Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 18.01.2013 в 08:26, Taxist сказав:

Це ти серйозно про 10хв, чи ти утріруєш так? або що ти рахуєш центром міста?

За 10 хв доходила від зупинки "Драматичний театр". Невже це околиця?

• Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 18.01.2013 в 08:26, Taxist сказав:
  В 18.01.2013 в 07:12, lilechka сказав:

Далеко? 10 хв ходьби від центру міста. А від зупинки маршрутки № 31, 47 взагалі 3 хв ходу

Це ти серйозно про 10хв, чи ти утріруєш так? або що ти рахуєш центром міста?

я нормальным своим шагом за 10 минут дохожу до Драйва от Дома Офицеров. потом минут на пять на орбитрек с нагрузкой и – заниматься

ps. вывеску нового зала через дорогу от дома видел, но еще не заходил. да и не вижу разницы – 10 минут на орбитреке для разминки или 10 минут быстрым шагом до спортзала. летом я в Драйв и на байке ездил опять же. аэробная нагрузка после анаробной мне очень мощно идёт.

Опубліковано
  В 13.01.2013 в 10:52, lilechka сказав:

ПіСі: На рахунок абонементів...завжди мріяла про абонемент з певною кількістю відвідувань без обмеження терміну використання. Шановна адміністрація, зробіть мою мрію реальністю ;)

АтлетіКо - і твоя мрія стане реальністю всього за 100 грн

Опубліковано
  В 18.01.2013 в 11:16, Shulc сказав:

АтлетіКо - і твоя мрія стане реальністю всього за 100 грн

Дякую! Але свій зал я вже знайшла :)

Опубліковано

Сьогодні була на першому тренуванні в Інтер Атлетиці в тренажерному залі (раніше відвідувала лише фітнес-аеробіку) -- враження прекрасні. Ходила до обіду - людей не багато, але й не мало, як для такого часу, тренажерів вдосталь, початкова програма для мене не складна, але для людини, яка взагалі ніколи нічим подібним не займалася, як на мене важкувата, правда тренера контролюють і питають чи не важко, тож думаю вони самі дещо спрощують програму якщо видно, що ти не справляєшся.За вашим бажанням вас міряють і важать, видають книжечку для записів, тож свої успіхи можна записувати і контролювати.

Опубліковано

заходил сегодня в Metal gyM. что тут сказать – heavy metal is the law :smile3: сравнительно просторно, но нет центральной вентиляции - летом может быть душновато. не хватает такой полезной штуки, как регулируемого станка для гиперэкстензии, а тот, что есть выставлен под совершенно немыслимым углом, imho. оборудование, насколько я смог заметить, не эконом-класса, весьма качественное. хороший вариант по времени, "днём" считается промежуток до 17 часов. так что я попробую, пожалуй.

Опубліковано

Плохо. У мну проблемы со спиной и мне очень нужен хороший станок для гиперэкстензии. Но фотки Metal gym мне очень понравились.

Опубліковано
  В 21.01.2013 в 16:06, Shkoder сказав:

но нет центральной вентиляции - летом может быть душновато. не хватает такой полезной штуки, как регулируемого станка для гиперэкстензии, а тот, что есть выставлен под совершенно немыслимым углом, imho.

Стягнув фото з групи вконтактє, відмітив синьою стрілочкою, схоже на вентиляцію чи ні???

також судячи з фото стандартна гиперекстензія! як і у всіх залах.

P.S. Просто теж був сьогодні в залі, дуже сподобалося, тренажери дійсно професійні! Хороше місцерозташування, також сподобалося що можна зробити коктель після тренування білковий, а то в атлетіко тільки водичку продають:)

post-14274-0-55083700-1358802276_thumb.j

post-14274-0-54501500-1358802295_thumb.j

Опубліковано

Diss, ну хз. просто в зале было душно, вот я и подумал.. да и отверстия могут просто акустикой или вентиляцией, но никуда не заведенной. делай расчет еще на то, что здание старое.

что же касается гиперэкстензии, я ничего не имею против того станка, что на втором фото. но мне нравится делать это упражнение из позиции близкой к горизонтальной, вот и всё. но, привыкну, чего уж там.

