Хтось виришував аналогічну проблему?

Відключив достроково?

Ні. За таке я б їх засудив пітарасів, і на$$рав би в комментах (відгуках) де тільки можна :) Старі SEO-шні навички ну ніяк не забуваються :)

Змінено користувачем Harddriver
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Питання ще досі не вирішене (

Вигуглив 2 "легкі" тарифи з RBA - https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/services/finance/year-without-fees#light

От тільки не второпаю, "в чом подвох" :)

Зараз маю RED S 2015 (він вже в архіві :()

Опубліковано
41 хвилин тому, Harddriver сказано:

Питання ще досі не вирішене (

Вигуглив 2 "легкі" тарифи з RBA - https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/services/finance/year-without-fees#light

От тільки не второпаю, "в чом подвох" :)

Зараз маю RED S 2015 (він вже в архіві :()

вони  архівні((

• Cумний 1
Опубліковано

В мене закінчився РБА, я ходив до них щоб підключити новий - 660грн. на рік, в мене передплата

• +1 1
Опубліковано
15 годин тому, Harddriver сказано:

@ISV  Який тариф?

Вроді Red S але маю додаткову знижку до тарифу як постійному користувачу

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

На робочому столі лежить простий кнопочний  Nomi на 2 Sim.

Вставлена одна Sim від Vodafone.

Тариф не знаю, щось було за 55 грн., потім піднімали ціну, рахунок не поповнюю, номер активний, звук і вібро відключені, телефон (номер) тільки для фіксації можливих вхідних дзвінків та SMS.

Звичайно, що при таких умовах екран весь час темний, засвічується тільки коли приходить SMS-ка.

Днів 10 назад, коли телефон знаходився в полі зору - засвітився екран, думав що знов SMS, дивлюсь - ні, не SMS, а типу повідомлення - ""Оновленя SIM  - карти", потім - ""SIM - карту оновлено".

Цікаво, що це, у кого-небудь було?

Опубліковано (змінено)

На один з моїх номерів, який уже роки 2 використовую суто для вхідних дзвінків, прийшла смс з акційною пропозицією перейти на новий тариф. Скрін додається. 

Screenshot_20190818-121909.png

Змінено користувачем arrival22
Опубліковано (змінено)

Тарифи передоплати «4G Smart»

Цитувати

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
Цитата

Vodafone изменил правила тарификации для украинских абонентов

Людям, подключенным к архивным тарифам, выгоднее сменить пакет

Один из крупнейших мобильных операторов страны, компания Vodafone Украина, приняла решение отказаться от сомнительной практики 4-недельной тарификации во всех новых пакетах. Об этом пресс-служба оператора сообщила на официальном сайте 15 августа.

Вызвано ли такое решение разбирательством со стороны Антимонопольного комитета – до конца неясно. Однако в самой компании поспешили окрестить его своим ключевым маркетинговым преимуществом, несколько самонадеянно заявив, что «31 день в месяце бывает только у клиентов Vodafone». Это, разумеется, значительное преувеличение. Мало того, что полноценные месячные тарифы есть и у других операторов, а месяц у любого жителя планеты состоит вовсе не из 4-х недель. Так еще и изменение коснулось далеко не всех абонентов.

К примеру, тарифицируемые до недавнего времени 4-мя неделями пакеты линейки SuperNet в самом деле перевели в помесячную оплату. То же касается архивных (подключить их сейчас невозможно, но у старых абонентов они продолжают действовать) тарифов RED XS/X/S/M/L.

Мобильщики готовятся поднять стоимость своих пакетов еще дважды

А вот пакеты архивной линейки RED Extra (S/M/L) на сайте компании обозначены все еще 4-х недельными.

«Старики» переплачивают

Следует сказать, что нерасторопные абоненты, предпочитающие не тратить время на изучения обновленных пакетов оператора, и до смены графика внесения абонплаты находились не в лучших условиях. К примеру, подключенные к архивному RED Extra S каждые 4 недели отдают Vodafone по 100 грн. То есть за год, с учетом порядка тарификации, услуга им обходится в 1300 грн. За эти деньги оператор ежемесячно дает им 5 ГБ интернета, внутренний безлимит, 75 минут на звонки «чужим» операторам и 25 минут – на звонки за границу.

Джерело  https://ubr.ua/market/telecom/vodafone-izmenil-pravila-tarifikatsii-dlja-ukrainskikh-abonentov-3885742

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Завтра в мене закінчується Рік без абонплат в тарифі Red XS. Скільки зараз коштує РБА на цьому тарифі чи, можливо, є кращі (дешевші) тарифи?

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Завтра в мене закінчується Рік без абонплат в тарифі Red XS. Скільки зараз коштує РБА на цьому тарифі чи, можливо, є кращі (дешевші) тарифи?

Ніби 780 грн. Дешевшого нема, але є за +/- таку суму тарифи з більшим обсягом пакетних даних (трафіку, хвилин і т.д.)

• Дякую! 1
Опубліковано
2 минуты назад, Saddy сказал:

є за +/- таку суму тарифи з більшим обсягом пакетних даних (трафіку, хвилин і т.д.)

Які? Мені більше не потрібно, але якщо різниця не суттєва...

Опубліковано

Ага, 935грн для ред хс, водафон тихцем ввів інший коефіцієнт для розрахунку вартості рба

Користуюсь супер.нет Старт - 990грн, 6гб інтернету

Опубліковано
10 минут назад, Ant.ares сказал:

Ага, 935грн для ред хс, водафон тихцем ввів інший коефіцієнт для розрахунку вартості рба

Я ніде не можу знайти інфу на оф сайті. Не поділишся ссилкою?

10 минут назад, Ant.ares сказал:

Користуюсь супер.нет Старт - 990грн, 6гб інтернету

Взагалі-то 4, 2 гіга лише на 3 місяці і лише для нових абонентів. І оце напрягає:

Починаючи з 4-го місяця, вартість Video PASS – 30 грн/4 тижні. Сервіс буде автоматично доступний за наявності на рахунку необхідної суми.

Опубліковано
40 minutes ago, nickel said:

Я ніде не можу знайти інфу на оф сайті. Не поділишся ссилкою?

Взагалі-то 4, 2 гіга лише на 3 місяці і лише для нових абонентів. І оце напрягає:

Починаючи з 4-го місяця, вартість Video PASS – 30 грн/4 тижні. Сервіс буде автоматично доступний за наявності на рахунку необхідної суми.

Згідний, не зауважив щодо 4+2 теми.

https://www.vodafone.ua/ru/privatnim-klientam/rates/archive

Screenshot_20190910_175437_com.android.chrome.jpg

• Дякую! 1
Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Я перейшов на супернет старт в липні. Тоді ще була вартість рба десь +/- 850 грн., перехід був безкоштовний. Відео пас теж дали на 3 місяці, хоч і не новий абонент. 

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...