Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 хвилин тому, nickel сказано:

Не все кралося. Була приватизація. Люди часто не знали що робити з тими сертифікатами і за безцінь продавали тим хто знав що з ними робити.

"кралося" - це умовно сказано, ти правильно зауважив - люди не знали що робити і продавали, "потрібні люди" - купували за безцінь, та ще й за гроші самого підприємства. Ну ладно, це не крадіжка, а шахрайство - суті справи ж не міняє.

25 хвилин тому, nickel сказано:

Пора вже перестати длубатися в походженням капіталів, бо якщо політики і далі будуть шантажувати минулими гріхами, то інвестиції в країну так і не підуть.

А як пов'язані іноземні інвестиції, з "гріхами молодості" наших олігархів? Зрозуміло, що коли Кіпр інвестує в Україну мільярди грошей, то це насправді хтось з наших олігархів...

Є ще підприємства, які приватизовані на папері, а держава не отримала ні грошей, ні інвестицій в розвиток... також - пробачимо і почнемо все спочатку?

29 хвилин тому, nickel сказано:

Один раз провести і більше ніколи повертатися за ту межу.

вже ж була податкова амністія, і вроді не один раз, що змінилось? капітал з тіні вийшов?

Опубліковано
9 минут назад, Bliksss сказал:

як пов'язані іноземні інвестиції, з "гріхами молодості" наших олігархів? Зрозуміло, що коли Кіпр інвестує в Україну мільярди грошей, то це насправді хтось з наших олігархів...

Є ще підприємства, які приватизовані на папері, а держава не отримала ні грошей, ні інвестицій в розвиток... також - пробачимо і почнемо все спочатку?

Іноземні й капітал не буде вникати в історію 30 річної давності. Якщо будуть прецеденти "розкулачення", то про іноземні інвестиції можна не згадувати.

9 минут назад, Bliksss сказал:

вже ж була податкова амністія, і вроді не один раз, що змінилось? капітал з тіні вийшов?

Нагадай коли?

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Нагадай коли?

Ось - В Україні податкова амністія запроваджувалась в 2015 році, але тоді вона стосувалась тільки підприємств, а не фізичних осіб. Саме тому сьогодні ми проводимо першу і єдину амністію, що дозволить «вийти в білу» кожному українцю. 

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

І ще ранііше ніби щось було схоже, от не пам'ятаю коли - за Кучми чи за часів Юща.

Не було в Україні жодної амністії.

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, nickel сказано:

я ж написав - "ніби",  значить - багато про це говорили іі як завжди - нікуя не зробили.

Ну добре, от буде податкова амністія, багато мультиків побіжить декларувати доходи? Я вже не кажу про простих людей (заробітчан і т.д.) які аж ніяк не будуть в чергу шикуватись, щоб віддати 5% від своїх кревних.

Он бачив - наших хитрожопих депутатів? Через одного - біткоїни задекларували, а вже не кажу про депутатів ВР, навіть депутати облради та районної ради - на кілька мільйонів бітків мають)) як з них податок злупити? 

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
19 минут назад, Bliksss сказал:

я ж написав - "ніби",  значить - багато про це говорили іі як завжди - нікуя не зробили.

Ну добре, от буде податкова амністія, багато мультиків побіжить декларувати доходи? Я вже не кажу про простих людей (заробітчан і т.д.) які аж ніяк не будуть в чергу шикуватись, щоб віддати 5% від своїх кревних.

Он бачив - наших хитрожопих депутатів? Через одного - біткоїни задекларували, а вже не кажу про депутатів ВР, навіть депутати облради та районної ради - на кілька мільйонів бітків мають)) як з них податок злупити? 

Я зараз не про те що в людей під матрацом. А про результати приватизації. Нам усім треба визнати, що приватизація відбулася, і що її результати держава ніколи не буде оспорювати. 

Та й те що під матрацом  треба оголосити що лише один раз, можна буде легалізувати без будь-яких податків, а далі хай податкова щімить усіх і вся. Бо поки що усі ті спроби проведення амністій схожі на спроби наповнити бюджет.

Після амністії в мене на руках має бути документ, що всі гріхи прощені і держава на таку-то дату претензій не має. Як з закриттям підприємця: дали мені на руки бамажку, а через тиждень дзвонять: вам тре принести бла-бла-бла, а я кажу: ідіть нафуй, в мене бамажка є, вони: а-а-а, в вас бамажка є, тоді вибачте.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Якщо будуть прецеденти "розкулачення", то про іноземні інвестиції можна не згадувати.

А як же Криворіжсталь?

Опубліковано
14 минут назад, nickel сказал:

Я зараз не про те що в людей під матрацом. А про результати приватизації. Нам усім треба визнати, що приватизація відбулася, і що її результати держава ніколи не буде оспорювати. 

Та й те що під матрацом  треба оголосити що лише один раз, можна буде легалізувати без будь-яких податків, а далі хай податкова щімить усіх і вся. Бо поки що усі ті спроби проведення амністій схожі на спроби наповнити бюджет.

Після амністії в мене на руках має бути документ, що всі гріхи прощені і держава на таку-то дату претензій не має. Як з закриттям підприємця: дали мені на руки бамажку, а через тиждень дзвонять: вам тре принести бла-бла-бла, а я кажу: ідіть нафуй, в мене бамажка є, вони: а-а-а, в вас бамажка є, тоді вибачте.

