Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, sss381 сказано:

А в приват можете озвучити назву конкурентів?

Для чого приват? В нас тут цензури немає

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, sanbOK сказал:

Для чого приват? В нас тут цензури немає

Приват до того, що @AnimaNoir не хотів (-ла) озвучувати в темі, яка називається ""Датагруп"" назву іншого провайдера. В усякому випадку я так зрозумів. Але стало цікаво хто може бути достойним конкурентом Датагруп от і запитав.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 18.11.2019 at 23:11, eikichiKiory сказано:

Рассказываю ситуацию по Datagroup. Подключён почти год. В квартиру идут два кабель по 500 Мбить на два стационарных компьютера. (Работа и т.п.)

А який сенс тягнути два кабелі від одного провайдера?

On 19.11.2019 at 00:07, sanbOK сказано:

До того ми міняли порти/СФП модулі тобто всю требуху, яку в першу чергу перевіряємо для усунення проблеми. Як виявилось проблема з кабелем. 

Ваші інженери не мають рефлектрометра шоб відразу глянути що з кабелем, перед тим як ковиряти обладнання?

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, sss381 сказано:

Але стало цікаво хто може бути достойним конкурентом Датагруп от і запитав.

да ладно, а КС не може бути?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, sss381 сказано:

Але стало цікаво хто може бути достойним конкурентом Датагруп от і запитав.

А що, у Луцьку великий вибір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, Bliksss сказано:

да ладно, а КС не може бути?

Запросто .... будь хто хто пропонує вигідніші умови стає конкурентом

1 хвилина тому, bormotuha сказано:

А що, у Луцьку великий вибір?

ДГ

КС

Воля

ЛюксЛінк (той що Візор колись був)

ВОМ

Вестнет (не впевнений що вони включають багатоквартирні будинки)

Укртелеком, як би це смішно не звучало

Вибір в Луцьку великий і це добре для кінцевого користувача і можна міняти хоч кожен місяць аби бажання.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, sanbOK сказано:

Воля

2 хвилин тому, sanbOK сказано:

Укртелеком, як би це смішно не звучало

це ще "смішніше" ніж Укртелеком,

Воля заманює своїми акційними тарифами, багато  людей підключилось по "акції", а потім, коли відчули на собі якість інтернету - мали конкретні  проблеми з розірванням договору, я вже не кажу про пздц які тарифи після закінчення акційного періоду. До Укртелеккому - люди підключаються від безвиходу,  коли немає інших варіантів, хоча, я б вже краще юзав мобільний роутер з антеною.

7 хвилин тому, sanbOK сказано:

ЛюксЛінк (той що Візор колись був)

вони працюють тільки в декількох  районах міста, тарифи не найкращі, підтримка - жахлива, та й альтернатива в тих районах є, хз за рахунок чого тримаються на плаву.

9 хвилин тому, sanbOK сказано:

ВОМ

тільки на околицях міста та за містом, яб з радістю додому взяв оптику 1Гбіт, але не підключають багатоквартирні, на роботі - маємо їх інет, все чудово працює, за рік використання - нічого не  лагало.

11 хвилин тому, sanbOK сказано:

Вестнет (не впевнений що вони включають багатоквартирні будинки)

Те саме що і ВОМ, але, знайомі казали що кілька разів на рік інет пропадає на пару годин-днів.

13 хвилин тому, sanbOK сказано:

ДГ

Користувався ще Dial-up, саме для цього  і придбав номер на 78хххх, але, коли з'явився білайн (кс) зразу перейшов і досі користуюсь, за ці всі рокии (більше 10-ти) може разів 5 мав проблеми з інтернетом, які вирішувались протягом годин, навіть у вихідні.

на фотакомі тоді тільки ADSL могли запропоннувати, так би залишився.

