Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Як відкрити підписи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

В настройках є вкладка - Игнорируемые пользователи, там і включиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[#1090091] Возникла ошибка при авторизации через Facebook

Так задумано? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Зіберс, муділа.

Шановні користувачі Укртелекому. Прийдеться прибанити весь укртелеком, щоб це чудо не могло писати. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пів-борди тобі (і Зіберсу) "подякують" :). Хоча непаганий метод спонукати юзерів перейти на Датагруп/Київстар/Ейрбітс :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або користуватися проксі і анонімайзерами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була темка про продаж (зараз є також, але почищена) одного з модераторів.

Він її просто так АПав. Дійшло до вияснення відносин між модераторами.

Про простих смертних вже навіть і казати не треба...

Сама нічого не продаю (щоб не з"явилось в когось бажання сказати, що мене жаба душить)

За дєржаву (інших користувачів) абідно)

Це вже зовсім нагло:

screengpg.jpg

і так 13ть разів підряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Bot, (вері фейт, чи яктамтебе)

Мінус поставила я.

Ти свої пости в 2-х екземплярах пиши, абракадаброю і українською.

Іба глубіна тваїх мислєй дєлає сквазную диру в кантініумє лагічєских дум прастих юзэров форума сєго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04 ти на дати між повідомленнями дивилась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04 ти на дати між повідомленнями дивилась?

близько місяця

І що?

Ладно. Адмін сказав... Мені все-рівно по великому рахунку.

Якби щось продавала сама, то виясняла б і далі, а так)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Солнишко - чи "яктамтебе". Напишу по людськи :), бо аватарка психоделічна, не більше.

Варто нагадати, Zibers - Срок окончания блокировки: 21 вересня 2282 - 19:28

Згідно правил наступні аккаунти є клонами і будуть забаненими. Залишилось 270 років :) зачекати, херня делов , душа безсмертна.

th_tumblr_lebsb5U6dB1qcubjz.gif

А далеє какби мімом строчка пробежала.

Чудо, муділа - перехід на особистість признак того, що в опонента закінчились вагомі аргументи в розмові. - Особливу любов просто так не дарують :0024: .

Копіпаст

Почав за собою помічати, що з віком мені стає важче терпіти ті риси людей, які мені в них не подобаються. Байдуже що це: тупість, егоїзм, невміння слухати, непрофесіоналізм, неакуратність, занудство, забудькуватість, чи будь-яка інша риса. Якщо раніше я цього просто не помічав або намагався не помічати, то зараз я все це бачу відразу і в повній мірі. Чи то погляд став критичнішим і уважнішим, чи то я потихеньку розчаровуюсь в людях і бачу в них не лише хороше - хз. Тепер от звичка говорити людям правду постійно протистоїть дипломатичності і небажанню образити. Поки останні перемагають, але чи надовго?

П.С. Нє, я ж розумію, що ніхто не ідеал, і я в тому числі, але часом прям так і хочеться взять і ує... Кгм. От.

П.П.С. А взагалі я добрий і дуже терплячий. Чесно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаю-недочекаюсь бота під номером 100500.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Инвайты наше всьо?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Як відпустить то розбаним(факт: клон,неповага і образи учасників форуму,обговорення дій адміністрації форуму)

Попустило ілі нового аккаунта заводити ? (Ет вапрос о акк - VeryFate)

Ромчег - не сотрясай воздух пустими словамі, поведай лутше о сваїх лічних мотівах с которих дал мне (Zibers-у) такой пріятний бан. Что посееш то пожнеш :) - от судьби не уйдьош.

Я вот дафно отказалса от матеріальних благ в сторону духофних, но пріземльоним не понять, і нех на меня бочку гнать, ведь всерафно не догнать, не понять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя. есть об чëм подумать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гето ти ще раз ляпнеш щось в цій темі будеш читати форум пів року

2. Як відпустить то розбаним(факт: клон,неповага і образи учасників форуму,обговорення дій адміністрації форуму)

Попустило ілі нового аккаунта заводити ? (Ет вапрос о акк - VeryFate)

неверю©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо варто створити новий розділ в барахолці із оголошеннями - одежа, взуття,..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную адміністрації форуму створити розділ “Видатні Українці”, в якому створюватимуться теми про наших земляків чиє ім'я вписане в Світову історію та історію України з великої букви. На цю ідею мене надихнула тема про Юрія Кондратюка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно не варто плутати борду з вікіпедією ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, не варто.

Днями теж хотіла запостити на Борду новину - і не знайшла відповідного місця)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви таке пишете в той же час самі постите статті з вікіпедії.

P.S.

ніхто не пропонує робити енциклопедію з борди, але якщо так порівнювати то нафіга на борду копіпастити новини з інших ресурсів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Днями теж хотіла запостити на Борду новину - і не знайшла відповідного місця)
Сюди. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви таке пишете в той же час самі постите статті з вікіпедії.

P.S.

ніхто не пропонує робити енциклопедію з борди, але якщо так порівнювати то нафіга на борду копіпастити новини з інших ресурсів?

Хм... Там я взяв цитату з вікі і пару посилань на неї ж. В тій цитаті ні слова немає про те, що Петро І був в Луцьку двіччі, а топік саме про те.

Врешті решт, імхо, якщо хочеться чимось, що Вас вразило, поділитись, - є розділ Поза часом. Думаю, якщо кількість історій "ЖЗЛ" перевалить за якусь цифру (5-10-20), то адміни з легкістю виділять їх в окремий розділ. Так, як це колись сталось з "Історією Луцька у фотографіях". ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заводити нового ілі дадіте вазможность общатца ? (вапрос о акк VeryFate), срока нет, действій нет - хулі я жду ?

Что ж -- а предложеніє то двусмисленоє. Єслі обо мне, то - чего же ти сам правіла порушуєш, оскорбляєш. Фактов употребленія, предложенія і распостраненія нету - так что ваши домисли ошибочни. То что я сам о себе пишу, ето сугубо лічное. Судіть по словам другіх :D сібя не уважать і не іметь сваєй голови.

Єслі ж ти себя ілі адмін состав імел ввіду - то мне неінтересно чем ви там убіваєтесь і когда вас попустіт.

Я фсьо жду решенія, а стоіт лі.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate, у тебе бан назавжди. Причина була озвучена t0rik'om. І враховуючи кількість клонів, любий натяк на те, що пишеш ти, акаунт жде та ж участь.. походу.

Отримав відповідь на свої запитання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...