Перейти до змісту

Піцерії

yura2281

292 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ну її ж не дарма звуть "На-сремо"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь

http://tarantella.com.ua/page?id=2〈=uk

на Левчанської 7 це та сама контора? бо на сайті щось немає інформації про це.

і хто знає телефон в тарантелу на левчанської?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон в Тарантеллу на Левчанівської,7? :)

72-71-48

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Був напевно в всіх піцеріях нашого міста, бо обожнюю піццу) Якщо оцінювати ціна-якість - то тарантелла. Якщо якість - тоді фелічіта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фелічіта та Теревені!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "ТаранТеллі" затишно і смачно, але в категорії "ціна/якість" перше місце віддав би "Беніссімо", хоча остання схожа більше на звичайний кабак, а не на піцерію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був напевно в всіх піцеріях нашого міста, бо обожнюю піццу) Якщо оцінювати ціна-якість - то тарантелла. Якщо якість - тоді фелічіта.

Я б не сказала що в Фелічіті вже така суперякість. В Тарантеллі дійсно піца і смачна, і ціна нормальна, і саме головне, що начинки багато.

Тарантелла +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б сказав би що нема найкращої.

Якщо відкинути ціни, інтер"єр, рівень обслуговування, а користуватися лише критерієм "смак", то...

То в "Бенісіммо" мені подобається "капрічоза".. "квадро формаджі" чомусь найбільше подобається в "Дюні"

В "Соло" дуже засмакувала нова піца, не запам"ятав як називається, з цибулею порей.

І це не значить що "капрічоза" з беніссімо ліпша за "квадро формаджі" з Дюни. Вони різні

Тому і ходжу в залежності від настрою то туди то сюди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Тарантеллі дійсно піца і смачна
Крім того вона там ще і півметрова може бути :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

нет времени на поиск, подскажите, где в луцке вкусная и самая большая пицца?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вдома канешно, але суворо по клубних картах і фейсконтролю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я прихильник SoLo піцца, італійська кухня і простий інтер`єр вражають... а ще там класний напій додають до замовленої піцци, одним словом дуже мило та смачно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я прихильник SoLo піцца ... дуже мило та смачно.

+1 для піцерії Solo

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли час дозволяє їздимо з друзями на піцу в "Ель пасо" м. Рівне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чьо, серйозно - в Рівне спеціально на піцу? Оо Мусьє знає толк в збоченнях... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо всем кто ответил!

b0rg - 100%, домашняя лучше всего, но небыло времени готовить

invited - а что за "а ще там класний напій додають до замовленої піцци"????

Oksana04 - был там один раз..вечером. сидел на улице..формат "плед на каждом стуле" интересно. но когда спустилиць малолетние мажорики и начали высмаркиваться в плед.......я с себя его снял, хотя было холодно. когда проходил через зал на улицу - очень много людей и ОЧЕНЬ шумно. один туалет в котором не спускалась вода - короче мне не понравилось все кроме пиццы, интересного бокала пива и компании с коакой я был (это моё субективное мнение - после ОДНОГО посещения)

Facktor - когда проездом через Ровно, тоже стараюсь заскочить..классно там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком серйозно

нє, ну я ще розумію коли проїздом через Рівне (як каже kayot), чи по справах у Рівному, але щоб спеціально подолати 150км щоб з'їсти піцу-другу!... Янєпанімаю такого праздніка живота %/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це так по-нашому назвати піцерію в честь міста в Техасі... А вагончик на колесах з хот-догами десь у спальному районі було б логічно тоді назвати, наприклад, "Палєрмо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком серйозно

нє, ну я ще розумію коли проїздом через Рівне (як каже kayot), чи по справах у Рівному, але щоб спеціально подолати 150км щоб з'їсти піцу-другу!... Янєпанімаю такого праздніка живота %/

скаженому собаці 150 км не гак.

враховуючи витрати на бензин, така поїздка обходиться не дорожче ніж нормально посидіти компанією в беніссімо, а то й дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хожу в ТаранТеллу, Челенатно або Фелічіту мені там найбільш подобається...ще якась піцерія відкрилася по волі 4а біля департаменту соц. політики, треба і там взнати які ціни і на скільки смачну готують там піцу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

зорієнтуйте будь-ласка між цими піцеріями

ТаранТелла

Дюна

Соло

Теревені

1.ціни

2.обслуговування

3.працюють до 23(22) години

4. зал для куріння(за столиком ;) )

буду дуже вдячним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Почула зовсім недавно, що на Волі( де було Чері) 11 чи 12 липня відкривають піцерію Тарантела + там має бути розширена пропозиція меню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже напевно відкрили її, шось таке чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогодні мені подобаеться більше всіх "Дядя Піца" єдина піцерія в Луцьку де є два іида тіста тонке та пухке а також багато розваг для дітей на Волі в них працює наіть няня. На рахунок піци чудова постоянно по можливості там буваю 2-3 рази в місяць. Рекомендую всім. Цінова політика стримана.

Почула зовсім недавно, що на Волі( де було Чері) 11 чи 12 липня відкривають піцерію Тарантела + там має бути розширена пропозиція меню.

Сьогодні дали флаер 14 липня відкривається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...