Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не зрозумію що було. Тільки встав на початку гри шушпанчиком в кущ, зробив 1 постріл - прилітає "плюха". І так пару раз (міняв позицію, звичка). На "світляка-трасолова" не схоже - біля мене купа наших і жодної засвітки по-карті. Чіт?

Опубліковано

Не зрозумію що було. Тільки встав на початку гри шушпанчиком в кущ, зробив 1 постріл - прилітає "плюха". І так пару раз (міняв позицію, звичка). На "світляка-трасолова" не схоже - біля мене купа наших і жодної засвітки по-карті. Чіт?

Трасери відключили, так як чітери навчились робити час показу трасера довшим. Тобто чітер бачить слід трасера не долі секунди, як всі, а декілька секунд, цього часу достатньо щоб арта звелась і розібрала танк. Обіцяють щось придумати до виходу нового патчу.

Опубліковано

Блин ото не мпрёт мне на КТ или я нуб или команды мне такие попалдаются слив за сливом деньги уже заканчиваются :angry:

Опубліковано

а тоєво, як втановити ті шкурки то всі танки на полі будуть отакі от кольорові в цяточку? Бо шкурок там багато, вони дійсні для всіх танків чи тільки для свого?

Опубліковано

а тоєво, як втановити ті шкурки то всі танки на полі будуть отакі от кольорові в цяточку? Бо шкурок там багато, вони дійсні для всіх танків чи тільки для свого?

дійсні тільки у того, що їх собі встановив. інші бачать тільки ті шкурки танків, які встановлені у них, або по дефолту :) якщо встановиш наприклад тільки для Т-34, А-20, Штуг-3, то тікі ці танки будуть в цяточку., інші нє.

для встановлення там є інструкція :smile3:

але шкурки із зонами пробиття, чітерські :smile3:

Опубліковано

дійсні тільки у того, що їх собі встановив. інші бачать тільки ті шкурки танків, які встановлені у них, або по дефолту :) якщо встановиш наприклад тільки для Т-34, А-20, Штуг-3, то тікі ці танки будуть в цяточку., інші нє.

для встановлення там є інструкція :smile3:

але шкурки із зонами пробиття, чітерські :smile3:

Танки будеш бачити такими тільки ти (і той хто також встановив собі такі шкурки) - ти міняєш тільки свого клієнта.

В тому пакеті шкурок є не всі танки, тому будеш бачити в цяточку тільки ті танки, на які було розроблено шкурки з зонами пробиття або ті, які встановлені, якщо шкурки будеш ставити не пакетом, а поштучно.

Шкурки не рахуються чітерьскими і не є порушенням правил - офіційна позиція розробників гри.

Опубліковано

то шо це не чітерські речі я читав на їх форумі. просто мене мій син просить встановити шкурки, от я і питаю. бо я думав що зміниться тільки танк яким керуєеш, а виходить зміняться всі. Цікава штука. до речі не хочу зон пробиття (поки не хочу мабудь), хочу встановить просто різні шкурки на танки.

Опубліковано

Только что нечаянно завалил своего :(

От украинской озвучки этого момента аж слезы идут от смеха, дальше играть не смог!!!!

Опубліковано

От украинской озвучки этого момента аж слезы идут от смеха, дальше играть не смог!!!!

А що там, міг би вже написати?

Опубліковано

А мене вона радує, хоча дружину від цієї озвучки нудить smile3.gif

Опубліковано

Трасери відключили, так як чітери навчились робити час показу трасера довшим. Тобто чітер бачить слід трасера не долі секунди, як всі, а декілька секунд, цього часу достатньо щоб арта звелась і розібрала танк. Обіцяють щось придумати до виходу нового патчу.

вроде как есть трасеры

Опубліковано

Mr. Ves мені теж подобається украінська озвучка!

nickel В момент коли завалив свого перші слова я не зрозумів бо злякався, але здається так: Ой мааать... а шоб в тебе жопа по шву луснула! :D :D :D :D :D

Встановив набір шкурок де кожна раса та тип техніки мають різне розфарбування, грати стало веселіше.

Опубліковано

вроде как есть трасеры

Вчора включили трасери, але трасери видно тільки своєї команди і засвіченої техніки ворога, тобто користі від них ніякої крім декоративного ефекту. Бо коли не бачиш ворога, то не бачиш і їхніх трасерів, отак побороли чітерів. Хай вони тепер хоч на годину трасери заморожують, воно їм нічого не дасть.

Опубліковано

Кланяйтесь мені :rolleyes:

Взяв ИС-7 сьогодні, модуля: стабілізатор, досилатель, вентеляція

Ще є:

Об'єкт 212 топ, модуля: приводи, досилатель, вентеляція (ще залишолось 180к експи до 261-го)

для фарму КВ(топ) масхалат тіко

і PZ-IV еліт, нашкрябаю гроші буду далі до пантерки 2-ої качать і до Котє, шоб потім мать E-50 і E-100

Опубліковано

Шановні танководи підкажіть.... в мого малого танк ИС-3, так от він не заробляє ні грошей ні опита взагалі... гроші ідуть в мінус навіть при перемозі при малій кількості пострілів, не кажучи вже при перемозі і коли танк знищено.... а опита зовсім мало дає... Як ви грали на такому трахторі?

Опубліковано

А ти прикинь, як грати на маусі, в якого ремонт 30к ? :)

8-9-10 левел збитковий без преміума(а 10 левел іноді й з премом) - така позиція розробників. Щоб грати на ІС-7 один бій, треба на 5-6 левельній техніці провести 3-4 бої. Якби ІС-7 чи маус не уходили в мінус, всі давно вже б грали лише на них - це ж не цікаво :)

В мене на ІСУ-152 2-3 постріла мімо - і я в мінусах, снаряд 1650 коштує однако. А на ІС-3 треба стріляти багато і влучно, гроші дають за пошкодження танків противника, отже більше влучних пострілів - більше грошей.

Опубліковано

Шановні танководи підкажіть.... в мого малого танк ИС-3, так от він не заробляє ні грошей ні опита взагалі... гроші ідуть в мінус навіть при перемозі при малій кількості пострілів, не кажучи вже при перемозі і коли танк знищено.... а опита зовсім мало дає... Як ви грали на такому трахторі?

У мя на КТ выстрел один 1 к и ремонт танка 12к плюс ремкомплект 3к 8-10 вытрелов за бой (от и считай) сам абалдевший как дальше качацца, реально шоб 1 бой на КТ нада 2-3 боя на т 34-85 :angry2:

Опубліковано

У мя на КТ выстрел один 1 к и ремонт танка 12к плюс ремкомплект 3к 8-10 вытрелов за бой (от и считай) сам абалдевший как дальше качацца, реально шоб 1 бой на КТ нада 2-3 боя на т 34-85

та ну... в мене Т29 і ІС стабільно приносять 10-20к чистими, може в тебе тактика не та?

Опубліковано

та ну... в мене Т29 і ІС стабільно приносять 10-20к чистими, може в тебе тактика не та?

1. КТ стоїть на рівні ИС-3

2. навіть в порівнянні з однокласниками КТ збитковіший :(

Опубліковано

Хто знає точно, на німецьку арту до хума включно який досилатель середьнього калібру купувати - орудійний чи гаубічний? Не хочеться здуру 300 тис. не туди всунути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...