Перейти до змісту

Будете ви замовляти продукти з села з доставкою до дому ?

snesterchuk

Будете замовляти продукти з доставкою до дому ?  

115 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В США це вже реал1зовано три роки тому.

Зимою, коли у фермер1в нема в1льних кошт1в , м1ськ1 жител1 перераховують 1м десь по 500 дол( внаших умовах сума буде менша)

Л1том фермер розвозить св1ж1 овоч1 та фрукти по кл1энтам..Виходить десь вдв1ч1 дешевше, н1ж купувати на ринку., а фермер маэ збут.

Вс1 задоволен1.

Фючерс одним словом.

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Бо на слово не всі повірять.
Це бізнес плановий. Підозрюю що будуть готувати пакети на місці а при відвантаженні просто показувати (переважувати) що вага відповідає замовленню, якось так.
Опубліковано

ostapus, ми вже півроку замовляємо (не знаю, правда, чи в топікстартера :_37:) молоко, сметану, творог. Якби не було власних можливостей заготовляти картоплю та овочі - то і те б замовляли. Така послуга потрібна і має попит, і ніяких збоїв у доставщиків ще не було, тобто "бізнес" рентабельний )) По цінам - те саме що і на ринок сходити (ну може більше на 5-8 грн. щоразу, але це ніщо порівняно з витратами часу, а як відомо час не повернеш назад і за гроші не купиш). От лише яйця домашні завжди були суттєво дорожчі ніж на ринку, але на ринку можна купити домашні, які в дійсності ніякі і не домашні. По якості - нарікань немає, тут правильно difoto зауважив про якість в супермаркетах. Єдиним негативним нюансом є те, що доставка відбувається в різний час дня (ну не можуть хлопці ще налагодити логістику, та і нюансів є купа), але загалом це не критично.

Я також час від часу замовляю молочну продукцію.

Дуже зручно, а головне що все від одного господаря.

Молоко 1л 6,70 грн

Сметана 1 л 36 грн

Творог 1 кг по 21 та по 26 грн

Рахую що ціни цілком нормальні, доставляють справно, десь в р-оні обіду.

Можу поділитись номером тел.

Опубліковано
ми вже півроку замовляємо молоко
Можливо комусь в р-ні "Бджілки" молоко приносять - поділіться плз контактами.
Опубліковано

Вообще то эта схема работает только при условии, что один хозяин сможет своевременно и качественно обслужить узкий круг потребителей, которые проживают на определённой узкой территории, и ассортимент тоже будет ограничен.

Человек по любе не сможет в 7 утра привезти , допустим, в район жд вокзала три литра молова, пять литров сметаны, три поросяты, а в 10 быть на ГПЗ затаривая заказчика буряками и морковкой..

Потребуется создание мини корпорации хозяев, курьеров, грузчиков, а там и до профсоюза недалеко…

Короче, ничего не изменится, как обслуживал один дядька пару домов, так и будет обслуживать…

имхо

Опубліковано

Була вже на 33-ому доставка гарячого хліба в кожну квартиру о 7-ій ранку. Протримались приблизно тиждень.

через ту 07 ранку в них нічого й не вийшло ...

Опубліковано
Бо на слово не всі повірять.
Це бізнес плановий. Підозрюю що будуть готувати пакети на місці а при відвантаженні просто показувати (переважувати) що вага відповідає замовленню, якось так.

не буде ТС обважувати, йому не вигідно щоб ви тут про це написали..

Опубліковано

Я замовляла б овочі та фрукти.

Свинину . Але не таку як в магазинах і на базарах продають. А з села,домашню . Хоча,де таку знайти ?! Сьогодці бабці навчилися вигодовувати кабанчиків для себе і окремо на продаж...

Опубліковано

З цього роя не буде ні куя.

По пунктах росписувати не буду - сильно багато писанини. Скажу лише одне, кум в Італії працював кур'єром в продуктовому магазині. Клієнти приходили в звичайний продуктовий магазин, самі вибирали продукти, щоб не м'яті не зіпсовані були і т.д., розраховувалися, тобто все як звичайно, навіть ціни звичайні, як в інших аналогічних магазинах. Незвичним (для нас) було лише те, що клієнт не сунув пакети додому сам, а робив це кур'єр. Клієнту це абсолютно нічого не коштувало. Власник також не дурак, нащо купувати авто, до нього купувати паливо, платити водієві зарплату і т.д., якщо можна найняти кур'єра і гонити його через пів Неаполя пішки. І кум совав по 3 упаковки води (6 півторачок в кожній) і пакет з продуктами. А тепер скалькуйте це на Україну, схема не запрацює. Українці в Україні - великі пани, вони не будуть совати такі пакети через весь Луцьк, значить пану кур'єру треба буде купити авто чи хоча б скутер, а їх треба буде ще й заправляти і обслуговувати, а це гроші. Хто їх буде давати? Якщо перекласти це на плечі покупців, то ніхто не захоче мати справу з таким "сервісом". В мене в будинку знаходиться продуктовий магазин + 4-5 навколо будинку. В радіусі "5 хвилин пішком" знаходиться все, що мені необхідно для нормального життя - пошта, перукарня, банки, кафе, ресторан, бари, бібліотека, школа, садок, стадіон, автосервіс, нотаріус, юрист і т.д. Нащо мені оплачувати чуже авто і оплачувати кур'єра? Якщо ж ці витрати візьме на себе бізнесмен, то він втратить в прибутку. Чи захоче нормальний бізнесмен вести менш прибутковий бізнес чим в його конкурентів, і все це лише для зручності покупців? Фігвам.

