Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора відкрив сезон, перший раз в цьому році купався, ставочок за Гараджою в лісі, Воротнів здається.Ех!! водичка люксова, ще не зовсім тепла але плавати можна, бодрить добряче ))

Опубліковано

Їду я сьогодні по роботі на один об"єкт за Сарнами,короч виїзджаю на бетонку(перехрестя Маневичи) і "печю" тут напарник просить зупинися,каже я перекуою, я ОК! сиджу я собі,сиджу(поки він палить) тут повертаю голову в ліво і КРАСОТА!!

post-23661-0-06527700-1433874049_thumb.j

post-23661-0-34527400-1433874057_thumb.j

Опубліковано

А мій маленький синок (Рік і 4) вміє жаліти, коли фігово на душі :)

Буквально вчора прийшов з роботи і було дике бажання вбити керівництво. А він зустрів в порозі, обняв, поцілуав і показав на іграшки!! Ну як відчував)))

Так приємно бути батьком))))

Опубліковано

Буквально вчора прийшов з роботи і було дике бажання вбити керівництво. А він зустрів в порозі, обняв, поцілуав і показав на іграшки!! Ну як відчував)))

Ми не на одній конторі працюємо?))))

Діти вони такі, без них все по іншому...

Опубліковано

bublik007, оце я називаю щастя!!!!! Мій вже пішов на 4 місяць ((((

Це приватний будинок?

Це дійсно щастя, коли біла пилюка не "позначена" на всіх речах, їжі, ))))) Наш також продовжувався 4 місяці, але, основними були 3 кімнати, дві інші тільки "підфарбовували". Так, це приватний будинок))) Бажаю Вам скоріше закінчити ці "бойові" дії))))
Опубліковано

Вже своя черешня УРАА!!! на дачі у батьків.

Там до вас наверно месні шпаки не долітають. Жаль шо наша черешня через ту нечесть пропадає. p.s. найму кілера для шпаків. :)

Опубліковано

найму кілера для шпаків.

Купіть "воздушку", заодно попрактикуєтесь ;)

Вчора бачила, як практикувались

Шпаки "дістали" багатьох

Опубліковано

Там до вас наверно месні шпаки не долітають. Жаль шо наша черешня через ту нечесть пропадає. p.s. найму кілера для шпаків. :)

Та долітають своло.і, просто потрібно їздити часто і встигати обірвати ті що достигли, ось завтра поїду бо шкода вони такі смачні м... а з самого дерева не миті ще (чогось) смачніші :)

Опубліковано

Та долітають своло.і, просто потрібно їздити часто і встигати обірвати ті що достигли, ось завтра поїду бо шкода вони такі смачні м... а з самого дерева не миті ще (чогось) смачніші :)

Ура встиг! батько каже ще день,два то нічого б вже не було, шпаків літає повно.

post-23661-0-04779600-1434477612_thumb.j

Опубліковано

Собираюсь в Париж!!!

Предвкушение… это половина удовольствия… иногда… от него получаешь больше удовольствия… чем от самого удовольствия…(с)

)))))

Опубліковано

"В головах таки щось міняється.."

Сьогодні на "червоному" світлофорі за моєю спиною стояло аж 4 велосипедисти. Дуже радує!

п.с.Радує, коли на червоне світло, навіть коли нема авто, йде всього 2-3 чоловіки з 10, а решта дивиться на них як на ... )))) ну ви поняли)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...