Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хочеться написати щось типу твору на вільну тему))) бо на душі тепло і приємно, бо випав сніжок і зранку, виглянувши в вікно, я побачила невимовну красу і сліпучу білизну..бо подзвонила подруга, яку я не бачила 10 років і ми пробалакали півтори години про все на світі..і ніби і не було тих 10 років..бо ми все ж таки попали на новорічний ранок, прочитали вірша, співали пісень, приймали участь в конкурсах (і мама теж :D "У лісі темному затягнула"))) а виглядало це приблизно так:

post-8063-0-57673500-1293541086_thumb.jp

post-8063-0-06594700-1293541102_thumb.jp

post-8063-0-52338600-1293541124_thumb.jp

Опубліковано

Хочеться написати щось типу твору на вільну тему))) бо на душі тепло і приємно, бо випав сніжок і зранку, виглянувши в вікно, я побачила невимовну красу і сліпучу білизну..

А я не втрималась і дозволила собі сьогодні невеличку прогулянку в зимову казку...справжня насолода, сховатись від метушні хоч на трішки.

post-2742-0-49596500-1293558239_thumb.jppost-2742-0-69949200-1293558316_thumb.jppost-2742-0-48854400-1293558381_thumb.jp

А ще син приніс аж 4 подарунки зі школи - солодка радість  :D

Опубліковано

1. Були і ми на новорічному ранку. Таки да - стрес для діток. Але танцювали, бігали, розказали вірш - отримали подарунок. :D :D :D

Я зі своїм зайчиком.post-8000-0-98420500-1293706494_thumb.jp

2. Ромчикові сьогодні 3 рочки. :g15: Хай мої дітки будуть здоровенькі!

Опубліковано

1. Були і ми на новорічному ранку. Таки да - стрес для діток. Але танцювали, бігали, розказали вірш - отримали подарунок. :D :D :D

Я зі своїм зайчиком.post-8000-0-98420500-1293706494_thumb.jp

2. Ромчикові сьогодні 3 рочки. :g15: Хай мої дітки будуть здоровенькі!

Такий зайчик! Оксана, вітаю, нехай росте здоровенький батькам на радість!

Опубліковано

Прочитала тему "Людина Борди 2010" і зловила себе на тому, що почервоніла, коли прочитала там своє ім"я - дуууже приємно було себе там побачити (відразу почала згадувати ЩО ж я тим людям такого доброго зробила?... - нічого blush.gif )

Перший раз валялась в снігу після сауни :0005: - ніколи не думала, що це зроблю - відчуття суперські!

Опубліковано

Щороку до мене на Різдво приходять колядувати друзі (один - давній користувач Борди).

Останні роки ввели традицію бажати собі на відео щось на наступний рік.

І кожного року приносять відеозапис за попередній раз.

Були сьогодні :g15:

Щойно дізналась, що в друга з"явилось воно...... ну теє - КОХАННЯ!!! :g15:

Вони були разом. І я її вперше побачила.

Опубліковано

На Святвечір брат оголосив всьому сімейству (я так само це зробила 6го січня кілька років тому), що в цьому році одружується smile.gif .

Опубліковано

І моїй близькій знайомій запропонували вийти заміж :smile3: теж на Різдво. Якби я не була впевнена, що вона живе в Рівненській області, подумала б що нас спільні знайомі :rolleyes:

Опубліковано

а мне сегодня знакомый привёз из Германии бутылку пивка :friday:

У меня такая традиция, если кто то из друзей едет за кордон, то в качестве презента привозит пиво местного изготовления.Теперь у меня небольшая коллекция имеется:

Германия,Польша, Япония,Корея,Англия и США...

бутылочки, правда уже пустые, вот только сегодняшнюю опробую :P:)

Опубліковано

У нас аналогічна традиція, тільки не в пляшечках, а в бочечках  :P

Осилити кличемо традиційно кумів під плов.

Хороша, скажу я вам, традиція  :D

Опубліковано

Не хочу создавать антагонистическую тему типа ""В жизни так много маленьких хреновостей..." ДІЛИМОСЬ хренью (негативом) поэтому пишу тут.

Вчера, ишёл с работы, и так навернулся, сёдня проснулся и практически не смог нормально ступить на одну ногу, ёпт... :unsure:

что завтра будет - не знаю, надо будет костыли напрокат брать, что ли :g05:

А вообще то за окном сейчас такой красивый, лапчатый снег, жизнь идёт своим чередом :rolleyes:

Опубліковано

Не хочу создавать антагонистическую тему типа ""В жизни так много маленьких хреновостей..." ДІЛИМОСЬ хренью (негативом) поэтому пишу тут.

Така тема вже є.

Опубліковано

Купила собі блокнот, який давно хотіла - такий кольоровий, розділений яскравими пластиковими листками. На моє запитання у продавці, на якій вітрині можу такі подивитись, вона відповіла: "Вам такі, щоб зразу на всі предмети?", що дуууже потішило мою самозакоханість))))....

Ех унівєр... давно це було)))

Опубліковано

Вчора святкували ДН куми. Були одні дівчата. :g15:

Я вже купу років так не веселилась і не танцювала. Вечір був - бомба.

Майже всі з нас заміжні (та й були з обручками).

Але якби я сама побачила таку відпочиваючу компанію - сказала б - прАстІтуткІ ohmy.gifbiggrin.gif .

Відпочивали для себе - від душі. Потім таксі, домця, чоловік, дітки. Все пристойно. :0005:

Опубліковано

Класно, це коли дістати з шухляди старі записи на касетах і послухати Роксет, Селін Діон, Рамазотті, Кенні Джі... Справжня музика!!! Спокій і драйв гармонічно поєднуються!!! Такої музики у нас зараз на численних FM-мах не крутять!

Опубліковано

Класно, це коли дістати з шухляди старі записи на касетах і послухати Роксет, Селін Діон, Рамазотті, Кенні Джі... Справжня музика!!! Спокій і драйв гармонічно поєднуються!!! Такої музики у нас зараз на численних FM-мах не крутять!

так-так, таке тільки на касетах можна знайти

Опубліковано

Купила собі блокнот, який давно хотіла - такий кольоровий, розділений яскравими пластиковими листками. На моє запитання у продавці, на якій вітрині можу такі подивитись, вона відповіла: "Вам такі, щоб зразу на всі предмети?", що дуууже потішило мою самозакоханість))))....

В мене недавно була схожа ситуація, що теж потішила мою самооцінку. В транспорті один чолов"яга років 55-60 запитав - "Дєвочка, а в якому класі ти вчишся? :).

Опубліковано

:0005: :0005: :0005:

Спасла життяздоров"я двом п"яним придуркам. :g15:

Правда до Гетто мені ще ого-го. blush.gif

Силою мислІ не вийшло, довелось приміняти силу слова. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Вийшла на балкон покуритидихати.

Бачу біля під"їзду чотири п"яних "лоба по два метра росту" виясняють відносини.

Не пройшло і хвилини, як почали дубаситись.

Я як не рявкну на весь двір: "Ану бігом с@бались звідси, бо міліцію викличу!"

І, на моє здивування, вони мовчки розійшлись в різні сторони.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...