Opel75 Опубліковано 26 Липня, 2016 в 11:52 #226 Опубліковано 26 Липня, 2016 в 11:52 З нікотином простіше. Береш базу "нульовку" плюс базу "12-ку". Змішуєш це все під себе.
Ridec7 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 17:35 #227 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 17:35 Хочу купити батькові батарейний мод чи боксмод.. коротше кажучи я не в темі) підкажіть основу, інше буду дочитувати сам... який набір Ви взяли б собі зараз? такий, щоб дійсно був якісний, а не фігня якась, з котрою потім буде багато клопоту... Ну і так ази і перші поради... сам я не палю і не палив ніколи, тому практично нульовий у цьому питанні, батько палить майже все життя.. років зо 30 точно... якщо така інформація звісно потрібна) Дякую)
Opel75 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 18:39 #228 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 18:39 JoyeTech eVic VTC Mini Wotofo Serpent Mini RTA LG HG2, або LG HG4 ----- 2 шт база. традишн стартово 6-ку і 0-ку (потім, змішуючи їх підібрати міцність під себе). http://vapers.in.ua/index.php?forums/kommercheskaja-prodazha-i-magaziny.8/ виглядає приблизно так
Ridec7 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 20:06 #229 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 20:06 а атомайзер Wotofo Serpent Mini RTA розрахований на кальянну чи сигаретну затяжку? яка буде краще для курця з таким стажем? 3мл не мало? бувають більші? повивчав трішки вказані в темі форуми... ББ думаю вже вибрав.. він співпадає з Вашим вибором, а от атомайзери ще бачив отакі - Taifun GT-S (клон) для сигаретної і KangerTech Subtank mini для кальянної затяжки, що можете сказати по ним? Акумулятор LG HG2 і LG HG4 в чому принципова різниця?? по характеристикам ніби те саме... чи я щось не те дивлюсь? у них є захист? як от наприклад у Keeppower 18650 3100mAh? база 6-ка і 0-ка це я так розумію суміші, які бовтають і потім заливають? то треба буде дивитись відео і читати більше))) і експериментувати) Дякую!
MANJAK11 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 20:44 Автор #230 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 20:44 3 часа назад, Ridec7 сказал: Хочу купити батькові батарейний мод чи боксмод.. коротше кажучи я не в темі) Думаєш варто ? Імхо то викид грошей на вітер. Приблизно якби ти батькові купив би 3Д принтер. Це з не сигарета, прикурив , викинув. Тут акуми заряджати, спіралі міняти (перемотувати), рідину купувати, змішувати (якщо не готову) (а інакше не вигідно), заливати. Думаєш батько захоче з цим всим мудохатись ?
Opel75 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 21:15 #231 Опубліковано 11 Серпня, 2016 в 21:15 Wotofo Serpent Mini RTA тяга регулюється від мінімальної до максимуму. 3 мл достатньо, легко заправляється. По цих акумах принципової різниці не має. Високотокові використовується без захисту. Захист в самому моді (по напрузі, струму, від КЗ). По базі. Якщо змішати 6-ку і 0-ку в пропорції 50/50 на виході маєш 3-ку, і т.д. Оптимально взяти в когось на день-два спробувати. Як варіант на Північному ринку в бутіку его-с комплект з рідиною і зарядним кілька днів тому бачив за 150 грн ) Фігня, як на мене, але всі з чогось починали. (Я теж). На рахунок об!єму - не думаю, що батько захоче з таким ходити
Ridec7 Опубліковано 12 Серпня, 2016 в 06:46 #232 Опубліковано 12 Серпня, 2016 в 06:46 9 часов назад, MANJAK11 сказал: Думаєш варто ? Імхо то викид грошей на вітер. Приблизно якби ти батькові купив би 3Д принтер. Це з не сигарета, прикурив , викинув. Тут акуми заряджати, спіралі міняти (перемотувати), рідину купувати, змішувати (якщо не готову) (а інакше не вигідно), заливати. Думаєш батько захоче з цим всим мудохатись ? я думаю, що то все не так і важко, але то Ваш досвід, проти моїх слів і здогадок) як буде побачимо..) просто так курити і стільки часу... ну здоров*я точно буде дорожче..) ІМХО, хоча за попередження дякую) 9 часов назад, Opel75 сказал: Wotofo Serpent Mini RTA тяга регулюється від мінімальної до максимуму. 