Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я подробностей не знаю, но раньше у привата был договор на обслуживание с КС, закончился или разорвали договор, ну и наверное КС решил ввести комиссию. как-то так.

Опубліковано

Як добре що я користуюся послугою "Приват 24"!!!

Не забувайте, що працівники приватбанка теж такі самі люди як і ми, тому можуть не завжди лояльно себе поводити. Ха-ха-ха!!!

• -1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Як добре що я користуюся послугою "Приват 24"!!!

Не забувайте, що працівники приватбанка теж такі самі люди як і ми, тому можуть не завжди лояльно себе поводити. Ха-ха-ха!!!

Я б так не радів. Як сказала мені одна працівниця привату - 24 це просто програма, і ви нею користуєтесь на власний ризик. А банк є банк... Враховуючи досвід, повірте, в 24 не все так добре :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

начался новы учебный год,

и Приват начал впаривать детям вместе с "стипендиальной картой" кредитку и копилку :(

Отримав тільки степендійну карту

Опубліковано

Спостерігав цю заплутану процедуру.

Вручають кредитку, активовують, з метою активації студентської гайда до терміналу. Далі страховка на кілька гривень і копілка. Приблизно 30 хвилин на людину йшло часу. З кожним разом процедура все складніша.

Мені в свій час вдалося малою кров'ю обійтися, одразу сказав що ніде підписуватись не буду крім тої, що прийшов міняти. Потім ще й черга швидше пішла, бо хто був у відділенні стали отріцалами.

Опубліковано

Піди в магазин і отріцай націнку, вимагай відпуску товару по закупівельній ціні, так само в аптеці, в барі, на автозаправці і тд

• -1 1
Опубліковано

Піди в магазин і отріцай націнку, вимагай відпуску товару по закупівельній ціні, так само в аптеці, в барі, на автозаправці і тд

На щастя ще банківське лоббі не відмінило розрахунок купюрами й монетами і не розвело всіх на безкоштовну карточку з процентом на "мінус" і обслуговування "плюса". Я уже 4 місяці як не студент, який отримував хоч і повишену, але не таку вже й велику стипендію, щоб нею у випадку неоголошених змін в правилах обслуговування кредитки годувати Романюка, Палицю, Коломойського. Не горю бажанням допомагати людині отримати премію за ще одну впарену картку, яку клієнт навіть не замовляв. Мені ця картка просто непотрібна і ні разу нею не користувався. Дуже радий, що мене життя поки що не побило так, щоб я став клієнтом аптек чи барів і не бачу найближчим часом перспектив стати клієнтом автозаправок. І якщо вже користуватися такими послугами, то не у банків, де то не робить сервер, то SMS не прийшла.

• +1 1
Опубліковано
На щастя ще банківське лоббі не відмінило розрахунок купюрами й монетами і не розвело всіх на безкоштовну карточку з процентом на "мінус" і обслуговування "плюса".

пропоную в 21 ст. повернутись до бартеру мушлями, перлинами, кольоровими скельцями, хутром тварин. а за будь-яку роботу нікому нічого не платити не платити працівникам банків, бо їхня робота чимось особлива від інших.

• -1 1
Опубліковано

Факт фактом - працівникам Привата керівництво ставить плани, за які капають бонуси, і в звітному місяці рахується рейтинг, в цьому причина примусового нав"язування послуг.

Достатньо усно попередити що при "ну аякже без копілки ніяк" і схожих випадках - буде заява\скарга на ім"я керівника відділення, а при туго доганяючих працівниках потребі, написати, справа 5-10 хвилин, діє :)

• +1 1
Опубліковано

25.09.12 в терміналах ПріветБанка пропадали гроші, які йшли на сплату за Ейвон.

Термінал гроші забирав, але чека не видавав і напис на екрані "транзакція невірна".

гроші на рахунок Ейвона, звичайно ж, не надходили

Опубліковано

Щось дуже схоже, якщо хочеш депозитну картку, то вона зветься універсальна й має можливість кредиту. Тобто депозитна й кредитна картка одночасно. На своїй спробував виставити в "0" можливість кредиту, що з цього вийде, відпишу.

Опубліковано

У мене нещодавно трапилась також неприємна ситуація: знімала готівку у банкоматі, і він, видавши чек про успішність проведення транзакції, "проковтнув" усю мою зарплату... Відповідно з балансу вони були списані і не видані у реальності. Довелось чекати аж тиждень до вияснення обставин і інкасації банкомату, а між іншим я на це зовсім не розраховувала, і мені потрібно було за щось жити ще два тижні... Ось так. І я, на жаль, така не перша, і далеко не остання.

Опубліковано

Прикрість з банкоматом ніяк від банку незалежить. Був такий же випадок з батьками, тепер банкоматів бояться як вогню, гроші повернули десь через 2 тижні. Не приватбанк.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...