Гість Selbeor Опубліковано 6 Квітня, 2016 в 12:12 #1076 Опубліковано 6 Квітня, 2016 в 12:12 Прочитав, що в Луцьку відкрилось антикафе. Хто був, які відгуки і враження?
Dorothy Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 17:10 #1077 Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 17:10 Цікавий відгук http://volyn.tabloyid.com/skandal/galyna-konah-rozgromyla-luckyy-karabas
SunSeth Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 18:21 #1078 Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 18:21 1 hour ago, Dorothy said: Цікавий відгук http://volyn.tabloyid.com/skandal/galyna-konah-rozgromyla-luckyy-karabas Таке враження, що його писала якась малолітня ТП, родом із ВКонтактє. П.С. "Карабас" не відвідую.
Saddy Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 19:36 #1079 Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 19:36 2 часа назад, Dorothy сказал: Цікавий відгук http://volyn.tabloyid.com/skandal/galyna-konah-rozgromyla-luckyy-karabas до цього не чув про цю співачку
yura-patriot Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 19:59 #1080 Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 19:59 Я колись з нею заджігав))) нормальна дівка,якщо вже таке написала то дістали конкретно,або зажерлася)
Саня Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 20:03 #1081 Опубліковано 12 Квітня, 2016 в 20:03 В статті немає пруфа, але описано все доволі точно. Швидкість і якість обслуговування жадає кращого. А Галину Конах можна послухати в Кораблику, доволі часто там виступає. Варто завітати.
Slavco Опубліковано 13 Квітня, 2016 в 06:16 #1082 Опубліковано 13 Квітня, 2016 в 06:16 Угу, десь так воно і виглядає. ЗІ. А співає Галя краще, ніж постить....
Antiphase Опубліковано 13 Квітня, 2016 в 08:48 #1083 Опубліковано 13 Квітня, 2016 в 08:48 Був нещодавно в Пабі, що в приміщенні колишньої Мармеладки. Доволі непогано, смачні салатики, дуже класна баранина. Знову відвідали боулінг, що в Потрсіті Все, як для боулінга непогано і пиво і страви, але обслуговування офіціантами з кожним разом все гірше. Кнопки виклику забрали, на підняті руки не реагують, а якщо навіть бачать, демонстративно відвертаються...
Vadimm Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 16:07 #1084 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 16:07 Під час останнього мого візиту в Карабас. Зайшли на годинку-півтори попити пива, п'ятниця, десь 16-30 - 17-00. Обрали столик на якому не було таблички "замовлено". Сидимо хвилин 10, приходить офіціант: - Вибачте, столик замовлено. - А як нам обрати столик щоб ви знову не сказали що він зайнятий? - Еее... Он той вільний, поки що. - показує в інший кінець залу. Пересіли. - До котрої години? - Ееее... Незнаю, зараз уточню. - підходить через кілька хвилин, каже до якої години, В результаті в нас з кумом залишається максимум година. - Принесіть меню. Несе меню хвилин 5. Просимо щоб підійшов через кілька хвилин, ми швидко придумаємо замовлення. Чекаємо хвилин 10-15, ітого в нас залишається 40 хвилин на почекати і попити пиво. Встаємо, передаємо вітання заторможеному офіціанту Івану через його гарненьку колегу, йдем в Майдан.
Ko3bMa Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 16:25 #1085 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 16:25 Мені цікаво - нафіга наступати на граблі жерти кактус йти в карабас, якщо під боком купа нормальних піцерій і барів? Читають же, стопудово читають, відгуки і про нещастя в дуратіно, і про вМиколи. Але ж ні, все одно йдуть. Зачєм?
Dream Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 17:08 #1086 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 17:08 42 хвилин тому, Ko3bMa сказано: Зачєм? «Мыши плакали, кололись, но продолжали грызть кактус»
Ko3bMa Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 17:29 #1087 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 17:29 On 4/13/2016 at 11:48 AM, Antiphase said: Знову відвідали боулінг, що в Потрсіті До слова, доки не забув: Ніколи не ходіть в "10 дерунів" в Адреналіні. Оті перепечені гудзики з картоплі, збризнуті сметаною ніяк не називаються дерунами. Дивно, як на заклад, що на них орієнтується. Імхо, в "Ровері" набагато смачніші.
