Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а мене щойно моя племяшка сильно-сильно обняла і стиснувши зуби сказала: "Я тебе так люблю, що можу роздавити" :g15:

p.s. це відбувається регулярно ))

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тільки-но повернулися з відпочинку. Карпати потішили гарною погодою, купою снігу і приємних вражень. Чудові траси, швидкість...катання видалося просто казковим!!!

post-6229-0-30086300-1299660747_thumb.jp post-6229-0-86870000-1299660770_thumb.jp post-6229-0-49014300-1299660760_thumb.jp

Дивлюсь у вікно...така собі подорож із гуцульської зими у волинську весну :0074:

Опубліковано

мене мої чоловіки на роботі вдруге привітали і порадували до 8го несподіваними сюрпризами :rolleyes:

p.s. ото думаю кого я не дооцінила, себе, зірку, чи хлопців своїх :blush: ......... приємно...

Опубліковано

Вчора в подруги був день народження, на якому зібралися колишні одногрупники, люди, яких давно не бачила. І я отримала від того вечора такий кайф, що словами важко передати :).

Спільні спогади, старі добрі пісні, виконані чоловічою половиною присутніх, і підспівані дівчатами, - це все було так зворушливо і водночас щиро та невимушено :).

Опубліковано

сегодня очень ярко и изумительно провёл день.

В начале присутствовал на праздновании юбилея неординарной, талантливой и просто уникальной женщини, которой может гордиться не только Волынь, но и вся Украина.. да и не только Украина... но и мир (не побоюсь написать это, ибо правда)

Потом присутствовал на дне рождения человека, который сделал для Волыни, и не только для Волыни, но и для всей Украины столько мудрого, вечного, доброго, что просто нет слов.

У нас в регионе есть достаточно много людей,которыми мы можем гордиться!

С уважением Гетто.

:smile-zachot:

Опубліковано

сегодня очень ярко и изумительно провёл день.

В начале присутствовал на праздновании юбилея неординарной, талантливой и просто уникальной женщини, которой может гордиться не только Волынь, но и вся Украина.. да и не только Украина... но и мир (не побоюсь написать это, ибо правда)

Потом присутствовал на дне рождения человека, который сделал для Волыни, и не только для Волыни, но и для всей Украины столько мудрого, вечного, доброго, что просто нет слов.

У нас в регионе есть достаточно много людей,которыми мы можем гордиться!

С уважением Гетто.

:smile-zachot:

Гетто, то вже озвуч імена тих, котрими ми маємо пишатися...їм приємно буде :P

Опубліковано
Гетто, то вже озвуч імена тих, котрими ми маємо пишатися...їм приємно буде

Вряд ли они читают Борду, но озвучити могу...

Олександра Павлівна Кондратович, вчора, в Краєзнавчому музеї святкувала своє 75 - річчя

Трішки інформціїї

ТУТ

і Микола Мартинюк вчора святкував своє 40 річчя

Про нього

ТУТ

Многая літа ювілярам !!! :smile-zachot::)

Опубліковано

Сьогодні накінець виспалася за останні п"ять ночей, дітки без температури, на маленьких личках посмішки і гарний настрій :g15:

Опубліковано

Чим не радість: купили малому чобітки, то тепер всі баюрки "вимірює"  :_39: , а скільки радості в малечі  від цього  :lol:

Опубліковано

Сьогодні з донечкою влаштували маленьке жіноче свято...придбали кілька приємних дрібничок, навели "марафєт" в салоні, тепер наша красуня ходить-любується своїми манікюрами з намальованими сердечками :g32:

Ох, татусь, тримайся...в хаті ще одна дівка підростає :D

Опубліковано

Провела чудовий вечір в "Адреналіні".

Гарна компанія.

Офіціант в "Стоп кадрі" постійно посміхався, ніби винен нам мільйон.

Передбачуваний, але мегапозитивний фільм "Викрутаси".

Опубліковано

Захотілось передивитись "Солодкий листопад" з Кіану Рівз та Шарліз Терон. Чудовий фільм, кайфую від кожної його хвилини:g15:

Опубліковано

Вирішила подзвонити давній подрузі, з якою не бачились близько трьох років :(.

Говорили годину, згадували приємні студентські роки, як все було класно :).

Ех...повернути б ті приємності назад і пережити ще раз хоча б один день.

Опубліковано

Все-таки як на вулиці весняно! Чомусь особливо гостро це відчуваю в сутінках...пахне свіжістю, новизною, обіцянками чогось особливого, чого ще ніколи не було...:)

Тільки що вибігала в магазин і аж додому не хотілось вертатись:)

Опубліковано

Шикарна банька із дубовим віничком...мм..мм.. :ok2::smile-zachot:

Сьогодні і в мене! Це просто кайф! Віничок, пар на травах, холоднючий душ...

А ще жіночки в бані поділилися величезним пакетом мішком кави. Пілінг був для всього тіла :rotate:

Опубліковано

Вийшов друком посібник, де я співупорядник і автор декількох творів :)

Щиро вітаю тебе з такою подією :smile-zachot: , але ж хочеться якщо не пощупати, то хоч посилання побачити :)

Опубліковано

Вийшов друком посібник, де я співупорядник і автор декількох творів :)

Щиро вітаю тебе з такою подією :smile-zachot: , але ж хочеться якщо не пощупати, то хоч посилання побачити :)

От при зустрічі "пощупаєш" :) , бо поки в інеті посилання на сайті видавництва не знайшла, книжка ще пахне фарбою :)

Опубліковано

Вчора купив кілограмового карпика перед тим як його з'їсти, пустив у ванну, мала майже пів дня милувалась рибкою і заставляла її ниряти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...