Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бажання є, але потрібний стимул..., тай щей сильний - типу тренер в качалці і потрібно ходити щоб не пропали гроші...

тай я думаю зараз така пора року що в тренажерному залі буде мало народу...

Помиляєтесь! Тренажерні зали зараз переповнені. Думаєте, Ви один захотіли привести тіло у форму до літа?!

Щодо Ваших стимулів...не серйозні вони. Треба інші для себе шукати

Безлімітний абонемент в спортзал коштує близько 250 грн. Передбачається, що в залі присутній інструктор, який слідкує за Вашою безпекою в залі; інколи він може щось підказати чи допомогти

Персональний же супровід тренера коштує близько 400 грн в місяць. Та і тренеру, зазвичай, все рівно ходите Ви на тренування чи ні

• Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я маю наувазі мені невсерівно що я заплатив гроші тому буду ходити байдуже чи буде бажаня чи ні а коли біати вдома то такого стимулу немає....цікаво якщо зараз почали вилазити "підсніжники" коли закінчиться сезон?

Опубліковано

Багато років тому мала подібний досвід. Хотіла привести себе у форму і записалась у тренажерний зал (щойновідкритий "Інтератлетика" в "Глобусі"). За абонемент віддала практично половину стипендії і думала, що ходитиму точно раз заплатила

У підсумку я відходила 5 занять з 12, за які було оплачено. Знайшлось безліч причин чому прогуляла тренування

Сезон у тренажерних залах десь березень-травень. Решта часу тренажерні відвідують переважно постійні клієнти

Опубліковано

Непогана акція.

Фітнес центр "MAXIMUS"

Увага!Увага!Увага!

З 24.03.2014р по 31.03.2014р. починає діяти вигідна акція для вас та ваших друзів!!!

Купуй абонемент на 3 місяці та отримуй 2 місяці літа в подарунок!

Спорт – це краса і здоровя для вашого тіла!

Вартість занять у фітнес-центрі:

1. Денний абонемент: з 7:00 до 17:00 - 250,00 грн.

2. Повний абонемент: з 7:00 до 22:30 - 280,00 грн.

3. Студентський абонемент: з 7:00 до 17:00 - 180,00 грн.

Головне походити без перерв перший місяць, а потім самого тягне туди.

Опубліковано

Непогана акція.

Фітнес центр "MAXIMUS"

Увага!Увага!Увага!

З 24.03.2014р по 31.03.2014р. починає діяти вигідна акція для вас та ваших друзів!!!

Купуй абонемент на 3 місяці та отримуй 2 місяці літа в подарунок!

Спорт – це краса і здоровя для вашого тіла!

Вартість занять у фітнес-центрі:

1. Денний абонемент: з 7:00 до 17:00 - 250,00 грн.

2. Повний абонемент: з 7:00 до 22:30 - 280,00 грн.

3. Студентський абонемент: з 7:00 до 17:00 - 180,00 грн.

Головне походити без перерв перший місяць, а потім самого тягне туди.

дорого

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Foross, там цілком доступні ціни, і приємний персонал)

але великий мінус - маленький зал. хоча всі необхідні тренажери є.

загалом, якщо шукаєте невеликий і спокійний зал - варто спробувати туди походити.

8 занять в місяць,2 рази в тиждень - 160 грн до 18.00,8 занять,2 рази в тиждень - 230 грн після 18.00,12 занять в місяць,3 рази в тиждень - 200 грн до 18.00,12 занять в місяць,3 рази в тиждень - 260 вечірній час

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Я рахую головне хороший тренер. В мене зали різні, але тренер один і то вже рік. Не залежно від умов залу, людина вміє дати потрібну нагрузку і відчуває тебе. Тіло змінилось просто кардинально. Одні позитивні емоції.

Опубліковано

Не можу не погодитись))) Я буквально місяць займаюсь з тренером, але я вкрай задоволена)))

Опубліковано

Для чоловіків - можливо. А для нульової дівчини з вагою під 90 кг що робити на турнічках? :_06:

Опубліковано

Зараз ходжу в Metal Gym той що навпроти майдану. Задоволений всім. Як персоналом, так і самим залом. Абонемент на 12 занять - 260 грн.

Опубліковано

Зараз ходжу в Metal Gym той що навпроти майдану. Задоволений всім. Як персоналом, так і самим залом. Абонемент на 12 занять - 260 грн.

якби з його музикою і більша площа - ціни йому б не було

Опубліковано

хтось забігав у Атлетіку у Порт сіті що там і як?

Не був там, але впевнений що там не буде де розвернутись в любий день тижня.

Опубліковано

Спортзал має бути в вашому районі. Вийшов з дому і максимум 10хв ти в спортзалі - це ідеально. А то добирайся півгодини, літом в маршрутках і на вулиці жара, зимою холод і лід, а ти зігрітий після кача, якщо своїм автомобілем, то враховуючи вартість бензи тренування здорощується і можна вибрати просто дорожчий зал але поближче. І мотивація вища, приходиш не втомлений і готовий до навантажень. Тому шукати самий модний і найкращий - це не зовсім правильно, хоч сам в такий хожу, але назви не скажу - контракт з спортзалом. :_07:

Опубліковано

Так, погоджуюся. НАйкраще біля роботи. Аби одразу з офісу додому. Але я живу за містом. так що...)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

які є тренажерні зали в районі автовокзалу ?

інтератлетика в порт-сіті, атлетіко у тц варшавський

Опубліковано

які є тренажерні зали в районі автовокзалу ?

Вроді щось на Привокзальній, біля швидкої допомоги.

)))), ще є на в.Бойка навороти майдану)))), на ГПЗ є "Станок", і на балці є!)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...