Перейти до змісту

Макдональдс в Луцьку

PR-Nick

396 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось мені не віриться, що ті, хто б'є себе копитом в груди і заявляє "Ні хімії!", не п'ють час від часу соки в тетра-паках (хімія!), кетчупи і майонези (ще й яка хімія!), не купують продукти в пластикових пляшках (теж хімія!). Ви хочете сказати, що харчуєтеся винятково на натурально (без преміксів, добрив і нітратів) вирощених продуктах сільського господарства? Ню-ню... Хочеш чи не хочеш - а купиш огірок з нітратами, пляшку газованої води, молоко чи сметану з козеїнчику, чи видушиш кетчупу на бутерброд з ковбасою, теж невідомо з чого зробленою.

Не розумію, навіщо розцінювати "МакДональдс" як "АААААААААААААААААА!!! ВЕСЬ ЛУЦЬК ТАМ БУДЕ ХАРЧУВАТИСЯ І НАМ УСІМ ПИЗДЕЦЬ ВІД ХІМІЇ!!! ААААААААА!!! Я ПРОТИ!!!" Не думаю, що "МакДональдс" зашкодить молоді (особливо шкільного віку) більше, ніж смоктання пива в кабаках або в підворотнях. Дочекайтеся якогось шкільного випускного - потім подивіться в неті фотки на п'яних випускників. Більшість "дєвчонак" буде не з біг-маком і не з гамбургером чи колою, а з пляшкою пива в руках, або в писку.

Крім того, не знаю, як у Києві, а в Європі "МакДональдс" - не таке вже й дешеве задоволення (як на наші мірки). Так, в Європі якийсь пиріжок, картопля, кола, ще якась кава потягнуть на 10 євро. Та й навіть, якщо буде дешево - все одно ну не буде весь Луцьк туди ходити. Будуть і свідомі. Але я б пару раз в рік зайшов. Безперечно, це мені дуже зашкодить.

Особисто я розцінюю "МакДональдс" як елемент розвитку міста, як інвестиції, як робочі місця для молоді, як халявні вай-фай і туалети, як хоч і досить спірну - але до певної міри культуру. Обсиранням на форумах займатися просто, а ви візьміть, і зробіть щось.

:)

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Взагалі, противники Мака, основний натиск роблять на те, що їжа там - лайно. І прихильники як би також незаперечують цьо факту, роблячи поправку що і повітря у нас брудне, і крім Мака хімії вистачає, і зір псуємо за компом, і електромагнітне випромінювання і тд., плюс трошки стадного інстинкту, типу всі ж їдять кури-гріль, всі пють воду з крана, всі по 7-8 годин сплять закутавшись в "поліетилен" і нічого живі, чому мені має стати гірше від цього.

Є люди які трошки слідкують за своїм здоровям (що їдять, пють, носять..) так їх ніхто і не заставляє ходити в Мак. Наприклад я, прихильник здорового способу життя і незбираюсь відвідувати Мак, ну можливо 1-2 раза зайду заради цікавості. Взагалі, найкраще харчуватися вдома і вживати ті продукти про які ти знаєш що шкоди вони тобі не принесуть, а не робити із харчування якийсь культ.

Проголусував проти будівництва, хоча по великому рахунку всерівно, кожен обирає сам, що і де йому вживати.

Опубліковано
Вегетаріанська кухня у Луцьку)))))) У Києві одне кафе у Пінчук Арт-центрі - SkyArtCafe. Ціни, що просто зашибісь.

Перша думка - а до попи мені Київське кафе з Пінчуком, якшо я в Луцьку живу?

Друга - Зашибісь... Такі високі чи такі прийнятні для українського гаманця?

Вегетаріанська кухня у Луцьку))))))

А шо, посміятись не можна? Хоча було б добре, якби з чимось поганим ліпилось хороше...

Щось мені не віриться, що ті, хто б'є себе копитом в груди і заявляє "Ні хімії!", не п'ють час від часу соки в тетра-паках (хімія!), кетчупи і майонези (ще й яка хімія!),

Особисто про себе. Соки у тетра-паках не п'ю, бо не бачу, шо там є і який йогоколір, на спермоподібну субстанцію "майонез" сильна аллергія ._. Все інше зі свого городу і теплички, своїми руками виплекане.

Опубліковано

Кожен задумується що він їсть, і п'є.

Колись був студентом то пили поліську, яку запивали газировкою і ніхто там не переймався всім тим.

Став дорослішим захотілось дійсно якісних продуктів та випивки.

Справа не у грошах, що щось дорожче, а щось дешевше, справа у тому, що хочеться за свої гроші отримати якісні продукти, й все інше, для когось все по своєму.