Varvara, это всё ж лучше, чем самопальная приспособа в качалках, даже в дорогих, где гиперэкстензия делается из полностью горизонтальной позиции упираясь бёдрами на высокую "табуретку", а пятки фиксируются на шведской стенке ("Юмейго", например). но улучшение касается только безопасности (легче стартовать, ниже падать :smile3: так что, могу тебя уверить, всё гуд :ok2:

Опубліковано

Пробую в "Драйв". Тим більше зараз для студентів акція http://drive.lutsk.ua/actions.html Безліміт за 190-230 грн. Тренажерів дуже багато. Тренери хороші, та і самі відвідувачі привітні.

Опубліковано
  В 21.01.2013 в 21:05, Diss сказав:

схоже на вентиляцію чи ні???

воно то схоже на дифузори приточки, але цілком можливо, що це бутафорія для перевіряючих органів, типу пожежки.

Опубліковано
  В 22.01.2013 в 00:07, Artis сказав:

Пробую в "Драйв". Тим більше зараз для студентів акція http://drive.lutsk.ua/actions.html Безліміт за 190-230 грн. Тренажерів дуже багато. Тренери хороші, та і самі відвідувачі привітні.

нехош за компанію мене взяти?))) або потрібно почати відновлюватись але немає с ким, а самому тольком не потренеруєшся..

Опубліковано
  В 22.01.2013 в 09:01, Sandro сказав:
  В 21.01.2013 в 21:05, Diss сказав:

схоже на вентиляцію чи ні???

воно то схоже на дифузори приточки, але цілком можливо, що це бутафорія для перевіряючих органів, типу пожежки.

анемостаты вентиляционные, а приточная это вентиляция или вытяжная......эт сложно сказать, да и я думаю, что может быть была экономия на оборудовании для нагрева воздуха в холодный период года, поэтому вентиляцию просто могут не эксплуатировать, а по нормам на одного занимающегося надо около 80-100 куб.м./час свежего воздуха.

А зал вроде на последнем этаже находится - летом жарковато может быть.....

Опубліковано

Влітку проблема вентиляції буде турбувати мінімальну к-сть народу :0152: . На весну швидше: "надо шось робити з собою"...

Опубліковано
  В 22.01.2013 в 09:13, kayot сказав:

кто ж по праздникам стирает летом в зал ходит? :smile3: на байк и в поля!

зал – это так, в тепле перезимовать и не заплыть салом из-за снижения нагрузки

Опубліковано

Думав записатись в Інтер атлетику . Є запитання: На початку тренера потрібно наймати ,щоб написав приблизну програму? і я чув там є душ , це окрема вартість чи вже включено в абонемент?

Опубліковано

Я ходжу в "СтанОК" на 8-го березня. Відкрився він десь в жовтні помоєму. Все новеньке, багато тренажерів. Не скажу що там багато дуже місця, але по суті достатньо. Відповідно душ, туалет, водичка в кулері, все як має бути. Абонемент в мене за 230грн. 8 занять в місяць після 18:00 ( якщо ходити до 18:00 то такий же абонемент 150грн.) 1-е заняття безкоштовне було.

Опубліковано
  В 22.01.2013 в 14:04, VoLLuMe сказав:

Думав записатись в Інтер атлетику . Є запитання: На початку тренера потрібно наймати ,щоб написав приблизну програму? і я чув там є душ , це окрема вартість чи вже включено в абонемент?

Тренер на першому занятті розкаже і покаже що і як робити (принаймі так раніше було у мережі Інтератлетика)

Душ безкоштовно після тренування :)

Опубліковано
  В 22.01.2013 в 09:13, kayot сказав:

анемостаты вентиляционные, а приточная это вентиляция или вытяжная......эт сложно сказать, да и я думаю, что может быть была экономия на оборудовании для нагрева воздуха в холодный период года, поэтому вентиляцию просто могут не эксплуатировать, а по нормам на одного занимающегося надо около 80-100 куб.м./час свежего воздуха.

Сьогодні заходив знову спорт зал розпитити за вентиляцію, і ось власник мені дозволив зробити фото! Все повністю по санітарних нормах він мені говорив, і все працює.

post-14274-0-75705600-1358867834_thumb.j

Опубліковано

Хтось може дати оцінку та написати відгуки про оздоровчий клуб "Леофіт", що на перехресті вулиці Ветеранів та пр. Відродження поряд із рестораном "Золотий Дракон"?

наперед вдячна!!! :_04:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...