Перейти до змісту

Старенький ноут: чим озадачити?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю дома старий-престарий, але в чудовому стані ноутбук.

Характеристики:

— Процесор: Pentium (барабанная дробь!) ... 166 MHz!

— Оперативка (дякуючи Zheny@): 64 МБ;

— Вінт — 80 ГБ (так, саме 80 гіг... BIOS розпізнав, хоча тепер в BIOS не ввійти... зависає намертво. Це я перший раз бачу комп, щоб пропускна здатність шини (в даному випадку АТА-33) зрівнялася з параметрами швидкості запису-читання самого жорсткого диску :) );

— 1 х USB v.1.1;

— Дисплей 800x600 TN;

— Модем;

— LAN адаптер;

— PCMCIA WiFi адаптер.

Батарея тримає годину при робочому WiFi адаптері, і до двох годин - без нього.

На ноуті чудово стоїть Windows 2000.

Вдома комп є. На роботі ноут є. Читалка теж є.

Питання: для чого корисного можна пристосувати цей ноут? Торренти ночами не качаю, швидкості вистачає вдень все викачати :)

Я думав зробити з нього "фоторамку", але це надто примітивно.

Які в кого є ідеї — поділіться, будь-ласка.

Варіанти типу "викинути з вікна", "розстріляти" або будь-які інші, пов'язані із втратою ноутбука і прав на нього прошу не пропонувати :)

Опубліковано

можна його самого поставити в рамку ))) і років через 20 апнути тему

ага, а потім продати, як антикваріат)

Опубліковано

Якщо зовнішній стан хороший - можна використовувати в офісі для демонстрації матеріалів клієнтам (реклами, документів і т.д.) Головний ноут з міркувань конфіденційності показувати не варто.

Опубліковано

Вся драма життя і полягає, що Моххамеда Алі скажімо теж вже ніяк не використаєш в рингу

.Хіба в рамку.

Опубліковано

Подарувати дитині-інваліду для освоєння ПК.

Практично його задіяти для сучасних задач - складно, в силу великого морального і фізичного застаріння заліза....

Опубліковано

Подарувати дитині-інваліду для освоєння ПК.

Практично його задіяти для сучасних задач - складно, в силу великого морального і фізичного застаріння заліза....

Якщо рішення буде саме таким, можу підказати одну сім"ю, де такому подарунку будуть дуже раді. У моїх знайомих є сусіди. Там бабця виховує двох дітей (ходять здається у 5 і 6 класи), батьки яких загинули у ДТП. Бабця хоча і пережила кілька інсультів, але тримається і все віддає для онуків. Діти, на щастя повносправні. Їм такий комп буде радше вже для навчання. Якщо надумаєте вчинити з ноутом саме так - пишіть у ПЛ.

Опубліковано

А такий агрегат тяне фільми двох гігові?

Ні, тільки формат MPEG-1.

1. МР3 тягне аж гай шумить.

2. Ти здивуєшся (як і я свого часу) але є програвачі під чистий ДОС котрі 1,5Г ріпи фільмів різного формату "тягнуть " і навіть не пихтять.

В самого такий ноут був колись. Користував таку прогу роки три тому. Версія платна (15у.е здається була). Якщо знайду назву то відпишу.

Опубліковано

А такий агрегат тяне фільми двох гігові?

Ні, тільки формат MPEG-1.

1. МР3 тягне аж гай шумить.

Питання було про відео, а не про аудіо. Музику програє без проблем, а от відео - тільки MPEG-1 (VCD). Дивитися звичайний *.avi нереально. Хоча, якщо згадаєш, що за софт під ДОСом для відтворення відео - буду вдячний.

ДОС і так в мене стоїть на виділеному під нього розділі. Часом в Duke Nukem чи Doom поганяти люблю.

Опубліковано

коли у мене в старі часи в компі був 7-гіговий вінт, то я його напихав фільмами під зав"язку і дивився з доса програмкою QuickView. Не знаю чи то воно мається на увазі

Опубліковано

чи тяне відео через QuickView

Тягне, але ДВД-ріпи все одно пригальмовують, навіть на найнижчих настройках якості, WMV не відкриває, звуку нема, хоча в autoexec.bat рядок інціалізації звуковухи прописано, і цяцьки її бачать.

Опубліковано

як варіант можна пристроїти ноут в офісі як міні мультимедійний рекламний щит

бачу собі це так - у вікно, якщо перший поверх і вулиця людна, чи біля дверей зробити з плексигласу бокс, куди його "замуровати"

і включити там по кругу, попередньо зконвертовані, щоб не тупило, ролики рекламного чи інформаційного характеру

Опубліковано

Можна сабж побачити на фото?

Такий самий:

49367977.jpg

як варіант можна пристроїти ноут в офісі як міні мультимедійний рекламний щит

Офіс на третьому поверсі...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...