Vadimm Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 13:57 #1 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 13:57 учанин Олексій Курбан став ведучим реаліті-шоу Big Brother Україна, яке днями стартувало на телеканалі К1.Як пише сайт Big Brother Україна, перший ефір шоу відбувся у неділю, 18 вересня. Під час цього ефіру представили 7 перших учасників шоу, котрі поселилися у будинку, в якому проведуть 100 днів. Увесь цей час учасники реаліті-шоу муситимуть виконувати усі завдання та забаганки «великого брата». Загалом учасників має бути 14. Перший день шоу запам’ятався несподіваним поворотом подій. Учаснику шоу, 23-річному Олексію Курбану з Луцька, випав несподіваний шанс: Big Brother Україна взяв у свої руки долю хлопця і замість участі в шоу запропонував стати ведучим проекту разом із Ольгою Горбачовою. Олексій, менеджер готельного бізнесу за освітою і радіо-DJ за професією, не довго думаючи, відмовився від участі і погодився на такі умови. В будинку, у якому житимуть учасники реаліті-шоу, є усі зручності, проте він повністю ізольований від зовнішнього світу – там немає ні вікон, ні будь-яких засобів зв’язку. В помешканні немає навіть годинників. За мешканцями цього будинку цілодобового стежитимуть телевізійні камери, щодня відбуватимуться прямі включення з будинку. Кожного тижня обиратимуть номінанта на вибування, однак за допомогою голосування через інтернет та смс-повідомлення його можна буде врятувати. Той, хто дійде до кінця, отримає грошовий приз. Нагадаємо, 24 липня у Луцьку відбувся кастинг на телевізійне реаліті-шоу «Big Brother» – понад півсотні волинян прийшли взяти у ньому участь. Довідково: Реаліті-шоу Big Brother входить у трійку найпопулярніших телепроектів у світі і є основоположником усіх реаліті-шоу. Цю програму транслюють у 37 країнах світу, її аудиторія сягає близько 2 мільярдів осіб. В Україні шоу відбудеться вперше. Може хоч там він свій талант покаже, бо шось я раніше оного не помічав...
lilechka Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:05 #3 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:05 Може хоч там він свій талант покаже, бо шось я раніше оного не помічав...Бачила його на одному з луцьких телеканалів...в ролі ведучого прогнозу погоди
Shkoder Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:19 #4 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:19 Бачила його на одному з луцьких телеканалів...в ролі ведучого прогнозу погоди так это же отличная рекомендация - в прогнозе погоды хотя бы иногда говорят правду
Vadimm Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:20 Автор #5 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:20 VadimM (20 вересня 2011 - 16:57) писал:Може хоч там він свій талант покаже, бо шось я раніше оного не помічав...Бачила його на одному з луцьких телеканалів...в ролі ведучого прогнозу погоди Ще він вів якусь передачу де міняв в перехожих щось.
SOAD Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:23 #6 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:23 а ще він хреновий тамада на свадьбі)))до тепер сміємось з ачі очі ...
lilechka Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:32 #7 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:32 Посідає 5 місце у ТОП-10 женихів Луцька Чимало волинських дівчат хоч раз та й звертали увагу на білявого ведучого погоди Олексія Курбана, який днями відзначив 23-річчя. За три роки телекар’єри Олексій створив декілька циклічних передач, найпопулярнішою з яких стала народна програма «Шило на мило», де знімальна група «ловила» лучан просто на вулиці та обмінювала особисті речі. Курбан і нині розповідає волинянам про місцеву погоду з телеекрану. Основним місцем роботи Олексія є радіостанція «Луцьк», на хвилях якої можна впіймати голос місцевої зірки. За плечима у нього також сила-силенна проведених корпоративів, концертів та вечірок.
laser Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:33 #8 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:33 це що, дурДОМ-2 українська версія?VadimM (20 вересня 2011 - 16:57) писал:Може хоч там він свій талант покаже, бо шось я раніше оного не помічав...Бачила його на одному з луцьких телеканалів...в ролі ведучого прогнозу погоди Ще він вів якусь передачу де міняв в перехожих щось.шило на мило
fenmix Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:38 #9 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 14:38 Хто всі ці люди? І взагалі, що це за лайно на ТБ?
Serpent Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 15:51 #10 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 15:51 Молодець хлопець! Я радий, що його помітили і запропонували посаду ведучого. Все таки в Києві набагато простіше зробити кар'єру медійника, ніж в нашому тихому болітці. І ще (деяким попереднім коментаторам): заздрість - не найкраща риса характеру.
Korting Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 15:56 #11 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 15:56 Молодець Олексій! Бажаю вам не зкурвитись, не зхохлячитись, достойно представляти себе і Луцьк у Києві.
