Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 21.08.2019 в 21:08, Volyniaka сказал:

13. Облаштування трьох смуг руху на перехресті вул. Карпенка-Карого з мостом по пр. Перемоги – права смуга для руху прямо, центральна та ліва смуга - для повороту ліворуч для виїзду на міст.

Це що за брєд? Як це два авто паралельно будуть виїжджати на міст?

Опубліковано

думаю то в напрямку від базару і поворот на міст до 5-ї школи (там завжди тягучка)

а ще потрібно світлофор з іншої сторони мосту (біля окко заправки)

від тої ж 5-ї школи з"їхати на карпенка

Опубліковано
1 час назад, Marshall сказал:

думаю то в напрямку від базару і поворот на міст до 5-ї школи (там завжди тягучка)

Ну да. Юріч правий. На мості потім один ряд. В результаті замість тягучки отримаємо постійні аварійні ситуації. Тому потрібно не ряд додавати, а додаткову секцію світлофора наліво.

• +1 1
Опубліковано

Потрібно залізничні колії біля вокзалу сховати під землю, а на звільненій площі зробити повноцінну розв'язку.

Ну і ще багато чого  влізе.

Опубліковано
14 годин тому, jack74 сказано:

@Ha3aP ну то як мінусанув, то вже поясни, що ж не так я написав :) чи чого мовчки?

ПиСи: а чи може то ти той "маляр"? ;) 

Сам маляр ) Мінусанув, відійшов від компа і забув відписати.

Задовбали нити! Тема проїзду кілець обсмоктувалась на Борді не одноразово, особисто у мене не виникає жодного питання при проїзді кілець у Луцьку. Не вмієте їздити - не беріться ;)

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, Ha3aP сказано:

Сам маляр ) Мінусанув, відійшов від компа і забув відписати.

Задовбали нити! Тема проїзду кілець обсмоктувалась на Борді не одноразово, особисто у мене не виникає жодного питання при проїзді кілець у Луцьку. Не вмієте їздити - не беріться ;)

по-перше, хто тут ниє, не бачу, а по-друге я нічого не писав про "проїзд", я писав про "малярів" - чи може ти сліпий, як понамальовували трикутники що на тому кільці (Шеченка-Набережна) - якщо їдеш по кільцю і виїжджаєш в напрямку до мосту до НовоїЛінії, полюбому мусиш проїхати по "трикутнику";

- шо на кільці Перемоги-Шопена-Огієнка - аналогічно, якщо їдеш по лівій смузі від Променя, по розмітці на кільце - потрапляєш на саме кільце, або різко виляєш вправо; 

- шо на перехресті Глушець-Паркова - "трикутника" намалярили так, що коли їдеш від базару прямо на Глушець, мусиш їхати через той намалярений "трикутник";

- що на Ковельській на ділянці від Червоного Хреста (точніше від Миру) до мосту - намалярили роздільну смугу між смугами так, що ширина правої хіба для мотоколясок, а не для машин, і мусиш їхати лівими колесами по смузі;

- шо на повороті Володимирська-ЧервоногоХреста смуги влупили так, що якщо їдеш від "Володимирського" кільця "в місто", то на повороті потрапляєш на суцільну;

і таких прикладів ше можу писати тут багато

То що, ти цього "малярства" не помічаєш? Чи може ти не водій?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
36 хвилин тому, jack74 сказано:

по-перше, хто тут ниє, не бачу, а по-друге я нічого не писав про "проїзд", я писав про "малярів" - чи може ти сліпий, як понамальовували трикутники що на тому кільці (Шеченка-Набережна) - якщо їдеш по кільцю і виїжджаєш в напрямку до мосту до НовоїЛінії, полюбому мусиш проїхати по "трикутнику";

- шо на кільці Перемоги-Шопена-Огієнка - аналогічно, якщо їдеш по лівій смузі від Променя, по розмітці на кільце - потрапляєш на саме кільце, або різко виляєш вправо; 

- шо на перехресті Глушець-Паркова - "трикутника" намалярили так, що коли їдеш від базару прямо на Глушець, мусиш їхати через той намалярений "трикутник";

- що на Ковельській на ділянці від Червоного Хреста (точніше від Миру) до мосту - намалярили роздільну смугу між смугами так, що ширина правої хіба для мотоколясок, а не для машин, і мусиш їхати лівими колесами по смузі;

- шо на повороті Володимирська-ЧервоногоХреста смуги влупили так, що якщо їдеш від "Володимирського" кільця "в місто", то на повороті потрапляєш на суцільну;

і таких прикладів ше можу писати тут багато

То що, ти цього "малярства" не помічаєш? Чи може ти не водій?

