Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що колега приїхав зі Львова,там мінус 10 і йде дощ!!!

ну це щось з розряду фантастики

Опубліковано

Тільки що колега приїхав зі Львова,там мінус 10 і йде дощ!!!

фізіка? фізіка гдє? Васермана в студійу! ілі хотя би ДіФото

Опубліковано

Відносно погоди, рекомендую вам цей сайт rp5.ua/224/ru, там про серйозне потепління і не згадується. Так що будьте спокійні, не плаватимо)

• +1 1
Опубліковано

Як на мене, то "біля нуля" гірше, ніж -10 градусів морозу. Вдень розставатиме, вночі підмерзатиме. Їздити буде складніше, а про сракопад на тротуарах краще взагалі не згадувати.

P.S. Правильне посилання - http://rp5.ua/224/ua ;-)

Опубліковано

фізіка? фізіка гдє? Васермана в студійу! ілі хотя би ДіФото

Лєхко!

З заходу йде антициклон, десь у районі Львову він стикається з циклоном(або просто з областю мінусової температури), тепле повітря йде догори, там конденсується і випадає дощем. Але найчастіше це не краплі, а тонкостінні льодяні шарики із краплями всередині(не встигають повністю замерзнути у польоті). При такому "дощі" крапля, попадаючи для прикладу на провода з температурою -10, моментально утворюють бурульки. В принципі при дощі у мінус це саме страшне - обриви ліній.

Опубліковано

сніг х-ярить а прибирати ніхто не збирається. а завтра на ВН або ВП будемо читати заголовки типу стан доріг у луцьку - атлічьний!

тож прибирайте помаленьку, менше мороки буде. нє, як закидає тоді будуть включати голову і переводити один на одного відповідальність.

Опубліковано (змінено)

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити? Він же зі снігом і асфальт з бордюрами може здерти.

Змінено користувачем Lisovic
Опубліковано

Бульдозер желтый, а МНС на сером Патриоте? Если да, то эта парочка с части МНС что на боженка выехала (видел в обед), бульдозер реально немаленький...)

Опубліковано

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити? Він же зі снігом і асфальт з бордюрами може здерти.

Він не зовсім чистив, думаю, їдуть когось витягати. Поїхали на дубнівську.

Опубліковано

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити?

Чистив вул.Зв'язківців

Опубліковано

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити?

Чистив вул.Зв'язківців

Близько 18 год. чистив Грибоєдова... Асфальт на місці :_07:

Опубліковано

Я люблю дорогу, люблю сніг, але оце шо робиться зараз навіть мені їздити не хочеться. Сьогодні після снігу в Луцьку поїздив... Прийде весна я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Опубліковано (змінено)

я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Ну не перегинай.... не все так погано.

Змінено користувачем xforester
Опубліковано

Я люблю дорогу, люблю сніг, але оце шо робиться зараз навіть мені їздити не хочеться. Сьогодні після снігу в Луцьку поїздив... Прийде весна я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Судячи по аватару то є чим.....

• +1 2
Опубліковано

я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Ну не перегинай.... не все так погано.

Ну да, по звітах усьо зер гуд )

Опубліковано

Виїхав сьогодні прогріти машину, є повно вулиць, які з чотирьохполосних стали двох полосними і ніхто не мішає їх почистити... Але нашо, правда?)

Просто є ще вулиці, які з двополосних стали однополосними, а то й гірше.

...на яких залишились лише напрямки :)

Опубліковано

Товаривство, за декілька годин температура повітря у м. Луцьку перетне позначку у 0 градусів. Вітаю!

Перетнула, вертався з Лище -1-0 :)

Опубліковано

Відносно погоди, рекомендую вам цей сайт rp5.ua/224/ru, там про серйозне потепління і не згадується. Так що будьте спокійні, не плаватимо)

"класний", звичайно, сайт, але на термометрі у мене уже +3...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...