3 мл достатньо, легко заправляється. По цих акумах принципової різниці не має. Високотокові використовується без захисту. Захист в самому моді (по напрузі, струму, від КЗ). По базі. Якщо змішати 6-ку і 0-ку в пропорції 50/50 на виході маєш 3-ку, і т.д. Оптимально взяти в когось на день-два спробувати. Як варіант на Північному ринку в бутіку его-с комплект з рідиною і зарядним кілька днів тому бачив за 150 грн ) Фігня, як на мене, але всі з чогось починали. (Я теж). На рахунок об!єму - не думаю, що батько захоче з таким ходити там в домі постійні конфлікти на основі сигарет і диму від них... та і я з малим не завжди хочу приходити в хату де все смердить куревом.. тому пробувати треба одразу хороше, щоб не створити поганої асоціації... купували дешеву електронну сигарету.. ну таку саму звичайну.. так на тиждень вистачило далі викинув... а тут можна все регулювати, намішати потрібний рівень нікотину і т д, плюс оточуючим, то не шкодить та і якщо використати ароматизатори, як у кальяні, то ще й пахне.. плюсів досить багато, він пробував у когось на роботі, але там людина під себе суміш наводила, відповідно йому були трохи слабкі) але все ж сказав, щоб взнав питання і знайшов, що купити - відповідно шукаю) хай краще так ніж сигарети) на рахунок об*єму на скільки часу вистачає 3мл? просто якщо він буде на роботі, то йому буде не до заправок, відповідно якщо є більше, то краще незручність в габаритах, ніж щоб взагалі розпсіхувався і викинув.. якщо сподобається і піде добре, то докупиться і маленький об*єм .. а ще чув, що є так звані дріпки.. може варто і її взяти для початку пробувати наводити в неї щоб вибрати оптимальну пропорцію суміші?
Opel75 Опубліковано 12 Серпня, 2016 в 08:27 #233 Опубліковано 12 Серпня, 2016 в 08:27 Тільки з дріпок не починай. Там взагалі докапувати треба регулярно. ЛС.
Harddriver Опубліковано 12 Серпня, 2016 в 09:12 #234 Опубліковано 12 Серпня, 2016 в 09:12 12 часа назад, MANJAK11 сказал: Тут акуми заряджати, спіралі міняти (перемотувати), Можна і не перемотувати, пропалювати скільки дається і купувати готові раз в пару місяців. Навіть дорогі змінні головки Aspire Vapeonly (нерозбірні, неперемотувані) можна вимочувати в спирті і парити ще якийсь час. Незважаючи на свою ціну (40-50 грн за головку, якої вистачає на 1.5-2 міс. за умови вимочування і не допускати підгорання) це загалом непоганий варіант, т. як позбавлені головного недоліку кліромайзерів з нижньою спіраллю - "булькання" при низькому рівні рідини. Переливи там теж якимось чудесним способом відсутні. Тай обслуговування зводиться до: викрутив, вкрутив новий. Зараз повністю на них перейшов, всеодно економія на цигарках з лихвою покриває додаткові витрати.
Turyst Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 07:08 #235 Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 07:08 Стосовно рідини для електронної сигарети в Луцьку. Знайшов ось таке http://olx.ua/obyavlenie/glitserin-propilenglikol-dow-germaniya-0-5l-65grn-IDm8Mry.html виходить дешевше в порівнянні із https://e-cigareta-shop.com/products/category/rozbaviteli Хтось купував в продавця по ссилці з http://olx.ua/obyavlenie/glitserin-propilenglikol-dow-germaniya-0-5l-65grn-IDm8Mry.html ??? що можете порадити варто чи ні?
Opel75 Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 07:57 #236 Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 07:57 Пробуй. Якщо з рук в руки - перевір пропіленгліколь і гліцерин на сторонні запахи - то биш - нюхай. Відпишешся, буду вдячний. Нікотин, скоріш за все - шанхайська сотка. Озвучиш ціну.
Harddriver Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 07:57 #237 Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 07:57 Перша пляшка якось більш схожа на заводський розлив, але імхо важливіше сам нікотин. Я, наприклад від "шанхайської сотки" кашляю, але народу подобається за терпкуватий присмак. Не забувай про заходи безпеки з висококонцентрованим нікотином, працювати треба в медичних рукавичках і (бажано) в окулярах. Потрапляння на шкіру, тим більше на слизові достатньо щоб "схопити" токсичну дозу.