Ще раз, 100 разів це вже обговорювалось. Як по твоєму з 2 рядів впихнутись в 1? Це що стосується Шевченка-Нова Лінія.

Все інше п1. 100 разів... Особисто у мене все виходить не ріжучи ніяких трикутників.

• +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Особисто у мене все виходить не ріжучи ніяких трикутників.

на лісапеді, певно... Чи на маршрутці...

• -1 1
Опубліковано
54 хвилин тому, jack74 сказано:

на лісапеді, певно... Чи на маршрутці...

Ти вже реально заганяєшся - нормально зробили круговий рух. Те що є багато «водіїв», які купляли права і не вміють та не знають як їздити по багаторядних дорогах, це інше питання.

• +1 2
Опубліковано
14 хвилин тому, sergkots сказано:

Те що є багато «водіїв», які купляли права і не вміють та не знають як їздити по багаторядних дорогах, це інше питання.

це ти хочеш сказати, що я такий водій?? м-да... 

Сперечатись з сліпими не бачу сенсу. Буде натхнення - зроблю декілька фоток з місця водія, щоб "лісапедісти" змогли побачити, що в теперішніх "малярів" відсутнє поняття "уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг" і вони поняття не мають, що таке лекало.

• -1 1
Опубліковано
3 годин тому, jack74 сказано:

виїжджаєш в напрямку до мосту до НовоїЛінії, полюбому мусиш проїхати по "трикутнику";

Зїзжаєш з правої смуги не мусиш перетинати трикутник,.

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

це ти хочеш сказати, що я такий водій?? м-да... 

Сперечатись з сліпими не бачу сенсу. Буде натхнення - зроблю декілька фоток з місця водія, щоб "лісапедісти" змогли побачити, що в теперішніх "малярів" відсутнє поняття "уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг" і вони поняття не мають, що таке лекало.

Я такого не писав.

Є факт, що багато водіїв купували своє посвідчення.

Є водії, що не знають як їздити по багаторядним дорогам.

Опубліковано

Як тут правильно намалювати розмітку, але не в один ряд? Ще ж є норми відповідні пов'язані із безпекою руху.

Screenshot_2019-08-24-23-16-10-356_com.google.android.apps.maps.png

Опубліковано

Ну не знаю, порівняно з тим що було, то кільце Нова Лінія - Набережна, Історичний ВДУ і перехрестя Глушець - Паркова зараз - бомба ракєта)))

Опубліковано
56 минут назад, jack74 сказал:

Як було, так і є (я не про розмітку, звісно, а про рух транспорту)

Як мінімум, більше порядку.

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, jack74 сказано:

ще раз - як було, так і є. 

ІМХО виїзд з кільця. біля історичного, на Шопена став безпечнішим

Опубліковано
20 часов назад, jack74 сказал:

і шо ж там тобі "бомба ракета? Як було, так і є (я не про розмітку, звісно, а про рух транспорту)

реально їхати в 2 полоси, олені бачать розмітку

раніше це було небезпечніше

• +1 1
Опубліковано

я все життя їздив "реально в дві смуги" і ніколи проблем з цим не відчував. Ні сам, ні від когось.

Я не знаю, чому на вас ті намальовані смуги на асфальті якось заспокоюють, але машини як їздили, так і їздять. Самодурство то все.

Вони хіба що початківців стримують. А биків ні грама.

• Подобається 1
Опубліковано
2 часа назад, jack74 сказал:

я все життя їздив "реально в дві смуги" і ніколи проблем з цим не відчував. Ні сам, ні від когось.

Я не знаю, чому на вас ті намальовані смуги на асфальті якось заспокоюють, але машини як їздили, так і їздять. Самодурство то все.

Вони хіба що початківців стримують. А биків ні грама.

Бикі зараз зїзджають з кільця, з лівої смуги по острівцях безпеки і ще й примудряються сигналити

Опубліковано
13 минут назад, Trrrrr сказал:

ще й примудряються сигналити

Можливо, тому що з правої смуги треба з'їжджати в праву смугу, а не в ліву.

Опубліковано
24 минуты назад, volks сказал:

Можливо, тому що з правої смуги треба з'їжджати в праву смугу, а не в ліву.

Як коли там на з‘їзді лише одна смуга, я зараз про кільце на набережній і з‘їзд на міст до НЛ

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...