Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Basil сказано:

Популярний фаст-фуд всесвітньо відомої мережі "МакДональдз" запрацює у Луцьку орієнтовно 10 вересня.

одна з причин, чому не вдалось запуститись 24 серпня - нестача персоналу )) набрали всього 55 чоловік (потрібно 100+), включно з тими, кого прислав центр зайнятості.

От мені цікаво, а чому ж це люди, не йдуть на роботу у "велику міжнародну компанію, на вакансії з достойною зарплатою та можливістю кар'єрного росту"? ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано
3 minutes ago, Bliksss said:

одна з причин, чому не вдалось запуститись 24 серпня - нестача персоналу )) набрали всього 55 чоловік (потрібно 100+), включно з тими, кого прислав центр зайнятості.

От мені цікаво, а чому ж це люди, не йдуть на роботу у "велику міжнародну компанію, на вакансії з достойною зарплатою та можливістю кар'єрного росту"? ;)

Недостатньо активні

mak4all.PNG

Опубліковано
7 минут назад, Bliksss сказал:

Так отож. Як відкриєш ФБ, то всі за мінімалку працюють. А кожен пост про середню зп супроводжуєть сміхуйочками про голубці.

Опубліковано
23 минуты назад, Bliksss сказал:

Зарплата там всього 8-9к. На work.ua їхнє оголошення вже з місяць лежить. 

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, weldermaster сказано:

ну, я не писав в кінці свого запитання слово "сарказм", думав і так зрозуміло.

там і інші "плюшки" є, типу "гнучкого графіка", коли ніколи не будеш знати вихідний ти чи ні, і ще багато чого ))

і все ж таки, значить не все так погано в країні, якщо молодь в черзі не стоїть влаштовуватись на роботу?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 час назад, weldermaster сказал:

А шуршать придется не слабо, пока народ не распробует...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

На соседней заправке новая работница, до этого на окко работала, говорит 10-11к грн зп при графике сутки через двое, заправка довольно популярная, приседать нельзя, 30 камер наблюдения, или продаешь или убираешь. Пришла на минималку сутки через трое с 1 -2заправками в сутки и без камер.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано

Під мостом біля Варшавкі на ОККО на шиномонтажі робив колеса, то за заправкою столик з кріслами, постійно сиділи працівники перекурювали, такщо всетаки присісти можна.

Опубліковано
1 час назад, jurgen007 сказал:

Під мостом біля Варшавкі на ОККО на шиномонтажі робив колеса, то за заправкою столик з кріслами, постійно сиділи працівники перекурювали, такщо всетаки присісти можна.

Так везде есть выделеное время на обеды и перекуры в установленых местах. А как я за день умудряюсь 2 раза посадить аккум 5200 в телефоне, там нельзя так.

Опубліковано (змінено)

А от цікаво, а де-небудь в Берліні макдональдс теж платить своїм працівникам мінімалку, чи то тільки для України такі "привілеї" ? В ньому по всьому світу працюють переважно як не студенти, то мігранти ?

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано

Доречі виходить геніальна бізнес стратегія:

1) готуємо 3,5 вида блюд (булочки з котлетами, картоха фрі і щось ще), з якими справиться навіть даун після 2-х годин практики;

2) наймаємо найдешевшу некваліфіковану робочу силу, яку можна міняти хоч по 3 рази на тиждень нічого не втрачаючи і платимо їй мінімальну зарплату;

3) весь зазор між прибутком і низькими затратами на ЗП кладемо в карман, бінго !

Одне тільки не зрозуміло, чим же вони все таки змогли так покорити серця (шлунки) мільйонів  і завабити до себе море людей, адже ну немає там ну нічого екстраординарного і суперсмачного !?! Простєйший примітивний бутер, сам зробиш вдома не гірше ! Можливо для європейців чи америкосів спрацювала доступність в плані низьких цін в порівнянні з іншими кафе/барами, але для України і цей аргумент не дуже дієвий, адже не так вже дешево у нас їхнє меню, принаймні не критично дешевше за нормальний борщик чи картоплю в барі.

Опубліковано
1 час назад, SergLutsk сказал:

А от цікаво, а де-небудь в Берліні макдональдс теж платить своїм працівникам мінімалку, чи то тільки для України такі "привілеї" ? В ньому по всьому світу працюють переважно як не студенти, то мігранти ?

В США родич отримував на старті 10 дол/год в їх Макдональдсі, зараз 11 через 10 років. Це їх мінімалка, працюють в основному емігранти по 2..3 місяці.