Так і думаю батьки хочуть своїм дітям купити дійсно якісні продукти.

А Мак хай буде, народ вже наївся піцою і всім іншим, все що нове спочатку всі перепробують, захочеться чогось іншого. потім, нехай буде, я наприклад не проти.

Я можу купляти товари в "д'юті фрі", там ціна така сама, тільки товар інший, і я впевнений якщо у вас є вибір купити дійсно німецького пива за 4 грн, або нашого, ви купите німецьке.

Опубліковано

дивився якусь програму по ТВ. "тестували" на дітях декілька видів смаженої картоплі з різним вмістом солі і жиру у ній. і чомусь вибір дітей зупинився на двох видах - картопля з макдональдса і ще якась... там і там жиру і солі було найбільше, ніж в решті варіантів. <_<

Опубліковано

bon appetit

Несколько фактов о Макдональдсе

1. Средний американец съедает 3 гамбургера и 4 порции картошки каждую неделю.

2. Текучка кадров в фастфуде — до 400%. Типичный работник уходит из кафе уже через 4 месяца. Среди работников много подростков из бедных семей и иммигрантов, особенно из Латинской Америки, которые знают по-английски только название блюд в меню.

3. Юная рабсила любит пошутить. Видеозаписи в фастфудах Лос-Анджелеса показали, что тинейджеры чихают в еду, лижут пальцы, ковыряют в носу, тушат сигареты о продукты, роняют их на пол. В мае 2000-го трое подростков из «Бюргер Кинга» в Нью-Йорке были арестованы за то, что около 8 месяцев плевали и мочились в блюда.

В миксерах живут тараканы, а мыши лазают по ночам на оставленных для разморозки гамбургерах… Известно, что многие работники фастфуда не едят в родном кафе, пока сами не приготовят себе порцию.

4. В 1970-м американцы тратили на эту еду 6 млрд долларов в год, в 2001-м — больше 110 млрд. Это больше, чем на высшее образование, компьютеры, автомобили. Больше, чем на книги, фильмы, журналы, газеты, видео и музыку — вместе взятые.

5. Специально для «Макдональдса» выведена порода кур с огромной грудью, «Мистер МД». Из белого мяса грудки делается популярное блюдо в меню, «Чикен Макнаггетс». Это изменило всю индустрию производства курятины.

6. Вкус картошки из «Макдональдса» нравится всем. Раньше он зависел исключительно от жира, в котором ее жарили. Десятки лет это была смесь 7% хлопкового масла и 93% говяжьего жира. В 1990-м люди ополчились на холестерол, и в фастфудах перешли на 100% растительное масло. Но вкус-то требовалось оставить тем же! Если вы сегодня запросите в «Макдональдсе» сведения о составе блюд, то в конце длинного списка прочитаете скромное «натуральный ароматизатор»… Это универсальное объяснение того, почему в фастфуде все так вкусно…

7. Рецепты картошки и гамбургеров надо искать не в кулинарных книгах, а в трудах «Технология пищевой промышленности» и «Инжиниринг еды». И вкус, и запах гамбургеров делается на огромных химических заводах Нью-Джерси.

8. Коровы фермеров питались, как им и положено, травой. Коровы, предназначенные для большой фастфудовской мясорубки, за три месяца до умерщвления огромными стадами загоняются на специальные площадки, где их кормят зерном и анаболиками.

9. Одна корова может съесть больше 3000 фунтов зерна и набрать 400 фунтов веса. Мясо при этом становится очень жирным, в самый раз для фарша.

10. Рост цен на зерно ухудшил и без того ужасную ситуацию. До 1997 года — первого звонка от коровьего бешенства — 75% американского скота ели останки овец, коров и даже собак и кошек из приютов для животных. За один 1994 год коровы США съели 3 млн. фунтов куриного помета. После 1997-го в рационе остались добавки из свиней, лошадей и кур вместе с опилками из курятников.

11. Ожирение — вторая после курения причина смертности в США. Каждый год от него умирают 28 тысяч человек. В 2 раза возрос уровень ожирения у англичан, которые больше всех европейцев любят фастфуд. В Японии с их морской и овощной диетой

толстых раньше почти не было — сегодня они стали как все.

Опубліковано

bon appetit

Якби ви бачили що твореться в Луцьких СуперМаркетах :ohmy:

А мне не надо показывать что делается в супермаркетах-имел "честь" там работать на каникулах.Теперь в кулинарный отдел Там Тама ни ногой

I-was-loving-it.jpg

Опубліковано

bon appetit

Приблизно таке ж твориться в УСІХ закладах громадського харчування.

Одним більше, одним менше...