Це я до  чого? А до того, що реально конкурувати в Луцьку, між собою можуть тільтки Датагруп і КС, ну, це моя думка, поправте якщо не правий.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Bliksss сказано:

тільки на околицях міста та за містом, яб з радістю додому взяв оптику 1Гбіт, але не підключають багатоквартирні, на роботі - маємо їх інет, все чудово працює, за рік використання - нічого не  лагало.

35 хвилин тому, sanbOK сказано:

в деяких новобудовах міста уже підключають не тільки на околицях.

На околицях міста це само собою бо там можна по стовбах кинути і хай вісить, а по місту так не можна бо тут кожен метр кабеля мусить бути законно прокладений. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, sanbOK сказано:

в деяких новобудовах міста уже підключають не тільки на околицях.

ага, за 100 метрів від мене підключають на "ліпінському полі", бо формально - це Ліпіни а не Луцьк...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Bliksss сказано:

ага, за 100 метрів від мене підключають на "ліпінському полі", бо формально - це Ліпіни а не Луцьк...

Цей будинок і мався на увазі і якщо не помиляюсь ще на Яровиці підключають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, Zhеny@ сказал:
  Показать контент

UT.jpg

Вже який день мене кормлять обіцянками, що уточнять інфу і передзвонять...

Тим часом, я плачу 125 гривен за 16 мбіт/с =/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Вже який день мене кормлять обіцянками, що уточнять інфу і передзвонять...

от блін, а я розкатав губу - побачив Женін пост і залишив заявку на 1 Гбіт, доведеться до них заїхати...Ну дуже потрібен ще один канал вдома, 100мбіт КС - трохи мало, більше не дають, а тягнути ще одну "сотку" від тогож првайдера не бачу сенсу.

@sanbOK  а ДГ - тільки юридичним особам дає оптику більше 100Мбіт? Бо на сайті я інфи не знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zhеny@ сказано:

В Укртелекома на сайті теж пише про якусь нову оптоволоконну мережу по якій можна 100 Мбіт, 200 Мбіт і навіть 1 Гбіт отримувати, тільки не відомо у яких будинках та мережа вже є...

Вона уже давно тільки не кругом підключають. 

40 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Який дивний тариф.

4 хвилин тому, Bliksss сказано:

@sanbOK  а ДГ - тільки юридичним особам дає оптику більше 100Мбіт? Бо на сайті я інфи не знайшов

Я і сам уже їх не бачу бо був тариф 1гб для фіз осіб і тепер його немає.  Передзвони в відділ продажу 780032 уточни.

Мушу попередити не факт, що буде технічна можиливість підключити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, sanbOK сказано:

Який дивний тариф.

чому дивний? В мене знайомі біля Луцька платять 150 за тариф до 20Мбіт, хоча 20 там ніколи не бачили, навіть 12 в найкращі часи - це просто диво.

Зараз, хто примудрився взяти в оренду модеми, будуть платити 30 грн. на місяць за користування, здається з 1 грудня )))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Bliksss сказано:

чому дивний? В мене знайомі біля Луцька платять 150 за тариф до 20Мбіт, хоча 20 там ніколи не бачили, навіть 12 в найкращі часи - це просто диво.

Зараз, хто примудрився взяти в оренду модеми, будуть платити 30 грн. на місяць за користування, здається з 1 грудня )))) 

це на ДГ чи інший провайдер? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, sanbOK сказано:

це на ДГ чи інший провайдер? 

та  ні, укртелеком, як я зрозумів, така сама ситуація  у 

5 годин тому, Ghost_manka сказано:

Змінено користувачем Bliksss
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Bliksss сказано:

та  ні, укртелеком, як я зрозумів, такаа самма ситуація  у 

якщо є можливіть підключити PON то тікайте від того АДСЛ особливо за містом. ІМХО технологія мертва і підключати зараз її варто якщо уже повна срака і нема куда діватись. Ціна +/- та ж сама тільки за підключення треба заплати в середньому 1К але воно того варте. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Ghost_manka

2 хвилин тому, sanbOK сказано:

якщо є можливіть підключити PON то тікайте від того АДСЛ особливо за містом. 

