Перейти до змісту

ForeverAutumn

t0rik

ForeverAutumn  

170 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Такі війни бачив (інколи і сам був учасником :rolleyes: ) на форумах де юзери із вікової категорії 15 - 22 і із АйК’ю нижче середнюго) А от борда була якимось чистим, навіть "серьйозним" форумом... Так інколи були перепалки, але якось не звертав уваги.

На "серйозних" форумах жахливо нудно, нема життя посуті, як же ж без "срача в каментах", усі популярні ресурси нета живуть на цьому паливі, ну а серйозність треба полишати на тому кінці дроту з інтернетом :rolleyes:

Я б ще Зіберса розбанив :lol: , і де подівся той київський пацанчік - який постійно всіх тролив по мовному питанню, з піонерською аватарою

Опубліковано

всьо, сєанс окончєн? чи ще буде сіквел?

ви повідомте, чи ще за пивком збігати, чи виключати телевізор?

:0049:  

Опубліковано

всьо, сєанс окончєн? чи ще буде сіквел?

ви повідомте, чи ще за пивком збігати, чи виключати телевізор?

:0049:  

Не буде. Всі собі зробили висновки.

Кіна нє будєд,елєктрічєство кончілосс :)

Опубліковано

Я таки имею вам сказать чуточку щепотку слов.Таки да ,таки блат,таки авторитет.Ошибаются все,кроме Бога и евреев.Осень чуть больше чем полностью не Бог и таки все таки не еврей(ну что ж зделаешь не все мы идеальны).И таки своей тихой партизанской деятельностью,таки взорвала форум(в позитивном значении).И таки я где то думаю каждый имеет шанс на второй шанс,даже последний шлемазл.Осень таки не последний человек на формуе и таки заслуживает разбане.И таки кому не нравится-пригайте головой в навоз,может полегчает.

Опубліковано

оп-па, осень в этом году настала на два дня раньше.. какой жесткий вызов календарю :smile3:

Це диверсія.

Це є підлим планом завоювання світу, довіри, людей, бабла методом повторного завоювання Борди :) і результатом года в Шаолінє, сейсмічєскіх двіженій і зміни орбіти Землі

Опубліковано

бабло побеждает зло

Скільки ти це раз повинен написати ще на борді?

Ну мені так, чіста інтірєсна.

Ну і...

Прювєт вазвратімшимся с силкі.

Опубліковано

так, вэлкам бэк, шоли?

Данкє шьон, дєкі моц, сєнкью вері мач і астальниє вираженія благадарнасці в труби не заллєш.

* слєзла з пьєдєстала і ушла гнать самогонку з того зуба, який так недавно тримала на долонях *

Опубліковано
Пора тему в Хісторі енд РідОнлі.

ЯК??? а пагаваріть?))) може ще не всі висловились, не всі ще гнівно плюнули, або палко пригорнули? :D

можна, приміром, з теми фан-клуб зробити, там чи місце паломнічєства ;)

Опубліковано
Пора тему в Хісторі енд РідОнлі.

ЯК??? а пагаваріть?))) може ще не всі висловились, не всі ще гнівно плюнули, або палко пригорнули? :D

можна, приміром, з теми фан-клуб зробити, там чи місце паломнічєства ;)

Баба Яга тока ЗА.

Шановні модератори, можна тут пофлудити чи у флейм? Чи апять в бан? м?

Опубліковано

Шановні модератори, можна тут пофлудити чи у флейм? Чи апять в бан? м?

можна. в флейме можешь хоть на ушах стоять. модератор одобряе :ok2:

Опубліковано

Діма, вона з такого одобрямс тобі на вуха вилізе і зведе там гніздо ако новий пьєдістал для курулєви :_36:

Так шо краще зразу всьо абгаваріць, что ззя а за что обратно.

Г-г-г-г

Опубліковано

Zeuss, ты лучше о своих ушах заботься :smile3: а я "курулеву" знаю лично, не один год и знаешь, она для борды сделала намного больше, чем известные здесь тролли и свидомиты вместе взятые. так что пускай себе шалит, если хочет - я не против

Опубліковано

Zeuss, ты лучше о своих ушах заботься :smile3:...

Так а шо а ніх заботітса?

Там вже давно гніздо, я за тебе переживаю :smile3:

Опубліковано

Так а шо а ніх заботітса?

Там вже давно гніздо, я за тебе переживаю :smile3:

знаешь, я тут подумал - чтобы свить гнездо, ушей пожалуй недостаточно. тут рога нужны.. :smile3: срочно проверь наличие и отпишись

Опубліковано

знаешь, я тут подумал - чтобы свить гнездо, ушей пожалуй недостаточно. тут рога нужны.. :smile3: срочно проверь наличие и отпишись

Рагофф нєт. Нєкаму наставлять.

Просто вона умєліца і кудєсніца і знає якийсь сєкрєт, напевно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...