Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

Новий прикол з Приватбанком

Сообщений в теме: 358

#351 VadimM

Трансоманіяк

• Power users
  • 2 007 сообщений
  • 731 Поддержали
177

Отправлено 02 квітня 2012 - 18:48

napalman, тобі по ходу вже пора у захист прав споживачів. Співчуваю. А керівник відділу - тупе хамло.
Жизнь прекрасна и удивительна, если выпить предварительно.

#352 napalman

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 15 Поддержали
5

Отправлено 02 квітня 2012 - 21:44

Знайшов класний зразок скарги

Прикрепленные изображения

• Прикрепленное изображение: x_f5815ff3.jpg

Поддержали: 1 пользователь:

#353 yura2281

Життя коротке. Потерпи трішки.

• Power users
  • 1 894 сообщений
  • 1397 Поддержали
214

Отправлено 02 квітня 2012 - 22:16

Просмотр сообщенияnapalman сказал:

і мені у цьому не допоможе жоден банк України

"Universal bank"

вам в допомогу
Життя коротке. Потерпи трішки.

http://www.ocean-stock.com.ua

Поддержали: 1 пользователь:

#354 napalman

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 15 Поддержали
5

Отправлено 03 квітня 2012 - 07:17

Юр, я є клієнтом універсала. Тільки що там розміщений рахунок моєї компанії.
Якраз сьогодні на мене найшло ранкове прозріння. Дівчина, яка вела юросіб в універсалі звільнилась тиждень-два тому (клієнти універсалу не дадуть збрехати- там їх ще й 2-є з 4-х звільнилось) і пишли дівчата у різні ще маловідоміші банки. Я просто зпівставив факт, що є люди, які міняють банки з креативним дизайном, обслуговуванням задля кращої зарплати. А є люди, які сидять і працюють на ненайвищій зарплаті в приватбанку. Плюс приватбанк вже можна порівняти з якимись державними установами по масштабу діяльності - з жеами, поліклініками (де ти мало що докажеш). Хто креативніший, швидший, розумніший - ідуть в новіші дрібніші банки. Обслуговують менше клієнтів і мають кращі умови праці. Всі інші - у приваті. Плюс при таких умовах привату він ще й на соцакції випихає працівників по усій Україні - н.п. луцькі працівники ідуть прибирати (чи вже на вихідних прибирали) схили нашого замку. Це звичайно похвально, і якось там у них ця програма щорічна навіть називається. Але все це віддає комунізмом, нафталіном. З їхнім баблом заплатити пару тисяч профільним підприємставм і не паритись - не проблама. А вони страдають.

#355 napalman

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 15 Поддержали
5

Отправлено 03 квітня 2012 - 07:40

Просмотр сообщенияyura2281 (02 квітня 2012 - 22:16) писал:

Просмотр сообщенияnapalman сказал:

і мені у цьому не допоможе жоден банк України

"Universal bank"

вам в допомогу

Перед відвідинами привату 30.03, для поповнення приватівської кредитки знімав гроші з депозиту в універсалі (я тут ще комусь на форумі той депозит місяць тому рекомендував). Так при знятті грошей я питав у касира по моїх реквізитах. Вона сказала, що універсалбанк свіфт платежів за кордон не проводить, так що інформація абсолютно невірна.

ПС: або 1 з 2-х касирів універсалу заслуговує на обговорення на нашому форумі :)

#356 gen552

Прописаный

• Участники
  • 288 сообщений
  • 84 Поддержали
23

Отправлено 17 травня 2012 - 20:05

Вопрос 1.
В приват 24 есть возможность оплачивать телефон и интернет(укртелеком). Оплачивать нужно отдельно или можно кинуть всю сумму на телефон а там разберутся?

Вопрос 2.
Не отображается баланс по депозитам. Да и вообще никогда не отображался. Приняли заявку в тех поддержку. Чинят уже 1 неделю. У кого были такие же проблемы? Как решилась?

Сообщение отредактировал gen552: 17 травня 2012 - 20:06

#357 Volyniaka

Мегафлудер

• Power users
  • 2 891 сообщений
  • 1231 Поддержали
212

Отправлено 18 травня 2012 - 10:27

Просмотр сообщенияgen552 (17 травня 2012 - 20:05) писал:

Вопрос 1.
В приват 24 есть возможность оплачивать телефон и интернет(укртелеком). Оплачивать нужно отдельно или можно кинуть всю сумму на телефон а там разберутся?

Вопрос 2.
Не отображается баланс по депозитам. Да и вообще никогда не отображался. Приняли заявку в тех поддержку. Чинят уже 1 неделю. У кого были такие же проблемы? Как решилась?

на перше питання: Укртелекомівський рахунок один, включає і абонплату за телефон і за інтернет, так що кидай одним платежем, тільки поділись секретом ЯК - в Приват 24 я Луцька не помічав.
Я плачу через приватівський термінал одним платежем.

Прикрепленные изображения

• Прикрепленное изображение: 3.JPG

Настоящему индейцу завсегда везде ништяк http://volyn-realty.com.ua

#358 Hitmanoid

Прописаный

• Участники
  • 108 сообщений
  • 4 Поддержали
13

Отправлено 18 травня 2012 - 11:16

Комуналка-> оплата задолженности->стационарная телефония
дальше разберешься, ещё надо знать номер личного счёта в телекоме, он есть на бумажном счете для оплаты

Поддержали: 2 пользователи:

#359 gen552

Прописаный

• Участники
  • 288 сообщений
  • 84 Поддержали
23

Отправлено 18 травня 2012 - 17:26

Комуналка -> оплата задолженности... а дальше такой список

Изображение

Сумма баланса за телефон совпадает с суммой на квитанции. Значит платить за телефон и за интернет надо в графе за телефон. Собственно так и сделал. Посмотрим. Может даже и не отключат ))))

Просмотр сообщенияHitmanoid (18 травня 2012 - 11:16) писал:

ещё надо знать номер личного счёта в телекоме, он есть на бумажном счете для оплаты

Не обязательно. Ну разве что только для проверки. А так и номера телефона достаточно.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право