Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Точно не є фанатом Бені, але в привата зараз явно свій "коронавірус".

p.s. Іронічно, що на екрані якраз запитують про чистоту.

20200421_144447.jpg

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Усім привіт. Цікавить які зараз справи по переказам з-за кордону на карту Приватбанку? Цікавить сумма більше 5тис. Грн. Раніше перекази здійснювали через paysend на карту пб, проблем не було. Зараз ж ввели нові правила по переказам, чув що можуть навіть заблокувати переведенну суму, якщо вона не ідентифікована відправником. Цікавить реальний досвід без теорії. Дякую 

Опубліковано
24 хвилин тому, sergmaestro сказано:

Цікавить сумма більше 5тис. Грн

Вчора і позавчора знайома кидала мені по 5 тис два рази на день (всього 20 тис), але казала, що у неї чомусь Пріветбанк тільки після 11 год ранку давав можливість переказу, можливо, це залежить від картки.

Опубліковано

Цікавить переказ одним платежем, по 5 тис це ясно, справа в тому що людина яка буде робити переказ не матиме змоги переводити частинами.

Опубліковано
2 часа назад, sergmaestro сказал:

Усім привіт. Цікавить які зараз справи по переказам з-за кордону на карту Приватбанку? Цікавить сумма більше 5тис. Грн. Раніше перекази здійснювали через paysend на карту пб, проблем не було. Зараз ж ввели нові правила по переказам, чув що можуть навіть заблокувати переведенну суму, якщо вона не ідентифікована відправником. Цікавить реальний досвід без теорії. Дякую 

реальний досвід: більше 5 000 заходять на картку з-за кордону без всяких нюансів

Опубліковано
4 годин тому, sergmaestro сказано:

Цікавить переказ одним платежем, по 5 тис це ясно, справа в тому що людина яка буде робити переказ не матиме змоги переводити частинами.

У четвер отримував біля 20К одним платежем з-за кордону - все як звичайно, без затримок.

Опубліковано

Нещодавно вони збільшили суми переказів з-за кордону. З карти на карту  з 15 до 30 тис збільшили, swift з 150 до 400 тис. Певно збираються братися за оподаткування доходу фіз осіб )))

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, charlie сказано:

Певно збираються братися за оподаткування доходу фіз осіб )

Не перший уряд це збирається зробити, і всі - сцуть, добре розуміють що буде бунт)) 

Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

Не перший уряд це збирається зробити, і всі - сцуть, добре розуміють що буде бунт)) 

Та ну нафиг!!!! Какой бунт. Просто будут возить налом и хрен докопаешься, до 10 000 долл устное декларирование :)

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
32 хвилин тому, DarkMonk сказано:

Просто будут возить налом и хрен докопаешься, до 10 000 долл устное декларирование

більшість заробітчан - відправляє гроші додому щомісяця, готівка для них - не варіант, одним - далеко їхати, другим - не виходить, в третіх - немає надійної людини.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
33 хвилин тому, DarkMonk сказано:

Просто будут возить налом и хрен докопаешься

ага ,потом пришел покупать  квартиру-машину, или любую хрень дороже 50к грн., а у тебя справку о происхождении денег затребовали, будет как в "золотом телёнке" - денег уйма, но потратить не можешь, пока не объяснишь откуда ноги растут, в рашке - уже так, даж не говорю о Европе - где уже давно так.

• +1 1
Опубліковано
12 часов назад, Cherman сказал:

Переходити на російську, коли розмовляєш з російськомовним українцем - смішна та дурна звичка.

а я так не вважаю

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 4
Опубліковано
6 минут назад, vampirich сказал:

коли людина не розуміє взагалі української - то зрозуміло.

Коли людина проживає тут купу часу і не хоче спілкуватися українською, бо їй лінь, впадло, і так всі розуміють, щелепа не так влаштована, і ще купа причин і відмазок - то тут перейти на російську це тупо прогнутися. йому впадло напнутися, щоб мені було комфортніше, то я напнуся, щоб йому не було впадло

І якщо іще у всяких справах є цьому виравдання, наприклад продати металопрофіль - то тут навіть треба підстроїтись під клієнта, незалежно від ваших поглядів і віросповідань... а все інше - якось меньшовартістю пахне

я все життя і в Криму,і в Донецьку,і в Луцьку і будь-де спілкувалася українською-мені відповідали російською і проблем на грунті мови жодного разу не було

допускаю,причина можливо в тому,що я завжди привітна з людьми і не дивлюся на них зневажливо через мову 

тому особисто для мене проблема мови - роздута

щодо переходів

в лютому цього року в ресторані в центрі Львова!, (наголошую Львів)  ми спілкувалися між собою російською

обговорювали хто що буде замовляти

я була приємно здивована, як і тим ,що офіціанти цього ресторану спілкувалися з гостями і на англійській,і на польській 

так і тим,що нас обслуговували російською

тобто,ніхто не кричав я тебе не розумію , Львів для українців тощо - і я вважаю,так і має бути

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Звісно, малороси повинні віддавати шану великоросам.

Так, проблема мови роздута, тому що малороська мова - це лише сільський діалект великороської.

P.S. Для особливо тугих:

Показать контент

kswlhfwr9r7b3xfz2w2q.jpg

малороси

малороська,великороська

це про що ?

ай донт андестенд

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
4 часа назад, paksivatova сказал:

українською-мені відповідали російською

А чому ж не українською? "Где же традиционное гостепреимство"?

Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

А чому ж не українською? "Где же традиционное гостепреимство"?

для мене гостєпрєімство не у мові заключається

у мене є друзі,у яких абсолютно інші релігійні погляди

відповідно у них інші звичаї,традиції

ми поважаємо один одного,а тому не нав'язуємо свої погляди і не обговорюємо такі теми

бо є речі,що нас поєднують - і саме на цьому базується наша дружба

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, paksivatova сказано:

пише мені чувак,у якого нікнейм на форумі чомусь не українською

чувіха, інтернет придумали в США і код пишеться на англійській мові. 

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
9 минут назад, case_l сказал:

чувіха, інтернет придумали в США і код пишеться на англійській мові. 

бля,як так - не в Україні?

і не українською ?

я в шоці 

• Ха-ха 3
  • +1 3
  • -1 1
Опубліковано

Через 5 років Маск сказав мова взагалі зникне.

І проблема  теж.

Хоча напевно з'являться нові.

Пострашніші по розмаху.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Cherman сказано:

Біл Гейтс вставить всім чіпи в мозок і ми будемо конектитись по вай-фаю.

от негідник, а їх можна перепрошити?  

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...