MANJAK11 Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 13:59 Автор #238 Опубліковано 16 Серпня, 2016 в 13:59 6 часов назад, Turyst сказал: Стосовно рідини для електронної сигарети в Луцьку. Знайшов ось таке http://olx.ua/obyavlenie/glitserin-propilenglikol-dow-germaniya-0-5l-65grn-IDm8Mry.html виходить дешевше в порівнянні із https://e-cigareta-shop.com/products/category/rozbaviteli Хтось купував в продавця по ссилці з http://olx.ua/obyavlenie/glitserin-propilenglikol-dow-germaniya-0-5l-65grn-IDm8Mry.html ??? що можете порадити варто чи ні? вирішили по ХАРД шляху йти, ну що ж, дєрзайте. Свою скептичну думку по поводу цієї, скажем так, пригоди, я озвучив вище
Turyst Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 07:03 #239 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 07:03 16 часов назад, MANJAK11 сказал: вирішили по ХАРД шляху йти, ну що ж, дєрзайте. Свою скептичну думку по поводу цієї, скажем так, пригоди, я озвучив вище На паріння тільки переходжу, буквально тижня два, аналог ще присутній але вже не багато. Мої запитання, це відсутність досвіду, інформації в інеті багато, розібратись самому важко. Парити лише на готових жижах - це удар по карману. Визначитись із самозамісом, в кого купляти а в кого ні, самому не просто...... якось так
Harddriver Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 08:08 #240 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 08:08 Що мається на увазі "готова жижа" ? Якщо з аромкою - 10 мл. за 45-50 грн. то дорого. Якщо база - 100 грн.за пляшечку 100 мл., якої мені вистачає мало не на 3 міс. - я вважаю прийнятно. Аромки мені бонусом присилають по 5 мл., більше брати я вважаю взагалі недоцільно - через пару місяців перестаєш відчувати смак, пора змінювати. Доречі лежить 5 мл. чудової смородини Totally Wicked, дуже подобалася спочатку, поки не "прикурив", зміняв би на щось інше.
MANJAK11 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 10:54 Автор #241 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 10:54 3 часа назад, Turyst сказал: На паріння тільки переходжу, буквально тижня два, аналог ще присутній але вже не багато. Мої запитання, це відсутність досвіду, інформації в інеті багато, розібратись самому важко. Парити лише на готових жижах - це удар по карману. Визначитись із самозамісом, в кого купляти а в кого ні, самому не просто...... якось так Пояснюю, що я мав на увзі : легкий шлях - парити готові жижі, відповідно й самий фінансово затратний, нормальний шлях - купувати окремо базу потрібної крепості й окремо ароматизатори й змішувати по ходу використання, фінансово середній, ну і важкий тобіш хард шлях - купувати окремо всі інгідієнти й все змішувати самому, й якщо прити крепость 3 чи 6 то фінансово це ще якось виправдано, то далі, чим більшу крєпость змішувати, тим більше різниця в ціні між таким компотом і готовою базою (не жижою, а базою) нівелюєтся, а геморою нємєряно. Всі парильщики початківці колись МУСИЛИ все мішати самі, поява готових баз стала реальним полегшенням для більшості парильщиків, а ви самі, осознано, ще й на самому початку шляху, ставите себе в таке положення, з якого більшість благоподучно й з полегшенням 'спригнули'
Turyst Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 12:34 #242 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 12:34 Дякую за роз'яснення, мене цікавить суміш міцністю 1, та й ароматизатори пробував лише декілька, а також співвідношення PG/ VG для себе ще не вияснив, пробував міцність 6 готову, з шанхайскої 1.5 зробив 3, ось і всі спроби поки що. Починав з EGO 650 Kit, тепер Eleaf iStick Pico 75W TC Mod + MELO III Mini.
MANJAK11 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 13:20 Автор #243 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 13:20 Чим *легшу* жижу людина намагаєтся парити з самого початку, тим більше шансів, що вона парити далі не буде. При цьому зазвичай звучить відмазка : *А я електронною накуритися не можу, тому й звичайні покурюю* , в кінечному ітозі електронка кидаєтся взагалі. Бувають звичайно виключення, але тим не меньше. Електронна жижа з самого початку повинна бути такої крепості, що коли навіть хочеш звичайну викурити, а вона не лізе, бо никотин *з вух капає*. От коли вже повністю перейшов на електронні й до звичайних не тягне, то лише тоді можна *бавитись* з крєпостю, в сторону зменьшення
difoto Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 14:52 #244 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 14:52 Я з електроцигарки спригнув тому, що звичайні можна купити в ларьку. І в ларьку дадуть більше порад по сортам табаку, ніж на форумах по електроцигарках. Готові суміші - дуже дорого. Бадяжити самому - треба дуууууже багато часу та натхнення. Тому - "Ларьок-Бонд-Дякую, до побачення!"