Опубліковано
bon appetit
Приблизно таке ж твориться в УСІХ закладах громадського харчування.Одним більше, одним менше...

Так і я про те саме. А робочі місця зявляться, хоч один +

Опубліковано

Рабочие места О_о.Текучесть кадров в Там Таме ничем не меньше чем в американском Маке.Во время моей роботы в гипермаркете,в моем отделе небыло никого кто работал больше полугода.По сути в среднем за месяц сливалась четверть отдела.

И так в каждом отделе,все время существования оного

Опубліковано

Рабочие места О_о.Текучесть кадров в Там Таме ничем не меньше чем в американском Маке.Во время моей роботы в гипермаркете,в моем отделе небыло никого кто работал больше полугода.По сути в среднем за месяц сливалась четверть отдела.И так в каждом отделе,все время существования оного

Це так, але потім людина йде на іншу роботу і каже що в неї вже є ДОСВІД. Без якого дуже мало компаній приймають на роботу.

Опубліковано

Потравити свою цікавість: і шо там таке в маминому любимому Там-тамі з їжею? З чого там салат "Королівький"? Чи здорова там курочка?

А чого салат Обжорка так страшно називається?

Опубліковано

Одного пунктика в голосовалке не хватает, поэтому выскажу тут: а мне по барабану, построят или нет в Луцке мак. мне от этого ни холодно ни горячо не будет

Опубліковано

Макдональдс в Луцьку потрібен однозначно і бажано штук 5-10 по місту розкиданих. І насрати на їхню рентабельність і насрати на то що вони там продають. Просто в Луцьку скоро не буде де потребу справити в центрі. Всі громадські тулети закриваються. Тому Макі мають місце бути - вони спасуть наше рідне місто від засцаних під"їздів і обісраних дитячих площадок.

Опубліковано
Просто в Луцьку скоро не буде де потребу справити в центрі. Всі громадські тулети закриваються. Тому Макі мають місце бути - вони спасуть наше рідне місто від засцаних під"їздів і обісраних дитячих площадок.

А не дешевле ли будет просто по наставлять по центру несколько десятков биотуалетов? :)

Кстати, бесплатных туалетов (реальных а не подъездов и подворотен) и в центре, и в радиусе двух километров предостаточно, нужно просто знать места :)

Точки палить не буду, ибо если пол борды начнёт ломиться, тогда лавочки прикроют стопудов и быстро :D:g05::mdr:

Опубліковано

Кстати, бесплатных туалетов (реальных а не подъездов и подворотен) и в центре, и в радиусе двух километров предостаточно, нужно просто знать места

Хіба ж то проблема - зайти в общєпіт і попроситись в туалет?

Опубліковано

общепит - это не совсем то, это уже когда так приспичит, что дальше некуда, а я имел ввиду, что находясь в центре или близ лежавших районах, всегда знаю, куда можно спокойно зайти, а не метаться по городу в поисках...

Опубліковано

проголосував за.

заходив би туди час від часу.

та і племінниць було б куди водити.

там така дитяча тематика, приємна атмосфера,вай фай,безкоштовний WC :rolleyes:

я думаю він приносив би прибуток

Та й племінниць було б де травити. Матимеш своїх дітей, по-іншому думати будеш

Опубліковано

проголосував за.

заходив би туди час від часу.

та і племінниць було б куди водити.

там така дитяча тематика, приємна атмосфера,вай фай,безкоштовний WC :rolleyes:

я думаю він приносив би прибуток

Та й племінниць було б де травити. Матимеш своїх дітей, по-іншому думати будеш

не треба перефразовувати мої слова.

травити своїх будеш.

вірю що ти своїм дітям даєш тількі натуральне, корисне, та без хімії. :ok2:

Бажаю їм здоров'я.

Опубліковано

1. Це нові робочі місця

2. Ще одне місце куди можна буде зайти, попити кави, чи там чаю :) або перекусити.

3. Нічого поганого в цьому немає, це не якесь там шкідливе будівництво як наприклад Кромберт.

Опубліковано

1. Це нові робочі місця

2. Ще одне місце куди можна буде зайти, попити кави, чи там чаю :) або перекусити.

3. Нічого поганого в цьому немає, це не якесь там шкідливе будівництво як наприклад Кромберт.

1.Текучка кадров в Американским Маках-400%.Не думаю что у нас будет намного меньше.Сомневаюсь что 2-3 месяца работы в Маке это солидный опыт работы.

2.По моему в Луцке за гланды мест ,где можно попить, поесть,оттянутся,сходить в туалет

3.Ох как бы вам передать то зловоние исходящее из фастфудов на добрую сотню метров,этот штын от масла,которое используется чаще ,чем половая тряпка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...