Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Біля 5-ї школи:

Іде зграйка школярів 2-3-й клас в шкільній формі, з ранцями більшими за себе, і один з них (в окулярах такий собі хлопчик):

- В мене сьогодні класний день - ніхера не питали, не задавали....

:blink: я була шокована...

Змінено користувачем bazoomba
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Біля ЦУМа дівчинка 12-13 років театрально вигукнула в телефон співрозмовнику: "Да ты жизни не знаеш" :)

Змінено користувачем talja
Опубліковано

Випадково почув уривок розмови 2-х "блондинок":

- та шо ти таке говориш, не може в місяці бути 4 тижні! Три тижні, ну може трошки більше...

:lol: ридав ....... +стотищпіццот. :smile-zachot:

Опубліковано

Був свідком такої розмови(2005р).Одна дама(24роки)розказувала про телевізор,який купив її брат:

-Там тєлік просто супер! 72 по діагоналі,плоский екран,телетекст і ше куча всякіх наворотів!

- ......класно,супер!

-Пацани,а шо таке діагональ?

Опубліковано (змінено)

Їду в маршрутці, навпроти сидить дама років 25, з обручки на пальці видно, що заміжня. Дзвонить телефон... з розмови:

- ну не можу я, ну не можу, ну ти ж сам знаєш, що не можна мені. Ну в мене ж чоловік є. Мені мама з тобою погуляти не дозволить. ну не можу я....

=)

Змінено користувачем teenkath
Опубліковано

Будинок магазин Трояда, ранок, десь біля девятої, стоять четверо, 2 хлопчика років 11-13 і 2 дівчаток такогож віку..... дівчатка п"ють пиво, смалять цигарки.... виходить з підїзду бабуся рокі 70 і журить їх - "Ох були б ви мої та яж вас по попі"

Дівчатка у відповідь " У на вільна Україна що хочемо то і робимо"

Опубліковано

Дівашечка років 20ти, така собі русалка з довгими косами. Маршрутка. Їхала від ЗАГСу до ЦУМа.

Зупинка напроти ТАМ-ТАМу. Набирає якийсь номер і всі чують її роль в діалозі:

Ти де ВАЩЄ?

Я вже міст проїжджаю!

Я тобі казала вже!

Я ВАЩЄ з тобою не хочу говорити.Кинула трубку(КТ).

Відразу набирає знову:

Сідай на маршрутку - я тебе жду біля ЦУМаКТ (чого не за мостом, чи там було не вийти - неясно)

Біля історичного:

Ти їдеш ВАЩЄ?

Добре.КТ

Біля Променя:

Ти де ВАЩЄ?

Чим їдеш?

Якою маршруткою?

Де саме їдеш?

Я ВАЩЄ з тобою договарювалась на вечір. А ти ВАЩЄ! Я спочатку ВАЩЄ до тебе не могла додзвонитись, а потім ти ВАЩЄ пішов гуляти.КТ

На Винниченка (університет):

Ти де?

Де саме?

Я вже біля ЦУМа. Буду тут мерзнути ВАЩЄ.КТ

Біля прокуратури:

Я вже вийшла. Жду тебе біля ЦУМа. Давай бігом. Бо я тут ВАЩЄ змерзла.КТ

Біля України вийшла з маршрутки і гордо пішла мерзнути до ЦУМа.

Опубліковано (змінено)

Перечитую ваші цитати і складається враження, що в місті одні неадеквати живуть :)

Я стояла в маршрутці. Біля мене сиділа інша, старша за ту русалку дівчина. Я стояла відразу над нею. Вона двічі говорила по телефону- не чути було жодного слова, а та звЄзда на всю маршрутку ВАЩЄкала. Всякі є - всяких треба.

Ще сьогодні - інша маршрутка.

Хлопець телефонує до своєї(?) дівчини.

Типу: шо ти, де ти, як ти...

Потім питає за якусь Іванку:

А як там Іванка?

А! Ви разом?

І видає:

То ти йди додому, а я з нею зустрінусь.

Змінено користувачем Oksana04
Опубліковано

Воістину наші люди не здатні глибоко комплексувати ні перед чим. Зустрілися в маршрутці дві жіночки. Одна сидить, а стоїть біля неї. Відбувається розмова

- О! Слухай! Ти ж стоматолог! Да? Як добре шо я тебе зустріла! Мені тут недавно пломбу ставили і шось болить! Ану-но глянь!

При цьому жіночка закидає голову і широко розкриваючи рота починає тикати пальцем у хворий зуб, мугикаючи при цьому незрозумілі звуки - мавляв, бачиш, ага?