SOAD Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 18:36 #12 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 18:36 Посідає 5 місце у ТОП-10 женихів Луцька Чимало волинських дівчат хоч раз та й звертали увагу на білявого ведучого погоди Олексія Курбана, який днями відзначив 23-річчя. За три роки телекар’єри Олексій створив декілька циклічних передач, найпопулярнішою з яких стала народна програма «Шило на мило», де знімальна група «ловила» лучан просто на вулиці та обмінювала особисті речі. Курбан і нині розповідає волинянам про місцеву погоду з телеекрану. Основним місцем роботи Олексія є радіостанція «Луцьк», на хвилях якої можна впіймати голос місцевої зірки. За плечима у нього також сила-силенна проведених корпоративів, концертів та вечірок. це просто мега женіхі))) ЛОЛ
Shkoder Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 18:58 #13 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 18:58 Посідає 5 місце у ТОП-10 женихів Луцька обсуждение этого "ТОП-10" веселит не хуже самого списка, советую к прочтению
GOODMAN Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 19:21 #14 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 19:21 Нічого не маю проти Альоши, як "мєга-звєзди", але після того, як він, серед білого дня, ганяв на мопеді по тротуару на пр.Волі, захотілось його вдарить. Правда було це пару років тому.
Kusya Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 19:29 #15 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 19:29 а мені приємно, що наш Луцьк світиться. А що це таке за щоу? Бачила машину в центрі з підписом місяці два назад, хотіла пошукать в неті і забула.
kudrom Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 10:55 #16 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 10:55 на жаль, шоу - черговий примітив для обивателів, чи є участь в такому позитивом не фактхтось думає, що ось така "слава" - це щось добре:Ведущий шоу «Big Brother» - любовник Горбачевой?12:51, 21.09.2011 Кто такой и откуда взялся ведущий Алексей Курбан, до сих пор является одной из самых обсуждаемых тем в кулуарах шоу. Почему именно он и за какие такие сумасшедшие заслуги? Известно только, что Леша был одним из претендентов на место в доме, но настолько понравился организаторам проекта, что именно ему предложили составить компанию известной украинской ведущей Ольге Горбачевой. С другой стороны, на кастингах были ребята и симпатичнее, и харизматичнее, и талантливее. Да и желающих составить пару Ольге Горбачевой хватает и среди не менее ярких звезд шоу – бизнеса. Но Ольге по душе пришелся, видимо, только Леша… Новый любовник или просто дружеская симпатия? Пока неясно, но юного протеже со старта шоу уже не раз видели в компании Ольги. Развлекаться на вечеринках – одно. Но вот стоит ли «протаскивать» в шоу каждого понравившегося парня? Хотя самый главный вопрос хотелось бы задать Алексею – не слишком ли самоуверенный это вариант – начинать свою карьеру через постель?Суть шоу проста. Обычные люди, вроде нас с вами, запираются в доме, напичканном камерами, и предостав- ляются сами себе. И, конечно, «Big Brother» — незримому ведущему, который дает задания участникам посредством микрофонов. По итогам еженедельного голосования один из участников выбывает. Последний уцелевший получает соблазнительный денежный приз.поп-корн для дебілів... той же "Дом", те що це шоу одне з найпопулярніших в світі свідчить про певний рівень людей, які все ще дивляться ТБ, а таких стає все менше, тому скоро щоб заманити людей до ТБ доведеться крутити порнуху...
snight Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 10:56 #17 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 10:56 Я хоча не знаю його особисто, але радий за нього. Луцьк хоча і гарне місто, але тут пробитися в люди з такою професією дуже важко, а там : нові знайомства, можливості, досвід ведучого в серйозному проекті і життя піде зовсім по іншому.Гуд лак!
Zheny@ Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 17:11 #18 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 17:11 Знаю малого особисто, ще по роботі на "СіД" (газета та радіво). Розумний хлопець. Дійсно розумний. Вітаю!
Volyniaka Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 19:07 #19 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 19:07 Знаю малого особисто, ще по роботі на "СіД" (газета та радіво). Розумний хлопець. Дійсно розумний. Вітаю!Тепер вся Україна почує його "завше" (завжди)... )))
SunSeth Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 19:47 #20 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 19:47 Да и желающих составить пару Ольге Горбачевой хватает и среди не менее ярких звезд шоу – бизнеса.ой танунах. як там у Поді "але я *бати б її не став, хіба шо п’яний"…
Volyniaka Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 18:41 #21 Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 18:41 Да и желающих составить пару Ольге Горбачевой хватает и среди не менее ярких звезд шоу – бизнеса.ой танунах. як там у Поді "але я *бати б її не став, хіба шо п’яний"…Ну ти нє пєрєбарщівай... (с)http://belparket.tk/002/40313070254.htmА, взагалі, довелось гуглити, же би взнати кіто єто...Тьомний я...
zaHARE Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 13:25 #23 Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 13:25 тому скоро щоб заманити людей до ТБ доведеться крутити порнуху...так ее и так уже 24 часа крутят,уже даже и на радио.
Ko3bMa Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 15:32 #24 Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 15:32 так ее и так уже 24 часа крутят,уже даже и на радио.Челябинские мужики настолько суровы, что смотрят порнуху по радио
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.