Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

інтернет по технології домашні мережі до завтрашнього обіду не можливий. Це з інформації підтримки, адресу навіть не питали

Опубліковано

скоріше всього глобальні перебудови принципів роботи обладнання втиснули в ситуацію з грозами. Або згоріло щось дуже серйозне...

Опубліковано

Або згоріло щось дуже серйозне...

Погорело много оборудование. Связь постепенно налаживается.

• Адміністратори
Опубліковано

Потихеньку відновлюєм.

Глобальна проблема тільки в підмережі 10.36

Погоріли багато обладнання. Міняємо.

Опубліковано

А я думаю , що то за граблі..

В понедельник во время грозы,у меня возле дома шваркнуло что аж телевизор потемнел и пустил какуюто полосу-телик пережил,а вот ДГ девайсы не очень.

Опубліковано

Потихеньку відновлюєм.

Підмережа 10.42 по Кравчука 16 також періодично зникає інтернет на 10-20 хв. і так по 5-8 разів на день з 1 серпня (після останньої грози).

Опубліковано

сказали що домашні мережі до завтра до 15:00 можливо відновлять, а компенсацію треба у фінансовому відділі вибивати.

Опубліковано

Потихеньку відновлюєм.

підмережа 10.33, теж нема нету сказали що сьогодні до 15.00 полагодять.

ДГ велика редиска, я через них вже другий раз пропустив матч Динамо - Рубін.

Опубліковано

ДГ велика редиска, я через них вже другий раз пропустив матч Динамо - Рубін.

Я не смотрел и хорошо что не смотрел :)

А по датагрупу хронология такая:

В понедельник звоню говорю о проблеме они типа не знают, вам перезвонят, через 3 часа опять звоню они "ой да, вам точно перезвонят", во вторник звоню говорят что до среды до обеда будет, звоню в обед в среду говорят до вечера будет, сегодня четверг :( "это печально" (с)

Опубліковано

вам хорошо хоть пропадает появляется, у меня уже 3 дня дома нет инета (

Вчора десь після 18.20 пропав інет і от тільки зараз появився і то з перебоями.

Опубліковано

Обіцяють завтра до кінця дня зробити домашні мережі

Да сколько делать можно-говорили во вторник к 4 сделаем.

Опубліковано

думаю ще можна довше та довше. Кажуть дещо підключили, решту завтра. Погода на крок попереду за технології:(

Опубліковано

В мене все навпаки,коли у сусідньому під'їзді не було інету в мене був.А зараз у всіх нема,скоро буде бунт

Опубліковано

найгірше, що хлопчики та дівчатка з колцентру, при питаннях про компенсацію футболять на фінвідділ, а отже датагруп пофіг на абонентів і все вирішуватиметься індивідуально, інакше була б озвучена чітка позиція про якісь умови моральної компенсації...

Опубліковано

Обіцяють завтра до кінця дня зробити домашні мережі

Да сколько делать можно-говорили во вторник к 4 сделаем.

Во вторник звонил, сказали до среды 13:00 сделают, в среду звонил сказали что в четверг до 15:00 сделают, в четверг звонил сказали что в пятницу до 17:00 сделают. Спорим фиг сделают :) плюс еще и в выходные не будет

Опубліковано

найгірше, що хлопчики та дівчатка з колцентру, при питаннях про компенсацію футболять на фінвідділ, а отже датагруп пофіг на абонентів і все вирішуватиметься індивідуально, інакше була б озвучена чітка позиція про якісь умови моральної компенсації...

Країна в нас така) всім на все плевать.

НА тему компенсації так само спілкувався з техпідтримкою... Питав чому я маю тратити свій час, бігати до них на офіс і писати якісь заяви??? Невже не можна автоматом відняти тариф за дні в які інтернет не працював/або працював частично? Тим більше шо заявку залишив, значить коли інет пропав вони знають. Відповідь була "цим займається фінансовий відділ" :blink:

Ну явно шо не космонавти...

Опубліковано

Ага съезди к ним в офис на маршрутке за 4 грн туда и обратно потрать время и получи компенсацию 5 грн за 5 дней отсутсвия инета. А вообще я думаю они сами сделают перерасчет, просто пусть вначале все починят, а потом финансовый отдел все сам решит.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...