Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Катався сьогодні до Дерно і назад. Дорога, може бути тільки ями місцями, як ніби той асфальт картечюю побили. Деякі досить підступні, будьте обережні.

Опубліковано

Только что приехал, катался по городу и немного за городом. Запомнилась ледяная колея на ул. Набережная, и на ул. Киверецкая, матерился всю дорогу, ехать очень трудно.

Опубліковано
  В 26.01.2013 в 17:37, Dream сказав:

фігасє. так маршрутки ж там стають - не раз бачив. Оо

Біля "Волиньсантехкомплекту"? Ніби за весь минулий рік ні разу не бачив, і в яких кожного ранку їздив - не зупинялась жодна... :_09: Знаку точно вже давно нема.. О, згадав! Після зміни маршрутів 25/29 ніби й та зупинка щезла. Та й непотрібна ІМХО вона. Я би й ту, що БІЛЯ "Перлини", відмінив, бо "гайци" впритул не бачать там "паралельної парковки".

• +1 1
Опубліковано
  В 26.01.2013 в 15:40, ipua сказав:

Сьогодні Львівська траса в напрямку Горохова в самому жахливому за всю зиму стані. Регулярно туди їжджу не рідше одного разу в тиждень. Їздив і в снігопад і в дощ і після дощу, але в такому стані як сьогодні вона ще не була. В напрямку Луцька суцільне льодове покриття, в напрямку Горохова є дві полоси від коліс до асфільту які періодично перемішуються льдовими смугами. В Гіркій Полонці в напрямку Горохова стоїть поломана фура прямо на проїжджій частині. Судячи з всього вона там ночуватиме... Думаю до завтра нічого не зміниться і дорогу ніхто не посипле. Іхати в цьому напрямку, без крайньої необхідності, я не рекомендую.

По обіді їхали тудою, теж фура була поперек дороги. Коли повертались уже не було.

Дорога реально жахлива. Усі дружно їдуть по узбіччю.

Опубліковано
  В 26.01.2013 в 15:40, ipua сказав:

Сьогодні Львівська траса в напрямку Горохова в самому жахливому за всю зиму стані. Регулярно туди їжджу не рідше одного разу в тиждень. Їздив і в снігопад і в дощ і після дощу, але в такому стані як сьогодні вона ще не була. В напрямку Луцька суцільне льодове покриття, в напрямку Горохова є дві полоси від коліс до асфільту які періодично перемішуються льдовими смугами. В Гіркій Полонці в напрямку Горохова стоїть поломана фура прямо на проїжджій частині. Судячи з всього вона там ночуватиме... Думаю до завтра нічого не зміниться і дорогу ніхто не посипле. Іхати в цьому напрямку, без крайньої необхідності, я не рекомендую.

Цілком підтримую. Сам їздив 26-го на Львів. Туди їхав через Горохів-Радехів. Сама жесть то Радехівський район. Давно розбита дорога а тепер ще і намерзша.

Повертався через Дубно. Траса по львівській області абсолютно чиста. Але від знаку рівненської області суцільна ковзанка. Ну і як на мене то кусок Луцьк-Дубно ще гірший ніж на Горохів.

Опубліковано

після вчора на вечір їхав на Дубно - вернувся назад, великої терміновості не було, а машину шкода стало, кілька разів дупу покрутило. В неділю зранку поїхав автобусом. Суцільний лід, де не де є асфальт. Перед Дубно на узбіччі заломана фура лежала і БМВ з ввігнутою бочиною ледь їхала на аварійці.

Опубліковано (змінено)
  В 29.01.2013 в 06:08, Hockins сказав:

На Київ хтось їздив? як там дорога?

Вчора була ось така:

P.S. Відео не моє

Змінено користувачем S-driver
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Коротше кажучи - краще на коньках, чим машиною.

Змінено користувачем Hockins
Опубліковано

За інформацією радіо "ФМ Галичина" у Луцьку скасують пішохідний перехід по пр. Перемоги 20 (за мостом). А щоб народ за звичкою не переходив там - планують встановити огорожу.