А меня развели на проверку при закрытии, напишите заяву, а потоом проверяльщики удивлялись, зачем я попросил..

Опубліковано
1 минуту назад, romanc сказал:

А меня развели на проверку при закрытии, напишите заяву, а потоом проверяльщики удивлялись, зачем я попросил..

Не розвели, нормальна практика: пройшов перевірку і спиш спокійно, тобто шлеш податкову. А без перевірки ще щось може вилізти вже коли ти й забудеш. Коли я закривався, тоді ніяких заяв не писали, перевірка проводилася автоматом після подачі заяви про закриття.

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Не розвели, нормальна практика: пройшов перевірку і спиш спокійно, тобто шлеш податкову. А без перевірки ще щось може вилізти вже коли ти й забудеш. Коли я закривався, тоді ніяких заяв не писали, перевірка проводилася автоматом після подачі заяви про закриття.

Мне еще дополнительную, через областную налоговую, отдельный кабинет с проверяющими.

Опубліковано
3 минуты назад, romanc сказал:

Мне еще дополнительную, через областную налоговую, отдельный кабинет с проверяющими.

Нас взагалі в Києві перевіряли.

Опубліковано
23 минуты назад, nickel сказал:

Підтверджує мою думку.

Хіба його не іноземний інвестор викупив. Чи може після того ін.  інвестори перестали заходити?

Опубліковано
Только что, volks сказал:

Чи може після того ін.  інвестори перестали заходити?

Які? Ти вважаєш що в нас є іноземні інвестиції? Це сльози з того що ми могли б мати.

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Була, в 2015-му

Тільки називалась "податковий компроміс". Юр.особам пропонували заплатити 5% (здається) за суми завищеного/недоплаченого ПДВ і ПнП.   Багато підприємств скористалось.   бюджет трохи поповнився.

Але якщо Ви думаєте, що після того 2015-го року ті ж підприємства почали вести чесну і прозору діяльність - то Ви помиляєтесь. :D

Думаю так буде і з цією амністією для фіз.осіб., Закон про яку вже підписаний президентом.  

• +1 2
Опубліковано
6 minutes ago, nickel said:

Які? Ти вважаєш що в нас є іноземні інвестиції? Це сльози з того що ми могли б мати.

Не нада ля-ля. Такі потужні економіки як Кіпр, Панама, Британські Віргінські Острови, Беліз... інвестували в Україну охуліарди доларів! Компаніям з цих країн належать сотні (може й тисячі) успішних українських підприємств!

:)   

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
2 минуты назад, natalka) сказал:

Була, в 2015-му

Тільки називалась "податковий компроміс". Юр.особам пропонували заплатити 5% (здається) за суми завищеного/недоплаченого ПДВ і ПнП.   Багато підприємств скористалось.   бюджет трохи поповнився.

Але якщо Ви думаєте, що після того 2015-го року ті ж підприємства почали вести чесну і прозору діяльність - то Ви помиляєтесь. :D

Думаю так буде і з цією амністією для фіз.осіб., Закон про яку вже підписаний президентом.  

Наталка, те, що я собі уявляю амністією не було і не буде, ні в 15 ні зараз.

Амністія сама по собі не вирішує нічого, взагалі немає ніякого чарівного дійства, після якого податкову можна буде розпустити. Після амністії вони навпаки мали б почати працювати з подвоєною силою. Коли я говорю про амністію, то маю на увазі й реформу податкової, а в нас роблять "компроміси", а не амністії.

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Не нада ля-ля. Такі потужні економіки як Кіпр, Панама, Британські Віргінські Острови, Беліз... інвестували в Україну охуліарди доларів! Компаніям з цих країн належать сотні (може й тисячі) успішних українських підприємств!

:)   

Було б смішно, якби не було сумно.

Опубліковано

Трохи набридло, всі вчепилися до слова амністія, забуваючи що мова йшла про приватизацію. Її треба оголосити такою що відбувалася і оголосити, що результати не будуть оспорювати ся державою - я говорив про цю амністію.

Опубліковано
43 минуты назад, nickel сказал:

Ну точно не через розкуркулення. І Криворіжсталь тому яскравий приклад.

Опубліковано
45 хвилин тому, nickel сказано:

Трохи набридло, всі вчепилися до слова амністія, забуваючи що мова йшла про приватизацію. Її треба оголосити такою що відбувалася і оголосити, що результати не будуть оспорювати ся державою - я говорив про цю амністію.

Буде створено поганий прецедент - можна обкрадати цілу державу і тобі за це нічого не буде. Бо приватизували все по різному - дехто викупляв сертифікати. А були такі директора, що штучно банкрутили підприємства та потім за безцінь купляли самі цінні активи. 

• +1 1
Опубліковано
27 минут назад, volks сказал:

Ну точно не через розкуркулення. І Криворіжсталь тому яскравий приклад.

Додай до цього ще розкуркулення і забудь про інвестиції і Криворіжсталь, буле яскравим і єдиним прикладом. Вона і так таким є - єдиним і тому яскравим, але не таким що характеризує політику держави, тому й інвестор ризикнув.

Опубліковано
59 хвилин тому, nickel сказано:

тобто, навіть якщо право власності набуто злочинним шляхом, все-одно, пропонуєш понять і прастіть? 

ніхто ж не каже, що держава збирається віджати майно в сумлінних інвесторів, тільки те - де були порушення.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...