Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно буде їхати в Турію (Турійський район). Хто знає, де на данний час краща дорога - на Володимир-Волинський чи на Ковель?

Опубліковано (змінено)

Потрібно буде їхати в Турію (Турійський район). Хто знає, де на данний час краща дорога - на Володимир-Волинський чи на Ковель?

через Володимир на 20 км до Турійська,ніж через Ковель

я б їхала не через Володимир, і не через Ковель,тому що на Ковель зазвичай дуже загружена траса, а повертала б Кременці наліво на Турійськ - там зустрінеш не більше десятка авто, а дорога по якості зараз не гірша ковельської траси (не тому, що така хороша, а тому, що ковельська така ж хренова). правда, я не знаю, з якої сторони Турійська знаходиться с.Турія, можливо,зі сторони Володимира...

Змінено користувачем Liberta
Опубліковано

Якщо через Кременець, то будьте уважні, за ~4 км після с.Залісці добрячий "кратер" посередині дороги. Знайомий на бусі там диск погнув добряче. А вцілому, підтримую vaz75.

Опубліковано

Зараз стояли на Набережній перед світлофором на виїзді на Ковельську. Тормозили джипи.

Опубліковано

Я бачив двічі. Спочатку стояли на кільці по Набережній. Якраз зупинили білу Audi A7. Думаю там було за що, зважаючи на те, як ця машинка по Луцьку їздить.

Потім на Карпенка-Карого бачив.

Опубліковано

Я бачив двічі. Спочатку стояли на кільці по Набережній. Якраз зупинили білу Audi A7. Думаю там було за що, зважаючи на те, як ця машинка по Луцьку їздить.

Потім на Карпенка-Карого бачив.

зараз на мості по Перемоги (ближче до тамтаму) стоять дві Шкоди і "джигають", якусь іномарку

Опубліковано

Таки правда - по місту бачив 4 екіпажі в різних точках...Деякі провели мене зацікавленим поглядом, але не чіплялися.

Опубліковано

Знов "зарядив" сніг. На дорогах каток, але, до честі комунальників, основні дороги швиденько посипали і посолили. Особлива увага була відведена місцям на світлофорах, переходах та зупинках...Поки респект...

Хоча на другорядних вулицях... - ну, як завжди))

Опубліковано

був в володимирі-волинському 7-го коли ВОЖДЬ приїжав. там зібрали всю п-здобратію ДАІ. кожне 3 авто було службове в місті.

близько 14.00 в супермаркеті салют два дайці зайшли туди і купили 6 пляшок горілки СТАТУС. обоє були по формі з табельною зброєю, після чого десь поїхали. держ номер 0101 зелений пасат. жаль телефону при собі не мав на мої зауваження ухмилялися і не звертали уваги.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...