Перейти до змісту

Неділя №...ы, сезон - 2012

odna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо, хтось хотів би з'їздити зі мною в суботу на закинуту базу біля Уляників, або біля Тростянця?

Опубліковано

Виїзд біля восьми ранку, а далі буде видно.

если я себе во сне накрутил на ноги три километра одеяла, значит ли это, что я тоже с вами катался? :smile3:

Опубліковано

Можливо, хтось хотів би з'їздити зі мною в суботу на закинуту базу біля Уляників, або біля Тростянця?

А що там по кілометражу получається?

Опубліковано

А що там по кілометражу получається?

По кілометражу: До тростянця від краю Луцька ~ 30 км, до Уляників ~ 20 км.

Я б хотів прокататись, от тільки б виїзд в 9:00 ;)

Опубліковано

Були там з Студентом минулого року. прикольно там. Але соватись раджу не всюди, бо є місця де фонить не хіло (за словами одного старшого колеги), а то повернетесь лосями, з рогами і копитами))))

Опубліковано
Я б хотів прокататись, от тільки б виїзд в 9:00

Так давай, можемо і в дев'ятій, але не пізніше.

Але соватись раджу не всюди, бо є місця де фонить не хіло

ну, не знаю, вже декілька раз там бував. :closedeyes:

Опубліковано
16-0 в Луцке. Будем?

Думаю так, я розраховував звідти повертатись десь о 14-15 годині(це якщо їхати в Уляники).

Опубліковано

Були там з Студентом минулого року. прикольно там. Але соватись раджу не всюди, бо є місця де фонить не хіло (за словами одного старшого колеги), а то повернетесь лосями, з рогами і копитами))))

Цікаво :_02: Хтось може взяти/десь дістати на цю поїздку дозиметр?
Опубліковано

Цікаво :_02: Хтось може взяти/десь дістати на цю поїздку дозиметр?

Хотілось до вас приєднатись, але після таких повідомлень - страшновато :wacko:

Опубліковано

Уляники - 100%.

Хм. 30 км. Ну это максимум полтора часа. Самое позднее при наихудших раскладах - 11-0 на месте.

И там есть, что делать 3-4 часа? Фото-сесс актуален? :)

Опубліковано

Есть предложение.

Туда - по трассе на Рокини, поворот в нужную сторону за Сырниками.

Обратно - через Весёлое и Шепель с заездом на с/х аэродром и въезд в Луцк по трассе через Забороль.

? :)

Опубліковано

Почему 8:00 не вариант? :)

Куча планов помимо, поэтому ранний выезд только приветствуется :) Ну, по крайней мере, в 9:00 нужно уже стартовать, а? :)

Собираться лучше у "Нашего Края" за мостом.

Что брать? Что съешь, вероятно, и всякое прочее, что не в лом будет на себе везти :)

Опубліковано

Почему 8:00 не вариант? :)

Одинь день в тижні коли є можливість хоть трішки довше поспати (в неділю не вийде - переводять годинники) і не хочеться вставати як в звичайний робочий день. imho

Собираться лучше у "Нашего Края" за мостом.

Наш Край на Відродження за мостом через Сапалаївку (біля Естету). Наш Край за мостом через Стир по вулиці Шевченка біля Нової Лінії. Котрий з них?

Что брать? Что съешь ...

Тоді треба буде 2 наплічника сунути :D

Опубліковано

дозиметр "Прип'ять" можу дати з собою. якщо сьогодні хтось на протязі дня забере, бо ввечері зникаю з Луцька. т. О96950370дев'ять

Опубліковано
Наш Край на Відродження за мостом через Сапалаївку (біля Естету). Наш Край за мостом через Стир по вулиці Шевченка біля Нової Лінії. Котрий з них?

А если логику включить? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...