Опубліковано

getto, что, дружище, увидел знакомое слово? :smile3:

насчет идеи топикстартера. действительно, прийдется продолжительное время поддерживать и высокое качество продуктов, конкурентную цену , а также, самое главное, индивидуальный подход к каждому покупателю. imho, в наше "замечательное" время едва ли имеет смысл идти к покупателю. все-таки вариант, когда покупатель идет к вам (магазин, супермаркет) намного выгоднее. тут дело и в целевых поставках : скажем, заказал кто-то кролика, но не понравилось или расхотел и отказался. кролик лежит на складе (хорошо если в холодильнике). "свежим" он уже быть перестал. то же касается любого мяса. с овощами проще, но тоже, прийдется уточнять, кому огурец подлиннее, кому потолще, а кому для салата :smile3: все это серьезно поднимет стоимость сервиса и окажется, что проще все-таки вариант проверенный (лично мной в частности) десятилетиями :

раз в неделю проехаться по 2-3 супермаркетам и, опционально, на базар. потратив 2-3 часа закупить все продукты долгого хранения (ну или как позволяет холодильник), а именно овощи-фрукты и мясо. а потом раз в день забегать в ближайшую торговую точку за минералкой и какой-то булочкой.

ps. "Пакко" вроде бы практикует доставку на дом и в онлайне заказать можно. но что-то ни одного отзыва про сервис не видно..

Опубліковано

По пунктах росписувати не буду - сильно багато писанини. Скажу лише одне, кум в Італії працював кур'єром в продуктовому магазині. Клієнти приходили в звичайний продуктовий магазин, самі вибирали продукти, щоб не м'яті не зіпсовані були і т.д., розраховувалися, тобто все як звичайно, навіть ціни звичайні, як в інших аналогічних магазинах. Незвичним (для нас) було лише те, що клієнт не сунув пакети додому сам, а робив це кур'єр. Клієнту це абсолютно нічого не коштувало. Власник також не дурак, нащо купувати авто, до нього купувати паливо, платити водієві зарплату і т.д., якщо можна найняти кур'єра і гонити його через пів Неаполя пішки. І кум совав по 3 упаковки води (6 півторачок в кожній) і пакет з продуктами. А тепер скалькуйте це на Україну, схема не запрацює. Українці в Україні - великі пани, вони не будуть совати такі пакети через весь Луцьк, значить пану кур'єру треба буде купити авто чи хоча б скутер, а їх треба буде ще й заправляти і обслуговувати, а це гроші. Хто їх буде давати? Якщо перекласти це на плечі покупців, то ніхто не захоче мати справу з таким "сервісом". В мене в будинку знаходиться продуктовий магазин + 4-5 навколо будинку. В радіусі "5 хвилин пішком" знаходиться все, що мені необхідно для нормального життя - пошта, перукарня, банки, кафе, ресторан, бари, бібліотека, школа, садок, стадіон, автосервіс, нотаріус, юрист і т.д. Нащо мені оплачувати чуже авто і оплачувати кур'єра? Якщо ж ці витрати візьме на себе бізнесмен, то він втратить в прибутку. Чи захоче нормальний бізнесмен вести менш прибутковий бізнес чим в його конкурентів, і все це лише для зручності покупців? Фігвам.

Ви щасливі,що біля будинку маєте стільки продуктових магазинів!

А в мене поряд лише "Наш Край Гурман",де останнім часом забагато протермінованих продуктів і асортимент все звужується.

Тепер постійно на закупи в "Пакко", "Там-там",на ринки....

Я із задоволенням замовляла б продукти з доставкою !

p.s. в "Пакко" реєструвалася ,але сайт замовлення був слабо заповнений і дуже незручний . Через це і не користувалася їх послугою з доставки . Треба відвідати сайт ,можливо є зрушення

Опубліковано

Особисто я банально замовляв би навіть домашнє молоко для сквашування кефіру молочним грибом, бо молоко з супермаркетів для гриба не підходить, а на базар я не завжди маю час.
Опубліковано
Бібліотека-філіал №7 Луцької міської централізованої бібліотечної системи

:) на днях буду там, заходь, чаю попємо :)

Опубліковано

Але в цих магазинах не продають домашніх кролика чи гуску, молоко, яйця, нормальну картоплю...

Опубліковано

А в мене поряд лише "Наш Край Гурман",де останнім часом забагато протермінованих продуктів і асортимент все звужується.