Опубліковано
17 часов назад, Cherman сказал:

Без камер? Це, що можна по-тихому щось там мутити, зливати, а потім багатим льотчикам по 21 грн/л продавати?

То не знаю, пломбы везде висят.

Опубліковано
5 часов назад, Nokian сказал:

Вимкни 120 герц,і зменш яскравість дисплея.

До вечора має вистачити.

Стоит 60гц, яркость большая нужна на солнце. 4G. На 15часов не хватит все равно.

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Одне тільки не зрозуміло, чим же вони все таки змогли так покорити серця (шлунки) мільйонів  і завабити до себе море людей, адже ну немає там ну нічого екстраординарного і суперсмачного !?! Простєйший примітивний бутер, сам зробиш вдома не гірше ! Можливо для європейців чи америкосів спрацювала доступність в плані низьких цін в порівнянні з іншими кафе/барами, але для України і цей аргумент не дуже дієвий, адже не так вже дешево у нас їхнє меню, принаймні не критично дешевше за нормальний борщик чи картоплю в барі.

1) Реклама. гарно. Апетитно.

2) Швидкість. 2-3 хвилини і ти маєш свій бутер з котлетою з "телятини/яловичини". І порцію картоплі. Гаряче. Свіже (ну .. свіже...).  І холодний напій чи гарячий.

3) Ціна. Біг Мак 2 Бакса. - 60 грн.  (В штатах 4).

Смак, то питання смаку. Соррі за тавтологію.

Біля "Троянди" в Кетілі Пурі, комплексний обід за 60 грн. Суп, гарнір з салатом, компот. Як і Шаурма на Північці. 60 грн. Як на мене - значно смачніше, ніж той Мак. І ситніше.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Доречі виходить геніальна бізнес стратегія:

1) готуємо 3,5 вида блюд (булочки з котлетами, картоха фрі і щось ще), з якими справиться навіть даун після 2-х годин практики;

2) наймаємо найдешевшу некваліфіковану робочу силу, яку можна міняти хоч по 3 рази на тиждень нічого не втрачаючи і платимо їй мінімальну зарплату;

3) весь зазор між прибутком і низькими затратами на ЗП кладемо в карман, бінго !

Так вперед - втілюй бізнес план.

10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

1) Реклама. гарно. Апетитно.

2) Швидкість. 2-3 хвилини і ти маєш свій бутер з котлетою з "телятини/яловичини". І порцію картоплі. Гаряче. Свіже (ну .. свіже...).  І холодний напій чи гарячий.

3) Ціна. Біг Мак 2 Бакса. - 60 грн.  (В штатах 4).

Смак, то питання смаку. Соррі за тавтологію.

Біля "Троянди" в Кетілі Пурі, комплексний обід за 60 грн. Суп, гарнір з салатом, компот. Як і Шаурма на Північці. 60 грн. Як на мене - значно смачніше, ніж той Мак. І ситніше.

Кетілі Пурі розширяється вже чи все ще не має мережі?

По шаурмі є мережі всесвітні?

Значить все ж таки щось та є в тому маку, нє? :)

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, SergLutsk сказал:

от цікаво, а де-небудь в Берліні макдональдс теж платить своїм працівникам мінімалку, чи то тільки для України такі "привілеї" ?

8-9 - то не зовсім мінімалка.

Опубліковано (змінено)
29 минут назад, volks сказал:

Там і за 8к буде текучка кадрів ще та. При мінімальці вообще жопа. Але я так розумію що це є нармальна практика для мальдонадса. 

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
2 минуты назад, weldermaster сказал:

Але я так розумію що це є нармальна практика для мальдонадса. 

Ну так це їх бізнес. І вони його розвивають так як вважають за потрібне.

Опубліковано
5 годин тому, sergkots сказано:

Кетілі Пурі розширяється вже чи все ще не має мережі?

ХЗ - не слідкую.

Але "грузинські пекарні" розширяються потрошки. Їхня випічка смачна.

По шаурмі є мережі всесвітні?

Не готовий сказати. Є в  масштабах країни. Типу LAFA.

Значить все ж таки щось та є в тому маку, нє? 

Знову ж таки - не знаю. Їхали з  Борисполя, зайшли повечеряти. Малий захотів. Я взяв на автобусній шаурму. Я наївся більше :)

3 годин тому, volks сказано:

Але й не гідна ЗП за 8-10 годин роботи на ногах. То студентам виключно після пар робота.

За 150км від Луцька в сусідів 100 грн/год. Мінімалка на руки.

Опубліковано
35 минут назад, Zheny@ сказал:

Але й не гідна ЗП за 8-10 годин роботи на ногах.

Мова була про мінімалку, а не гідну зп.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...