Перейти до змісту

Люблю грозу в начале мая...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ми вчора з хомячком особисто чотирьох "утопленіків" з водяного полону витянули.

Трьох - біля гостинця і одного - біля другої лікарні.

• Відповідей 348
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора ввечері вже як гроза стихла на алеї від дерева відламалась здоровенна гіляка. Впала прямо на лавочку. Добре, що там ніхто не сидів в цей час...

965ad13a47_preview.jpg

Опубліковано

Вчора ввечері вже як гроза стихла на алеї від дерева відламалась здоровенна гіляка. Впала прямо на лавочку. Добре, що там ніхто не сидів в цей час...

самая достоверная,свежая, актуальная информация из жизни Луцка,сначала появляется на борде

Оце так точно. Ця верба росте в мене під вікнами (навіть на фото видно одне моє), але якби не Борда - то й не знала б про це))). Гілочку вже приїхали забирати.

Опубліковано

Крава... так і подумала що це ти 911 :rolleyes:

от і ролік з нашими покатухами...

так воно і було. Трьох там зняв. І ще одного біля другої лікарні. :0005:

Опубліковано

965ad13a47_preview.jpg

а де то воно є? шось не можу згадати... Район Волі чи Перемоги? :sq_ye: Ми в схожій пяти-етажці жили раніше на Дубнівській. Будинок застройки 70-их років.

Опубліковано

Оце так точно. Ця верба росте в мене під вікнами (навіть на фото видно одне моє), але якби не Борда - то й не знала б про це))). Гілочку вже приїхали забирати.

Сусіди ;)

А гілочку таки дійсно доволі оперативненько прибрали. Аж дивно якось :)

Опубліковано

Справді дивно. А на Соборності ось вже третій день лежить така ж велика гілка на тротуарі, а комунальники хоч би хни :(

Опубліковано

Справді дивно.

Мабуть крім нас двох таких моднячих бордівців-сусідів :D , які живуть на пр-ті Волі, ще хтось мегакрутячий живе на Коперника в (нормальному) будинку, вікна якого виходять на ту алею.
Опубліковано

Справді дивно.

Мабуть крім нас двох таких моднячих бордівців-сусідів :D , які живуть на пр-ті Волі, ще хтось мегакрутячий живе на Коперника в (нормальному) будинку, вікна якого виходять на ту алею.

Думаю все намного проще. Біля вас є часний сектор. А там народу все в хазяйстві згодиться. Тим більше дрова...

Опубліковано

Думаю все намного проще. Біля вас є часний сектор. А там народу все в хазяйстві згодиться. Тим більше дрова...
Воно то може й так, але машина, трактор і працівники були з ЖЕКу.
Опубліковано

Чесно кажучи люблю таку погоду, як зараз(похмуро і дощик накрапає), якійсь у мене настрій виникає незрозумілий, схожий на ностальгію...

• 4 місяця потому...
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

Щойно їхав автомобілем з центру на Соборності... Їхати не можливо, а люди дорогу перебігають перед самим носом!

Опубліковано

Прикольно таку грозу з дому спостерігати :)

Ще краще усвідомлювати, що три дні вихідних (відпочинку біля води) були без такої (чи навіть меншої) грози)))
Опубліковано

в Киверцах лупит нипадеццки, :) сутра надо будет новости почитать.

молнии так часто и так ярко,книжку читать можно,но гром далеко слыхать,кому то не повезло больше

Опубліковано

У нас под окном офигенная яблоня (оч сладкие яблоки и дети их просто обожают), я быстренько с фонариком 3 пакета яблок насобирал! Промок насквозь, но прикольно блин..... Не скажу, что дождь тёпый был, но и не холодный.....

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...