ursa Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 13:30 #351 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 13:30 Нижний (серый) очень даже так ничего
Dream Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 13:36 #352 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 13:36 Я один вже вдруге бачу ці проекти в цій темі?
Andrew_Best Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 13:40 #353 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 13:40 Нижній більш схожий на якись вокзал а не сучасну будівлю
Arden Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 14:04 #354 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 14:04 Первое - банк. Второе - вокзал Хотя если из єтих двох то нижнее лучше.
sasha1132 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 15:19 #355 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 15:19 перший хоть на щось схоже а 2 це взагалі якісь модний бутик...хотя 1 варіант більш схожий на податкову)
CosmoPilot Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 15:56 #356 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 15:56 Подруга казала, що на Варшавці вже є речі "з димком". Якщо ще по зовнішньому вигляді важко визначити, то, вдягнувши, запах добряче відчувається
Ukrainec Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 16:07 #357 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 16:07 Якщо моя думка на щось вплине (хоча навряд), то проект на нижньому фото на мою думку виглядає краще.
MACCEN Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 16:45 #358 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 16:45 А чому б ні? Нехай буде кінотеатр, і нехай буде поверхів 7, тіпа міні місто Щоб можна було і відпочити і прикупити щось по мєлочі, або щось дійсно потрібне... Одне іншому не мішає. А на рахунок окупності, з кожним роком підприємців якби там не було все більше, люди стають вибагливіші, хочуть більший асортимент, більше товарів різних і так далі. Так що заїдуть і туди. І це центр міста, а не якийсь там на отшибі Варшавський, чи Гранд Волинь, туда нада цільово йти. А тут вийшов прогулятись і все є. Так що на рахунок окупності спірне питання.
Skorpio76 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 18:43 #359 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 18:43 Хлопці і дівчата!!! Ми забули ще про одну категорію постраждалих - валютчиків. Бідненькі, їм тепер доводиться мерзнути на вулиці, без кафки . А вони теж чиїсь дітки !
AID Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 18:48 #360 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 18:48 Бідненькі, їм тепер доводиться мерзнути на вулиці, без кафки . А вони теж чиїсь дітки ! вони собі самі кавомат поставлять біля входу п.с. обидва варіанти убогі як на центральну будівлю міста, при тому не райцентра...
MoDiK Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 18:56 #361 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 18:56 Бідненькі, їм тепер доводиться мерзнути на вулиці, без кафки . А вони теж чиїсь дітки ! вони собі самі кавомат поставлять біля входу п.с. обидва варіанти убогі як на центральну будівлю міста, при тому не райцентра... Ага я теж так думаю все таки центральна будівля облцентру повинна мати ізззюмінку))) а не просто сірі стіни з квадратними вікнами )))
Andrew_Best Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 19:24 #362 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 19:24 Мені більш би подабалась центральна будівля міста такого плану: Або
nickel Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 19:57 #363 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 19:57 Ага я теж так думаю все таки центральна будівля облцентру повинна мати ізззюмінку))) а не просто сірі стіни з квадратними вікнами )))А я чогось думаю, що центральна будівля облцентру - це не універмаг...
Samhayne Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:39 #364 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:39 Ага я теж так думаю все таки центральна будівля облцентру повинна мати ізззюмінку))) а не просто сірі стіни з квадратними вікнами )))А я чогось думаю, що центральна будівля облцентру - це не універмаг...якось так склалось, Драмтеатр чи Будинок просвіти на центральну будівлю не тянуть. То хай вже буде новий ТЦ ЦУМ. Може і з кінотеатром, і кафешкою, а може і ще чимось... Але скляне чудовисько там не в тему, воно буде доречним в Києві, в модерновому місті, а наше тихе та спокійне, місцями провінційне, місцями старовинне, тому, на мою думку (хоч її і не питали і при затвердженні проекту, навряд чи спитають) сюди більш пасуватиме будь-яка будівля з посту №361.... Ми ділимо шкуру невбитого ведмедя. Щось та і зроблять, але з нами не радитимуться то точно.
nickel Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:45 #365 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:45 якось так склалось, Драмтеатр чи Будинок просвіти на центральну будівлю не тянуть. Це лише твоя думка, така ж суб'єктивна як і моя незгода вважати магазин - центральною будівлею міста (облцентру).
Yuraul Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:56 #366 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:56 Мені більш би подабалась центральна будівля міста такого плану: Або Це якась безвкусна хрєнотєнь.
MoDiK Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:58 #367 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 20:58 якось так склалось, Драмтеатр чи Будинок просвіти на центральну будівлю не тянуть.Це лише твоя думка, така ж суб'єктивна як і моя незгода вважати магазин - центральною будівлею міста (облцентру).Центральна будівля у тому розумінні що всі лучани знають про неї , я наприклад незнаю таку людину котра незнала б де знаходиться цум .Ось для прикладу більшість закоханих зустрічається саме там а вже потім їдуть у якесь кафе і тд... Особисто я коли мені потрібно зустріти друга кажу йому зустрінемось біля цума і все більше ніяких пояснень і він розуміє і я думаю кожен лучанин зрозумів би!!)))) Для Лучан ЦУМ це не просто центральна будівля , це це центер міста. ІМХО
nickel Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 21:06 #368 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 21:06 Особисто я коли мені потрібно зустріти друга кажу йому зустрінемось біля цума і все більше ніяких пояснень і він розуміє і я думаю кожен лучанин зрозумів би!!)))) А що зміниться для закоханих чи твого друга і тебе, якщо цум набуде іншого вигляду?