Vadimm Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 19:53 #1088 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 19:53 3 часа назад, Ko3bMa сказал: Зачєм? До того в мене не було особливих граблів в Карабасі, хоча і бував там нечасто. Перед цим випадком - може з пів-року не був, бачу що це не випадковість (обслуговування) а починає бути закономірністю. Натомість були граблі і в Майдані, і в піцеріях, питання, куди тоді піти? В "У Миколи" останній раз був років з 8 назад, нещодавно знайомі підтвердили що там нічого не змінилось, значить і не піду.
vaz75 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 20:00 #1089 Опубліковано 14 Квітня, 2016 в 20:00 3 часа назад, Ko3bMa сказал: Мені цікаво - нафіга наступати на граблі жерти кактус йти в карабас, якщо під боком купа нормальних піцерій і барів? Читають же, стопудово читають, відгуки і про нещастя в дуратіно, і про вМиколи. Але ж ні, все одно йдуть. Зачєм? Квест "тільки українець може наступити на граблі двічі"
Саня Опубліковано 15 Квітня, 2016 в 09:02 #1090 Опубліковано 15 Квітня, 2016 в 09:02 13 годин тому, Vadimm сказано: В "У Миколи" останній раз був років з 8 назад, нещодавно знайомі підтвердили що там нічого не змінилось, значить і не піду. Раніше я доволі часто бував "У Миколи". Подобались мені їхні печені чебуреки. Більше ніде в Луцьку таких не їв. Після "ребрендингу". Був двічі. На відкритті пабу "Лучеськ" і десь через рік. Більше немає жодного бажання відвідати заклад ще раз.
Vadimm Опубліковано 15 Квітня, 2016 в 14:36 #1091 Опубліковано 15 Квітня, 2016 в 14:36 В мене щодо "У Миколи" залишився яскравий спогад щодо передостаннього відвідування. Приїхала до мене в гості моя на той момент майбутня дружина (вона не з Луцька). Водив я її тоді по всяким закладам, і занесло нас в "У Миколи". Добре запам'ятав як довго чекали офіціанта, потім замовлене, і як спостерігали за тараканом який бігав по сусідньому столику. Тоді ще вирішив більше туди не ходити, правда разок там мені проставляли пиво, то обирати не приходилось. Що там зараз з тараканами - не знаю, може й вивели. Але все одно не піду.
GalinkaS Опубліковано 18 Травня, 2016 в 12:15 #1092 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 12:15 ВІтаю кав'ярню «Coffein» з визнанням ! Ви цього варті http://volyn.tabloyid.com/smak/lucka-kavyarnya-potrapyla-u-vseukrayinskyy-reytyng
Ko3bMa Опубліковано 18 Травня, 2016 в 12:36 #1093 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 12:36 14 minutes ago, GalinkaS said: ВІтаю кав'ярню «Coffein» з визнанням ! Ви цього варті http://volyn.tabloyid.com/smak/lucka-kavyarnya-potrapyla-u-vseukrayinskyy-reytyng Quote «Ще одне старовинне місто України, де затишок дарують вам самі вулиці історичного центру. Зараз воно динамічно розвивається, в місті з'являються все нові і нові заклади. Але нашу увагу ми сконцентрували на одному з них – кав'ярні «Coffein». Вона знаходиться дещо віддалік від центральної частини, зате в ній ви не зустрінете зайвих людей, чи галасливої публіки, – пише видання. – Тут постійно проводяться художні виставки та інші мистецькі заходи. А ще в ній варять чудову каву, зерна якої випускає відомий кавовий бренд «Julius Meinl», віденська компанія, яка цим займається понад 100 років» зате в ній ви не зустрінете зайвих людей, чи галасливої публіки VS Тут постійно проводяться художні виставки та інші мистецькі заходи А чим заклад в Лесиному будинку не вгодив, цікаво? А "Золотий Дукат"? Та й тих кав*ярень останнім часом відкривається як сміття в суботу.