та  це зрозуміло, проблема  не в мене, а в знайомих... PON немає, і ще - рік два не буде, навіть ватафон на телефоні швидше працює ))))

Хоча, їх та швидкість влаштовує,  якби не найпоширеніша хворооба укртелекомівького інету - впав і лежить )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Bliksss сказал:

навіть 12 в найкращі часи

Сталось чудо і зараз тримає на рівні 16. Вся проблема в розташуванні :( От  живу на Лесі Українки, але ніби якась глухомань...
Київстар - підключає лише 3+ поверхові будинки
ВестНет - боїться, що приватна особа буде перепродавати інтернет магазинам знизу
ВОМ недавно з'явились, але на горизонті маячить переїзд, тому я ще сумніваюсь у підписанні договору ( Щось ще чув, що в них можна заключити договір за 600 грн і будь-який момент його розірвати, але ще не уточнював )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

ВестНет - боїться, що приватна особа буде перепродавати інтернет магазинам знизу

ну це уже перебор.... тобто якщо тобі треба інтернет вони тобі не підключать в них якась параноя не то ще якась болячка. 

54 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Сталось чудо і зараз тримає на рівні 16. Вся проблема в розташуванні :( От  живу на Лесі Українки, але ніби якась глухомань...

Я жив на Кривому Валі і прекрасно тебе розумію 

Взагалі враховуючи що це АДСЛ то радій що є більше 10 і він працює. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, sanbOK сказал:

ну це уже перебор.... тобто якщо тобі треба інтернет вони тобі не підключать в них якась параноя не то ще якась болячка.

Ну якщо ДУЖЕ ДУЖЕ натягнути, то виходить непоганий бізнес) Магазин платить 200 грн за 10 мбіт, а над магазином живе хлопак, у якого за 200 грн вже +- 100мбіт, але ж це все дуже легко виявляється...

13 минут назад, sanbOK сказал:

Взагалі враховуючи що це АДСЛ то радій що є більше 10 і він працює. 

А якщо побачити стан дротів, які просто "є" (Висять як-небудь, жодного захисту і т.), то взагалі починаю вірити в чудо:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@sanbOK а що ДГ вже кожному клієнту не видає персональну зовнішню ІР адресу? Бо раніше ІР wan порта в роутері співпадало з ІР який показує сайт(и) для визначення ІР адреси, а тепер дивлюся в роутері пише ІР wan порта 100.64.230.55 (ніби якийсь локальний) а на сайті визначає що мій ІР 195.114.148.226, то що тепер зовнішня ІР спільна на декілька людей чи будинків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Maniko сказано:

@sanbOK а що ДГ вже кожному клієнту не видає персональну зовнішню ІР адресу?

на жаль так,

десь з кінця літа :(

• Cумний 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Maniko сказано:

@sanbOK а що ДГ вже кожному клієнту не видає персональну зовнішню ІР адресу? Бо раніше ІР wan порта в роутері співпадало з ІР який показує сайт(и) для визначення ІР адреси, а тепер дивлюся в роутері пише ІР wan порта 100.64.230.55 (ніби якийсь локальний) а на сайті визначає що мій ІР 195.114.148.226, то що тепер зовнішня ІР спільна на декілька людей чи будинків?

Для інформації https://www.ripe.net/publications/news/about-ripe-ncc-and-ripe/the-ripe-ncc-has-run-out-of-ipv4-addresses

якщо коротко то був розданий останній пул IPv4 і на всіх уже не вистачає. Частина користувачі уже за НАТом, але нічого страшного в цьому немає бо для 99,9% це ролі не грає, а інші 0.01% можуть кутити статичну білу ІР. 

можливо з часом зроблять ІРv6 але коли це буле невідомо

Змінено користувачем sanbOK
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

такс,  а що почом там з білим іп?

накрилось все з впном...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...