MoDiK Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 21:40 #369 Опубліковано 11 Грудня, 2011 в 21:40 Особисто я коли мені потрібно зустріти друга кажу йому зустрінемось біля цума і все більше ніяких пояснень і він розуміє і я думаю кожен лучанин зрозумів би!!))))А що зміниться для закоханих чи твого друга і тебе, якщо цум набуде іншого вигляду?Я не за закоханих переживаю я просто пояснюю чому цум це центральна будівля)))
Phoinix Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 10:46 #370 Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 10:46 про що мова? поки його не знесли то нема про що говорити, його скоріш за все просто відремонтують і все, тому щоб будувати нову будівлю потрібно затратити багато часу та матеріальних ресурсів.
Annalutsk Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 11:58 #371 Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 11:58 Дійсно, що там проекти обговорювати, які невідомо чи такими будуть при дійсному розгляді там, наверху.... На мою думку, взагалі грошей на подібну реконструкцію як завжди не буде, зроблять просто великий ремонт в середині, та й по всьому...А от краще підкажіть, хто знає, де і як будуть продавати вцілілі речі?! Щоб бува самому не натрапити на щось зіпсоване високою температурою, але ціле ззовні(напр. косметика), або навпаки, щось ціле, але з димком...
AID Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 12:24 #372 Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 12:24 А от краще підкажіть, хто знає, де і як будуть продавати вцілілі речі?! десь вище було, що вже речі з димком були помічені на Варшавці...
Ivanna Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 12:43 #373 Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 12:43 "Смена", "Комсомолец", "Хроника, "Луцк", "Москва", "Родина", "Мир"... и никто как бы не жаловался, что их много было тоді барів стільки не було...та інтернету з ютубом...Кінотеатри почали хиріти тоді, коли з"явилися відеомагнітофони мало не в кожній хаті, тобто десь у 1991 році. Тоді не було багато барів, та й інтернет з ютубом ще були екзотикою.
Ivanna Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 12:57 #374 Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 12:57 побачив, ще такі варіанти реконструкції: 1 виглядає логічним продовження п-кту Волі з його мармуровими магазинчиками Перший варіант дійсно є логічним продовженням проспекту Волі з мармуровими магазинчиками. Не надто помпезний, щоб асоціюватися з банком. І не страхітливо-похмурий, як "Директорія" на Винниченка. А другий варіант чомусь у мене асоціюється з колишнім магазином "1000 дрібниць" на вулиці Пугачова (тепер - Данила Галицького). Перед тим у тому ж приміщенні була розташована автобусна станція.
Yarchik Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 13:02 #375 Опубліковано 12 Грудня, 2011 в 13:02 Моє ІМХО - хай би ЦУМ перестав бути "ЦУМом" де-юре, як він перестав ним бути де-факто. Скорочено це "Центральний Універсальний Магазин". В радянські часи саме так називалися магазини, де, по ідеї, можна було купити все, а насправді цьому перешкоджало таке поняття, як "дефіцит", котре породило такі явища, як "черги" і "товари з-під прилавка".ЦУМ, як ми його знали останні кілька років, був просто торговим центром, а не універсальним магазином, де можна купити все. Той же "Там Там" куди більше схожий на універсальний магазин.Тому три букви давно перестали означати те, що вони значать.З іншого боку, ЦУМ - стало власним іменем. Тому було б оригінально нову будівлю назвати на зразок "Торгово-розважальний центр "Ц.У.М.".Що стосується кінотеатру - ідея досить непогана. Дійсно, в Луцьку є "Адреналін". Але чи багато людей, прогулюючись, спонтанно вирішують: "О, давай зайдемо в кіно!"? Ні, тому що поїздку в "Адреналін" треба планувати заздалегідь, надто вже "на отшибє" він розташований. А тут були б афіші з анонсами фільмів у центрі міста, і можна було б просто сходити в кіно, без попереднього планування, а спонтанно.Але. Є одне важливе "але". Будь-який ТРЦ вимагає такого явища, як парковка. Інакше він буде незручний для відвідувачів. Не думаю, що реконструкція ЦУМу передбачатиме велику парковку, нема де, і нема, як. Навряд чи будуватимуть підземні, або кількаярусні паркінги - не той масштаб у ЦУМа, щоб таку інфраструктуру йому робити. Тому, з високою ймовірністю, ЦУМ залишиться центральним клоном "варшавки". Може, дійсно додадуть розваг, окрім ігрових автоматів на першому поверсі.Все викладене вище - моє персональне ІМХО, яке базується на досвіді перебування в різних містах як України, так і Європи.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.