Соромітник Опубліковано 23 Травня, 2016 в 08:44 #1094 Опубліковано 23 Травня, 2016 в 08:44 Вчора добрався до Pub OldSkull і враження дюже позитивні, хоча дещо змішані. Інтер’єр цікавий (хоч і не зовсім асоціюється з пабом) але якось ні разу не поєднується з металопластиковими вікнами та дверима, що лишилися від попередніх власників. Відсутність меню спочатку вибиває, але потім якось втягуєшся і то вже ніби й не недолік бо де ви в фільмах бачили шоби хтось читав меню в барі. По "мінусах" усе. А от плюси там просто таки виносять мозок. Бармен та музика створюють таку атмосферу що звідти йти не хочеться. Офіціанти приємні та веселі. Таке відчуття що тебе забрали з України і перенесли в справжній паб десь в Ірландії. Ну може не справжній, але якраз такий як я собі малював в голові на основі фільмів та телебачення. Це якраз те чого так бракує усім іншим закладам з назвою "паб", наприклад тому ж "Ляфройгу" з незрозумілою недо-рок-попсою та рекламою прокладок на великих екранах. Замовити можна лише пиво, сидр і ще щось зі слабоалкоголки (здається) та смаколики (по декілька варіантів м’яса, риби, сиру) Корочше, така собі варіація на тему Пивбази по "продуктах" але з нереально крутою атмосферою Особистий вердикт – "я б там жив" Трішки настрою Hide
electric Опубліковано 6 Червня, 2016 в 08:51 #1095 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 08:51 Віднедавна на вул. Задворецькій (на розі з Київським майданом) відкрився ресторан "Грузинська кухня" чи якось так, (колишнє кафе Оріон). Можливо хтось був , щось може сказати?
paksivatova Опубліковано 6 Червня, 2016 в 08:54 #1096 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 08:54 2 минуты назад, electric сказал: Віднедавна на вул. Задворецькій (на розі з Київським майданом) відкрився ресторан "Грузинська кухня" чи якось так, (колишнє кафе Оріон). Можливо хтось був , щось може сказати? ми все збираємося туди - та ніяк не завітаємо Теж цікаво почитати відгуки!
Antiphase Опубліковано 6 Червня, 2016 в 12:51 #1097 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 12:51 був пару раз в Грузинському Домі на Задворецькій, ходив обідати , та додому брав дещо. Що б сказати, шо щось аж дуже смачне і приємне -- не можу. Як на мене середня кухня, їв я і хачипурі по аджарськи, чебуреки і Хенкалі набагато смачніші. До речі хотіли в цю суботу відсвяткувати там день народження, підійшли близько четвертої, подьоргали за ручку- зачинено! І ніякої ні вивіски ні об'яви по знизали плечима і пішли в інше місце... Якось більше туди не тягне, здається від грузинського там лише назва. Це моя особиста думка, може в когось є інший досвід...
Romek Опубліковано 25 Червня, 2016 в 16:55 #1098 Опубліковано 25 Червня, 2016 в 16:55 Не раджу сендвіч-бар FreshLine на Волі, 9 Двічі скористався. Перший раз замовив імбирний лимонад з собою. Після першого ковтка зрозумів, що вони самі не пробували цього напою. Я мав враження, що цей охолоджений напій спричинить опіки ротової порожнини. Після лимонаду мусив полоскати рот мінералкою. Наступного дня все ж спокусився на сендвіч (мусив щось перегризти на ходу). У меню виявилося 4 позиції стандарт-сендвічів (середньої цінової категорії) по 21 грн. І , о диво! Вони виявилися акційними - береш один, а другий задармо! Я дуже здивувався, бо просто прийшовши вдвох, ви можете оплатити лише за один сендвіч. Якась небачена щедрість. Я сказав, що два не подужаю, офіціантка мене переконала, що я можу взяти його з собою, бо другий все-рівно належить мені і я його оплатив. Одним словом, після певних проблем зі шлунком, спричинених першим, другий сендвіч знайшов свій упокій у смітнику. Не хочу злословити і наговорювати. Може це випадковість. Але прийшло на думку, що це класна замануха розпродати прострочені продукти. Заради справедливості скажу, що традиційний лимонний лимонад, який я взяв із сендвічами, виявився смачним
paksivatova Опубліковано 8 Грудня, 2016 в 10:20 #1099 Опубліковано 8 Грудня, 2016 в 10:20 Можливо вище писали,то повторіться Хтось відвідував кафе Ватт ? Як враження? По фото мені дуже подобається
IronSun Опубліковано 16 Січня, 2017 в 11:23 #1100 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 11:23 На місці "Шехеризади", а також "Талісман" відкрився лаунж-бар "Bengale" фото з інтернету
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.