bublik007 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 17:48 #245 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 17:48 2 годин тому, difoto сказано: Тому - "Ларьок-Бонд-Дякую, до побачення!" Дядько Дмитро, а може, перефразовуючи відомий вислів-електронкою "душу" не обманиш? :-)
MANJAK11 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 18:43 Автор #246 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 18:43 3 часа назад, difoto сказал: І в ларьку дадуть більше порад по сортам табаку, ніж на форумах по електроцигарках. ну ладно карамба б це написав. А моск для чого ? Й яких конкретно ти порад там шукав ? Я перед тим, щоб зробити свою першу покупку більш меньш нормальної цигарки після самої елементарної, ДВА тижні по декілька годин, ті форуми штудіював й всерівно, основні нюанси треба виключно пробувати, бо багато індивідуального, починаючи від виду, розміру атомайзера, закінчуючи смаком конкретно взятої бази чи ароматизатора 3 часа назад, difoto сказал: Бадяжити самому - треба дуууууже багато часу та натхнення. Галіма відмазка. Давай на спір за 5 хвилин я тобі забодяжу 10 баночок жижі різних смаків ? Це навіть мені три тижні парити, тобі три місяці. 5, ну ладно, десять хвилин на три місяці це багато часу ? На даний момент *бадяжіння* складаєтся з : 1 відкрив пусту баночку для жижі 2 відкрив баночку з ароматизатором 3 накапав в баночку для жижі потрібну кількість ароматизатора 4 закрив баночку для ароматизатора 5 відкрив баночку з базою 6 налив базу в баночку для жижі майже до верху 7 закрив баночку з базою 8 закрив баночку з жижею 9 трішки покалатав баночку із жижею. ВСЕ !!!!!! Можна наливати в атомайзер й парити. Й займає це стільки ж часу робити, що й описувати цей процес. База навідь без знижки (а вона там з часом зьявляєтся й доходить до 14%) середньостатистична база вартує : 777 грн за літр, тобто 7.80 грн за 10мл , якщо брати меньше літри то трохи дорожче, але якщо вже плотно париш, то *цикатись* по 100мл нема смислу Середньостатистичний ароматизатор, знову ж таки без знижки вартує : грубо 45грн за 10 мл, капаєтся в середньому по 10 крапель на 10мл бази, в мілілітрі вважаєтся 30 з копійками крапель, грубо 1 мл (5грн) ароматизатора йде на 30 мл бази. Ітого бази7.80грн + 1.7грн (5/3) ароматизатора = 9.50грн за 10мл готової жижі. Мені 10мл вистачає на 2 дні, більшості на 3, а то й 4 дні. Тобто мені це 5грн в день, більшості 3 грн в день. І нафіг той цирк ? Дорого, довго, ога ога ..... ЗІ купую тут http://www.forecig.com
Harddriver Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 19:11 #247 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 19:11 5 часов назад, difoto сказал: Я з електроцигарки спригнув тому, що звичайні можна купити в ларьку. І в ларьку дадуть більше порад по сортам табаку, ніж на форумах по електроцигарках. Готові суміші - дуже дорого. Бадяжити самому - треба дуууууже багато часу та натхнення. Тому - "Ларьок-Бонд-Дякую, до побачення!" 2 часа назад, bublik007 сказал: Дядько Дмитро, а може, перефразовуючи відомий вислів-електронкою "душу" не обманиш? :-) От-от, є просто люди, які електронкою не накурюються. Не їхнє і все, хоча курили до того ультралайти 1 мг. нікотину. А з приводу порад на форумах - то таке, там зазвичай сидять дядьки з дівайсами за півтори тисячі гривень, мішають самі, бо стандартні бази "не дотягують", мучаться, мотають на вату 2 рази в тиждень для "плотного пару" одним словом щось на зразок аудіофілів Але! Кожен з них пройшов свій довгий шлях, саме до того ідеалу, який їх влаштовував. І кожен з парильників мусить сам пройти таку практику, бо ті поради на форумах без практики - то пусте, нагадують дискусію того-ж аудіофіла з людиною, яка крім звука mp3 з дешевих китайських колонок нічого не чула. Слух і смак тренувати треба, для цього зазвичай потрібно не один рік. Так само пару шишок треба набити i на батареях, наприклад як на пракиці зрозумів, що знайти ремонтну батарею типу Ego неможливо навіть на Аліекспресі - перестав навіть дивитися в їхню сторону.
difoto Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 20:51 #248 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 20:51 2 годин тому, MANJAK11 сказано: Давай на спір за 5 хвилин я тобі забодяжу 10 баночок жижі різних смаків ? давай! куда гроші нести?
MANJAK11 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 21:59 Автор #249 Опубліковано 17 Серпня, 2016 в 21:59 1 час назад, difoto сказал: давай! куда гроші нести? зайди, поговорим по цьому поводу
MonterreY Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 13:34 #250 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 13:34 привіт парильщикам - хочу перейти з егошки на шось серйозніше - дивлюся в компактному форматі - Ego AIO . Ego AIO хто користувався цим девайсом ? чекатиму выдгуків
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.