Невже?

Опубліковано
  Цитата
За інформацією радіо "ФМ Галичина" у Луцьку скасують пішохідний перехід по пр. Перемоги 20 (за мостом). А щоб народ за звичкою не переходив там - планують встановити огорожу.

Невже?

Не повірю допоки не побачу. Дрім де транспаранти? ;)
Опубліковано

На рахунок дорожньої обстановки... Це що за оффроуд з під снігу з'являється? Ви уявляєте що почнеться весною? В нас же не одного більш-менш цілого проспекту не залишиться! Яма на ямі, просто жесть. Надіюсь що це швидко візьметься під контроль автодору. Хоча скоріш за все, як завжди, замість ям пороблять горби...

Опубліковано
  В 31.01.2013 в 07:59, Asbarik сказав:
... Це що за оффроуд з під снігу з'являється? Ви уявляєте що почнеться весною? В нас же не одного більш-менш цілого проспекту не залишиться! Яма на ямі, просто жесть. ...
ну, взагалі-то, в нас так кожен рік :) Асфальт злазить два рази в рік: восени після дощів і весною після снігів :)
Опубліковано
  Цитата

Дрім де транспаранти? ;)

Ти нє павєрішь - я біля того переходу більше не живу :)

А взагалі - ну да, депутати в нас краще розбираються в ОДР ніж ДАІ. *сарказм*

Опубліковано
  Цитата
Это на светофоре возле 5-ой школы, или возле автошколы?
Там де виїзд з К-Савури. По об'ємам таке відчуття що тільки що почали. За протилежну смугу ще не брались навіть, а там вже ями, що майже на пузі їдеш.
  Цитата
Ти нє павєрішь - я біля того переходу більше не живу
От халепа, був один захисник переходу і той переїхав )))). Немає підстав щоб не усунути перехід :_07: .
Опубліковано
  В 31.01.2013 в 12:26, SysR сказав:
  Цитата
Ти нє павєрішь - я біля того переходу більше не живу
От халепа, був один захисник переходу і той переїхав )))). Немає підстав щоб не усунути перехід :_07: .

В секретаріаті кажуть що ще ніякий перехід нікуди не забирають. То було всього навсього депутатське звернення, яке має підписати/розписати мер, яке потім буде розглядатись відповідними службами. А як ми вже знаєм той перехід перехід офіційно розміщений за усіма діючими нормами і стандартами :)

Опубліковано
  Цитата
Перехід на вулиці Перемоги, 20 - небезпечний для пішоходів та автомобілістів. Про це йшлося 30 січня під час сесії Луцької міської ради.

Депутат Луцькради Аскольд Пекарський звернувся з проханням прибрати пішохідний перехід на вулиці Перемоги, 20. Він розташований на з’їзді з мосту, тому за поганої погоди водіям майже нереально там зупинитись, а це може призвести до ДТП. До того ж, за 50 метрів там розташований регульований пішохідний перехід. А для того, аби люди за звичкою не перебігали там дорогу, Пекарський пропонує зробити загорожу на тротуарі.

Його підтримав і Луцький міський голова Микола Романюк, який зауважив, що на проспекті Перемоги від мосту й до стадіону «Авангард» є п’ять пішохідних переходів.

Обранці громади підтримали ідею забрати небезпечний перехід.

© От якось так.

Опубліковано

Нє, ну якщо обмежать неконтрольований потік пішоходів загорожею - то зачот Пекарському. Хоча це буде досить складно зробити з огляду на наявність зупинки громадського транспорту між відділенням VAB банку та мостом і виїздом з двору там же. Поживемо-побачимо.

Опубліковано

Перемоги в районі виїзду від Західінкомбанку почали ремонтувати десь в одинадцятій ранку. Шмат біля виїзду з Клима Савури аварійнонебезпечний. {Привіт чудаку на букву "М" на білій шкоді/фольсквагені, який спочатку обганяє (маршрутчик пропустив його), а потім різко "підрізає" його, петляючи на ямах в тому місці.}

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...