Тепер постійно на закупи в "Пакко", "Там-там",на ринки....

Я із задоволенням замовляла б продукти з доставкою !

Просрочені продукти є і в маленьких магазинчиках і їх так же безсоромно продавець пхає вам, треба бути уважним. В Нашому Краї, це навіть легше - товар можна вибрати без посередника-продавця.

Особисто я банально замовляв би навіть домашнє молоко для сквашування кефіру молочним грибом, бо молоко з супермаркетів для гриба не підходить, а на базар я не завжди маю час.

Безкоштовно молоко зможе доїхати до квартири лише у випадку, якщо його буде возити ровером з найближчого села якась "тьотка". А варіант, запропонований ТС, буде за твій рахунок. Клієнтури ще немає, репутації також, возити по літрі молока і дестяку яєць в різні кінці міста, буде коштувати дорожче чим те молоко коштує.

:) на днях буду там, заходь, чаю попємо :)

Розведений спірт в морзі пив, а чай в бібліотеці, ще не доводилося :)

Але в цих магазинах не продають домашніх кролика чи гуску, молоко, яйця, нормальну картоплю...

А хто сказав, що ТС буде продавати саме домашні кролики чи гуски і т.д.? "Домашнє" швидко закінчиться і в хід піде конвеєрне виробництво. В радіусі "5 хвилин пішки" знаходиться продуктовий ринок, де торгують не тільки постійні базарники, а й селяни з домашнім молочком, гусочками, кроликами і т.д.

Опубліковано

через ту 07 ранку в них нічого й не вийшло ...

Наскільки розумію ідею - о 7-ій ранку якраз більшість мам/бабусь готують сніданки, а тут дзвінок/стук: "Гарячий хліб!". До сніданку. Смачно. В будні дні. До речі, ми користувались цією послугою. Але, або кур'єри заліниві були, або любителів гарячого хліба зранку замало. То було кілька років тому. Ну а зараз бажаючі хлібопічками/духовками обзаводяться.

Тому, думаю, і ідея топікстартера (принаймні, пізніше) "загнеться". І користуватиметься попитом хіба в "царських селах". Ну але там, як правило, кухар/гувернантка/сторож є, які попутно і продукти купують.

До речі, в "Там-тамі" мали молочний автомат ставити із свіжим молоком. Є він там, чи нема, знає хто?

Опубліковано

Найпростіше - піти на ринок, вибрати жіночку з села, що продає молоко, і домовитися про індивідуальну доставку. Практикують в офісах по кілька співробітниць(ків) замовляти в однієї людини, щоб був мікроопт. Як налагодяться стосунки, то жіночка буде привозити і все інше паралельно з молоком. Я думаю, ті що виходять на базар, мріють про таких покупців...

Опубліковано
Розведений спірт в морзі пив, а чай в бібліотеці, ще не доводилося

ото порівняв.... :0159:

заходь до мене на роботу. буде тобі і чай, і печіво і цукерки...спирту не обіцяю.... :)

Опубліковано
Безкоштовно молоко зможе доїхати до квартири лише у випадку, якщо його буде возити ровером з найближчого села якась "тьотка". А варіант, запропонований ТС, буде за твій рахунок. Клієнтури ще немає, репутації також, возити по літрі молока і дестяку яєць в різні кінці міста, буде коштувати дорожче чим те молоко коштує.
Це був банальний приклад. Я думаю з логістикою вони впораються.
Опубліковано

Дивні люди (тм) Ми купуєм молоко в 10 метрах від хати, щодня з 6:00 до 9:00 продається 50 літрів, і це лише на одному перехресті (р-н балки) , літр коштує 6 грн. Якщо це молоко розвести водою приблизно 1:2, вийде магазинне, яке в супермаркетах по 7-8 грн. Завтра неодмінно скажу, що в них з логістикою нестиковки.

Опубліковано

Дивні люди (тм) Ми купуєм молоко в 10 метрах від хати, щодня з 6:00 до 9:00 продається 50 літрів, і це лише на одному перехресті (р-н балки) , літр коштує 6 грн. Якщо це молоко розвести водою приблизно 1:2, вийде магазинне, яке в супермаркетах по 7-8 грн. Завтра неодмінно скажу, що в них з логістикою нестиковки.

Ну так це зовсім інша пісня.

"Магазин" знаходиться "в 10 метрах від хати", графік роботи - "щодня з 6:00 до 9:00", асортимент - "50 літрів" молока, ціна - "літр коштує 6 грн", адреса - "на перехресті (р-н балки)". Блін, це класичний магазин, де покупець сам йде до продавця. Правда хитрий продавець підібрався якомога ближче до покупця, але суті це не міняє - це антипод "теми" топікстартера. Він пожертвував зручностями - теплим приміщенням, але отримав перевагу - безпосередня близкість покупця і відсутність орендної плати, можливо і на податках зекономить.

Це був банальний приклад. Я думаю з логістикою вони впораються.

Хіба я проти? Хай пробують, а я готовий закластися на щось символічне (піфко), що вийде з цієї ідеї.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...