- Слава Богу, що я не гінеколог - відповіла та і відвернулася у вікно))))

День був насичений на спостереження і наступною не менш яскравою пасажиркою була дівчинка, яка безперестанку розмовляла по телефону. Всі пасажири мимоволі були посвячені у таїнства її вчорашнього дня, дізналися про те, що "Катька ідіотка, а Колька якійсь дібіл". Не стало таємницею і те, що "вчора наша кєра після останнього дзвоника та-а-ак напи-и-ила-ася". А також ми всі дізналися що вона одягне сьогодні на диско, шоб "не бути "як лох"..., яку Машка купила "а-а-афігенну юбачьку, але вона в ній, як карова і я памру як вона її адіне". Через 2 хвилини дівчинці подзвонила та ж сама Машка і героїня мого спостереження на пів маршрутки радісно привіталася "Машулька! Прівє-є-єт!!! ... Ти одягаєш сьогодні нову спідничку? Кла-а-ассс!!! Тобі в ній та-а-ак кльово!!!".

Подумалося "Віват щирій жіночій дружбі!"

Місто прокидалося на емоціях... Попереду цілий день.... Цікаво, що ж він кожному з нас принесе? Радувало те, що принаймні для мене цей день почався з позитиву.... З кимось поділитися? =)

• +1 1
Опубліковано

кстатє, ви, коли по телефону говорите в місті або в маршрутці, ще не оглядаєтесь? ну, типу, "бля, це шо я кажу не буде увечері на борді?"

Опубліковано

ЗІ а ви сплошная загадка, нік нейм у вас теж такий пікантний :D

угум. якщо провести аналогію з айфоном "ямабілко" - нік топікстартера зразу спонтанно читається як "яблядко" :)

Опубліковано

угум. якщо провести аналогію з айфоном "ямабілко" - нік топікстартера зразу спонтанно читається як "яблядко"  :)

скрита рєклама, я щітаю

Опубліковано

Було давно..... років з 5

Бабулька зупиняє маршрутку....

ІІ питання,- "У вас кінець сахарний?.... то візьміть мене..."

Маршрутка лежала від сміху, сама була свідком.

• +1 1
Опубліковано

Да ну :sq_ye:

А я думав звідки цей бородатий анекдот пішов, а от виявляється звідки ноги ростуть

Опубліковано

Зявилась ідейка, а може зібрати на борді клуб свідків і тих хто був в тій маршрутці, а то вже на борді декілька разів свідки пишуть ))

Опубліковано

Зявилась ідейка, а може зібрати на борді клуб свідків і тих хто був в тій маршрутці, а то вже на борді декілька разів свідки пишуть ))

щоб їх (свідків) зібрати, треба декілька автобусів замовляти :)

• +1 1
Опубліковано

мляя, этож мегабайан. первый раз услышал ещё в конце 90-ых.

даже в гугл вбейте "конец сахарный" - мульён ссылок на таких свидетелей

Опубліковано
Женщина тормозит маршрутку, открывает дверь и спрашивает "Милок, у тебя конец сахарный?" Маршрутка в смех... На положительный ответ водителя женщина произносит "Возьмешь меня стоя?"...
Опубліковано

дві дівчини, неблондинки прогулюючись, одна з них читає на будинку написи "стоматолог, гениколог, андролог, уролог" пауза... і та що читала запитує "А андролог це той що Андріїв лічить?"... :g05:

Опубліковано (змінено)

Дружина з чоловіком в магазині:

Д: не забудь презервативів купити.

Ч: блин.. 30 грн. за 3 раза..

Д: Тобі хтось дешевше дає?

до Луцька відношення не має

Змінено користувачем serega
кроспост з інтернета
Опубліковано (змінено)

Теж підслухане мною у маршрутці.

Біля Там-Таму сідає у маршрутку «блондинка», фарбована, правда, у радикальний чорний колір відразу виймає телефон і починає голосно:

- Прівєт. Слухай, Свєт, не знаєш, що робити з артішоком? – ну да, купила тільки шо в Там-Тамі. - да?!!! Блін, і я тоже незнаю ….

Змінено користувачем Romek
Опубліковано

Маршрутки + "дибілки"- це кладєзь цілий. Чомусь особливо дівчата і жіночки вирізняються безпосередністю. Останній раз на минулому тижні це була школярка 9-11 років, яка волала так, що весь проспект Перемоги чув "Мовчи! Мовчи! Та слухай! Кєра сказала!" І щось в тому роді. Пубертатний період, однако.

Опубліковано

в маршрутці

Хлопець звертається до дівчини:

Х. То, що там Юра про мене розповідає?

Д.(здивовано) А, я, що знаю?! Я з ним не сплю....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...