Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Хотів поповнити рахуно АБ через webmoney і файно обламався, в мене номер договору то чотирьох значний а потрібно аж 6 думав схитрю два нулі спочатку і справа в шляпі та не тут то було, можливо хтось знає як поповнитись з webmoney, чи потрібно в них на форумі написати?

ІРТВ спочатку (перших 2 дні) показувало нормально а тепер капець, на убунті ше якось показує а на 7 тільки радіо слухаю(

коли підключався на сайті в АБ було тестування типу виграй 2 роки халявного інтернету, я як користувач який непроти посидіти бескоштовно пройшов опитування, в кіеці як підсумок отримав повідомлення що Ви виграти місяць бескоштовного інтернету при підключенні, коли в офісі я про це нагадав побачив великі круглі очі консультантки яка піключала, але сказала що все уточнить, потім передзвонила сказала що на мій рахунок бкде нараховано сума щомісячноїплати за інтернет.

через 2 тижні сумми небуло я наярював в тех підтримку на що мені вже іший консультант відповіла:

-такого небуло, все після розіграшу

Питання стоїть наступним чином: кому мені висловити всі свої претензіїї?

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано

А хтось може допомогти перепрошити київстаровський модем під АБ? Боюсь сам не осилю. В боргу не залишусь. :)

Опубліковано

Хотів поповнити рахуно АБ через webmoney і файно обламався, в мене номер договору то чотирьох значний а потрібно аж 6 думав схитрю два нулі спочатку і справа в шляпі та не тут то було, можливо хтось знає як поповнитись з webmoney, чи потрібно в них на форумі написати?

На сайті airbites в особистому кабінеті, є вкладка поповнити рахунок - там все розписано.

Опубліковано (змінено)

А хтось може допомогти перепрошити київстаровський модем під АБ? Боюсь сам не осилю. В боргу не залишусь. :)

Маю tp-link tl wr741nd перепрошивав колись,

Увага перепрошивати роутер потрібно через мережевий кабель, через wi-fi неможна !

для прошивки набери в браузері http://192.168.1.1/u...eUpgradeRpm.htm

далі скачай з мого сайта наступний архів http://skip.pp.ua/wr741.rar, розпакуй і переший цею прошивкою,

далі щайди на оф сайт http://www.tp-linkru...ersion=V4#tbl_j скачай останню випущену прошивку і знову переший

Ваш роутер на офіційній прошивці)

На сайті airbites в особистому кабінеті, є вкладка поповнити рахунок - там все розписано.

Дякую, розібрався, коли кошти закінчились а приват ше не вислав АБ рахунок я панікував от і не помітив, що потрібен не номер договору з АБ, а номер особового рахунку який знаходиться на вкладці профіль в особистому кабінеті

Всім рекомендую з усіх питань дзвонити не в луцький офіс а напряму в техпідтримку,

на власному досвіді переконався в некомпетентності деяких працівників

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано

З бюджетних добре себе зарекомендував TP-LINK TL-WR741ND. Стабільний та швидко налаштовується. "Народна" модель.

Як на мене то вже краще 841тп-лінк брати... ціна в межах 210-250грн але 2 антенки

Опубліковано

Як на мене то вже краще 841тп-лінк брати... ціна в межах 210-250грн але 2 антенки

Толку що аж 2 антени, роутер береться певно на домашні потреби, 2 антени варіант офісної мережі де більше 10 приладів підключені до однієї точки яка може бути повторювачем, TP-link 841 аналог 741го основна відмінність що в першого 2 НЕЗЄМНИХ антени а у 741 зємна, потім замість стандартної можна і сильнішу придбати.

і ще немало важливе для гурманів дешеві пристрої ріжуть швидкість як не крути приблизно 2-4 мегабіта із 50 (цифри відносні)

• +1 1
Опубліковано

чи можна за допомогою D-LINK DSL-2500U розподілити інтернет між двома комп'ютерами?

цікаво як ти собі це уявляєш))))

в першого 2 НЕЗЄМНИХ антени

в кого руки прямі то поставить собі розєми і беде радуватись зємним

кАсмічні, шоль?

не зрозумів суті питання

Опубліковано

чи можна за допомогою D-LINK DSL-2500U розподілити інтернет між двома комп'ютерами?

це модем на телефонний кабель

87d5724de289e5ae96dbb63131ed.png

Опубліковано

це модем на телефонний кабель

87d5724de289e5ae96dbb63131ed.png

Якщо в одномі з компів є додаткова мережева карта,то можна налаштувати мережу між компами.

Опубліковано

Можна, тільки після Адсл-модема треба ставити свіч. На скільки завгодно портів. Хоч 5-8-16-24 :) Або ж поміняти цей модем на 2640U. Там і ВіФі і 4 ЛАН.

Свіч можна купити за 50-100 грн. Ціну визначають: - новий / Б.в. / к-сть портів / виробник.

Або ж, як уже казали вище, дати інет на один комп, а той, в свою чергу, буде роздавати далі.

Опубліковано

Можна, тільки після Адсл-модема треба ставити свіч. На скільки завгодно портів. Хоч 5-8-16-24 :) Або ж поміняти цей модем на 2640U. Там і ВіФі і 4 ЛАН.

Свіч можна купити за 50-100 грн. Ціну визначають: - новий / Б.в. / к-сть портів / виробник.

Або ж, як уже казали вище, дати інет на один комп, а той, в свою чергу, буде роздавати далі.

Дякую, просто завалявся вдома модем, подумав, що авось згодиться

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...